Κόσμος Ερωτοχτυπημένος εισέβαλε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της «πρώην» του

Ερωτοχτυπημένος εισέβαλε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της «πρώην» του

Κυριολεκτικά του σάλεψε, ενός ερωτοχτυπημένου, που αποφάσισε να πάρει με ένα μάλλον ακραίο τρόπο την εκδίκησή του από την πρώην αγαπημένη του.

Ήπιε ένα μπουκάλι αντιψυκτικό και έπεσε με 120 χλμ. πάνω στο σπίτι της συντρόφου του σε συνοικία του Λονδίνου.


Βγαίνοντας από το σπίτι του, είπε ότι πήγαινε να κάνει όσο μεγαλύτερο κακό γινόταν. Μάλιστα πριν από μερικές είχε συναντηθεί με τον δικηγόρο του και του άφησε διαθήκη. Το επόμενο βήμα ήταν να παει έξω από το σπίτι της πρώην του, πιει αντιψυκτικό, να καρφώσει ένα κατσαβίδι στο τιμόνι και στη συνέχεια να «καρφώσει» και το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα στον τοίχο.

Από τη σύγκρουση γκρεμίστηκε η μάντρα της αυλής και ο τοίχος της κουζίνας του σπιτιού. Ευτυχώς, κανένας από τους ενοίκους δεν τραυματίστηκε. Ο άνδρας φυλακίστηκε για 7,5 χρόνια, ενώ ισοβίως του στερήθηκε το δίπλωμα οδήγησης. Και αυτό γιατί δικαστής τον βρήκε ένοχο για καταστροφή ξένης περιουσίας με πρόθεση να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή και για επικίνδυνη οδήγηση.

Παρά την εκκλήσεις του άνδρα προς τον δικαστή να σκεφτεί την άρρωστη μητέρα του που είχε μπροστά της ελάχιστο χρόνο ζωής, ο δικαστής δεν φάνηκε να συγκινείται. Μάλιστα, θεώρησε πως ο άνδρας είχε προσχεδιάσει την επίθεσή του και εκτελέσει το εκδικητικό του σχέδιο που σκοπό είχε να κάνει το μεγαλύτερο κακό που μπορούσε, στερώντας τόσο τη δική του ζωή όσο και όποιου βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι.


http://www.pamepreveza.gr/News/AllArticles/tabid/142/articleId/35293/Default.aspx

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...