Ο νομοταγής κύριος Ρωχάμης

Ύστερα από τριάντα ένα χρόνια στην παρανομία, ο διαβόητος Βαγγέλης Ρωχάμης, ή «Πεταλούδας» όπως ήταν γνωστός, λόγω των αποδράσεών του, πέρασε... στην απέναντι όχθη και ζει πλέον μια ήρεμη ζωή στο Λευκαντί της Εύβοιας.
Καλός πολίτης πλέον, ο Ρωχάμης είναι επιχειρηματίας, καθ' όλα νόμιμος και φορολογικά άψογος! Αυτό διαπίστωσαν άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την καντίνα του για να τον ελέγξουν.

Όπως γράφει η Espresso, τα πάντα ήταν νόμιμα. Ο άνθρωπος που κάποτε ήταν ο νούμερο 1 καταζητούμενος για την Αστυνομία, δεν «ξεχνά» να εκδώσει ούτε μία απόδειξη!


Αρχικά, οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ως πελάτες. Κάθισαν στο μαγαζί και έφαγαν, χωρίς φυσικά να αποκαλύψουν την ιδιότητά τους. Οι αποδείξεις κόπηκαν κανονικά, ενώ και στον υγειονομικό έλεγχο ο Ρωχάμης πέρασε με «άριστα».
Για περίπου μία δεκαετία ο Βαγγέλης Ρωχάμης ήταν ο μεγάλος πονοκέφαλος των Αρχών. Ήταν ο άνθρωπος που καμία φυλακή δεν μπορούσε να κρατήσει.

Είχε κατηγορηθεί από τις Αρχές για σωρεία ποινικών πράξεων, κυρίως για ληστείες και κλοπές. Ο ίδιος φώναζε με όλη του τη δύναμη ότι δεν αποδεχόταν τις κατηγορίες. Πάντως, ένα είναι σίγουρο: ο Ρωχάμης δεν πείραξε ποτέ του άνθρωπο. Στις φυλακές που βρέθηκε ήταν πάντα αγαπητός, ενώ ακόμη και ένας απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας παραδέχθηκε ότι «ο Ρωχάμης ήταν άνδρας με παντελόνια. Κρατούσε το λόγο του».


dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...