Απίστευτη τιμωρία σε παιδί που έκανε σκανταλιά

Άτομο στην περιοχή του Μουτ της Μερσίνας φέρεται να τιμώρησε το γιο του που είχε κάνει σκανταλιά δένοντας με αλυσίδα βάρος στον λαιμό του και αφήνοντας τον στην πλατεία του χωριού. Ο πατέρας ομολόγησε το αδίκημα και συνελήφθη με την κατηγορία της ''καταπίεσης ανυπεράσπιστων ατόμων''.



Ο Ι.Α. πατέρας 5 παιδιών στο χωριό Κάτω Κιοσελερλί, θέλησε να τιμωρήσει τον 11χρονο γιο του Μ.Α διότι είχε κάνει σκανταλιά, και για αυτό έδεσε με αλυσίδα στο λαιμό του πέτρα από μπετόν με σίδερο μέσα, βάρους 10 κιλών.

Καθώς η αλυσίδα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο στον λαιμό του, το παιδί ήταν αναγκασμένο να κρατάει το βάρος στα χέρια του, και έτσι αφέθηκε χτες από τον πατέρα του στην πλατεία του χωριού. Καθώς μάλιστα το βάρος ήταν πολύ κοντά στο λαιμό του το παιδί φάνηκε ότι ζοριζόταν να το κρατήσει στην αγκαλιά του.
Σήμερα το πρωί χωρικοί που το είδαν ενημέρωσαν την στρατοχωροφυλακή, ομάδες της οποίας βρήκαν μισολιπόθυμο τον Μ.Α.

Του έδωσαν νερό και φαγητό και ήρθε στα συγκαλά του, ενώ για να του αφαιρεθεί το βάρος τον πήγαν στη βιομηχανική περιοχή. Εκεί σώθηκε από το βάρος για να μεταφερθεί αργότερα για θεραπεία στο νοσοκομείο του Μουτ.


sfinaki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...