Η γυμνή εκδίκηση μιας απατημένης 26χρονης!


Απεγνωσμένα εκδίκηση έψαχνε μια 26χρονη Βρετανίδα η οποία όχι μόνο «έφαγε κέρατο» από τον σύντροφό της αλλά την πέταξε και έξω από το σπίτι που συγκατοικούσαν!

Και βρήκε ένα πολύ πρωτότυπο (και κερδοφόρο) τρόπο να το κάνει! Πρόβαρε τα ρούχα του φροντίζοντας κάθε φορά να αφήνει εκτεθειμένο και ένα… ενδιαφέρον σημείο του σώματος της και στη συνέχεια έβαλε αγγελίες στο eBay για να τα πουλήσει!

Δεν ξέρουμε βέβαια αν η σέξι ημίγυμνη διαμαρτυρία της Τέιλορ Μόργκαν -όπως δηλώνει ότι είναι το όνομά της- κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της, δηλαδή να πικάρει τον –πρώην πλέον- φίλο της που ήταν άπιστος αλλά σίγουρα αποδείχθηκε πολύ κερδοφόρα αφού έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερα από 1.000 δολάρια με αυτόν τον τρόπο!

Η -ντυμένη ελαφρά σε κάθε φωτογραφία- καλογυμνασμένη κοπέλα έχει τραβήξει πολλούς υποψήφιους αγοραστές με αποτέλεσμα πολλά ρούχα (αν και μεταχειρισμένα) να πωλούνται σε ακριβότερη τιμή απ’ ότι καινούργια στο ράφι!

Κάθε νικητής της δημοπρασίας παίρνει -εκτός από το ρούχο- και ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τη σέξι Τέιλορ, ενώ για σήμερα προβάρει και πουλά ρούχα των Marc Ecko, Kenneth Cole και Hollister!

«Στην αρχή να ήθελα να τον εκδικηθώ. Ήταν πολύ απελευθερωτικό γιατί ήταν συντηρητικός και δεν του άρεσε να ντύνομαι σέξι. Πλέον, όμως, μου αρέσει που το κάνω, έχει πλάκα» τόνισε η ίδια η Τέιλορ Μόργκαν!

Δεν έχει μόνο πλάκα… Έχει και πολλά λεφτά όπως φαίνεται αγαπητή Τέιλορ…
Πηγή:pamepreveza.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...