Οι άντρες δεν έχουν μόνο το σεξ στο μυαλό τους

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα στο Πανεπιστήμιο WakeForest, διαπιστώθηκε ότι οι άντρες όχι μόνο δεν έχουν το συνέχεια το σεξ στο μυαλό τους, αλλά το αντίθετο.


Διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί άντρες... κυρίως είναι αυτοί που δεν σκεφτονται πως θα κάνουν σεξ συνέχεια, αλλά και με τη σύντροφο που είναι, δένονται περισσότερο.
Από την άλλη, σε περίπτωση που δουν ότι δεν τα πάνε καλά, αισθάνονται και άσχημα.Οι επιστήμονες διαπίστωσαν οτι οι γυναίκες ήταν αυτές που πάθαιναν κατάθλιψη μετά από έναν χωρισμό, καθώς και οτι τις ωφελούσε η ύπαρξη της σχέσης.


Οι άντρες ήταν αυτοί που πληγώνονταν από έναν καυγά, αλλά και είχαν περισσότερα θετικά οφέλη από την ομαλή κατάληξη της σχέσης.


Για τους νεαρούς άντρες, η τρυφερότητα και η οικειότητα με τις συντρόφους τους, τους κάνει πιό ευάλωτους στα σκαμπανεβάσματα της σχέσης, ενώ για τις νεαρές γυναίκες, συνήθως οι σχέσεις που έχουν είναι πιό στενές, για παράδειγμα με τις φίλες τους και την οικογένειά τους, σύμφωνα με τη δρ Σάιμον.http://neatoday.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...