Αρρωστημένο μυαλό! Πρόσφερε σε πελάτισσα γιαούρτι με το σπέρμα του

Αρρωστημένο μυαλό! Πρόσφερε σε πελάτισσα γιαούρτι με το σπέρμα του

Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να δώσει εξήγηση στην ιστορία, που εκτυλίχθηκε σε παντοπωλείο της πόλης Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού. Ο υπάλληλος πρόσφερε σε μια πελάτισσα γιαούρτι, στο οποίο είχε βάλει το σπέρμα του.


Τον περασμένο Ιανουάριο ο Άντονι Γκαρσία έδωσε στην γυναίκα που πήγε στο κατάστημα ένα κύπελλο με γιαούρτι, μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα κουταλάκι με γενετικό του υλικό. Με το που δοκίμασε η πελάτισσα το γιαούρτι κατάλαβε τι συνέβαινε και σε κατάσταση υστερίας, άρχισε να φτύνει και να σκουπίζεται στο μανίκι της.

Η αστυνομία πήρε δείγματα από το πάτωμα και κράτησε την μπλούζα του θύματος ως στοιχείο. Ακολούθησαν εξετάσεις και γενετικές αναλύσεις, οι οποίες ξετύλιξαν το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης. Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την απαράδεκτη πράξη του, όμως τα πειστήρια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων, τον ανάγκασαν να ομολογήσει τα πάντα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Ο 32χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος, θα τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως τριών ετών, την οποία θα ακολουθήσουν τρία επιτήρησης. Κατηγορείται για αλλοίωση τροφίμων και ψευδή κατάθεση.

http://pamepreveza.gr/News/AllArticles/tabid/142/articleId/34028/Default.aspx

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...