Η νέα σύντροφος του Mel Gibson είναι Ελληνίδα- Ποιο είναι το μυστικό της;



Έκανε οκτώ παιδιά και χώρισε μετά από 25 χρόνια γάμου την γυναίκα του για μια 30χρονη. Δύο χρόνια μετά από αυτό, ο Mel Gibson χώρισε ΚΑΙ την Οksana Grigorieva για τα μάτια μιας Ελληνίδας, ακόμη μικρότερης.


Πρόκειται για το 25χρονο μοντέλο Στέλλα Μούζη και πολλοί κάνουν λόγο πως ο 55χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης γύρισε «μαύρη» σελίδα στην προσωπική του ζωή, καθώς χαρακτηριστικό της εμφάνισής της είναι το gothic style.

Σημειώνεται ότι η Μούζη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Fetish Film Awards, χλωμή με έντονο μαύρο χρώμα στα μαλλιά, φορώντας ένα μαύρο κορσέ με χείλη βαμμένα σε δαμασκηνί χρώμα.

Ο Γκίμπσον και η Μούζη έχουν πολλές φορές «συλληφθεί» από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών να κάνουν βόλτες αγκαλιασμένοι στο Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένου και του «Sky Bar» στην περιοχή Sunset Strip.

Τα διεθνή tabloids αναφέρουν ότι η Στέλλα είναι η μόνη που έχει καταφέρει να επισκεφθεί το σπίτι του ηθοποιού στο Malibu.

Ωστόσο, το μεγάλο μυστικό της 25χρονης είναι ότι βρίσκεται στο Los Angeles με visa επισκέπτη! Η ίδια βέβαια ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή θα την ανανεώσει, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα γίνει αυτό.

Δεν μένει παρά να δούμε πόσα θα κρατήσει το νέο ειδύλλιο, καθώς ως γνωστόν, ο Mel εκτός από επιρρεπής στο ωραίο φύλο, είναι εξίσου επιρρεπής και τις συχνές αλλαγές.

stifora.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...