Ερασιτεχνικό ροζ βίντεο-τσόντα παντρεμένης με δύο άντρες από γειτονικά χωριά αναστατώνει την Ηλεία.
Μία παντρεμένη γυναίκα, από ορεινό χωριό της κεντρικής Ηλείας, απειλούσε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της, αναστατώνοντας τους οικείους αλλά και τους συγχωριανούς της.

Αιτία ήταν το «ανέβασμα» στο Διαδίκτυο ενός ερασιτεχνικού ροζ βίντεο στο οποίο η μεσήλικη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών «πρωταγωνιστούσε» σε σκηνές σεξ με παρτενέρ ένα διαζευγμένο από γειτονικό χωριό καθώς και ένα στέλεχος σε υπηρεσία του νομού που έχει να κάνει με τον τομέα της Υγείας.

Το ροζ βίντεο δείχνει την παντρεμένη σε τρελές στάσεις που επιβεβαιώνουν τις ιστορίες για τις σεξουαλικές επιδόσεις στην περιφέρεια.

Τα ροζ βίντεο, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα Παλμός, αντελήφθησαν στο Ίντερνετ γνωστά πρόσωπα και δεν άργησε να μαθευτεί στην περιοχή πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν η «πρωταγωνίστρια», προκαλώντας μάλιστα σοκ στους περισσότερους κατοίκους που «έπεσαν από τα σύννεφα» για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ωστόσο η γυναίκα δεν άντεξε την «κατακραυγή» με συνέπεια να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει για να γλιτώσει τον εξευτελισμό.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση των δικών της ανθρώπων. «Τα εν οίκω μη εν δήμω» έλεγαν, διαμαρτυρόμενοι για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών της στιγμών. Ναι, αυτό τους πείραξε…

Πηγή:http://www.inews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...