Έξαλλος ο Kris Humphries με την Kim Kardashian


Ο δάσκαλος της γιόγκα ήταν… γυμνός

Όταν όλος ο γάμος διαρκεί μόλις 73 ημέρες, πόσο νομίζετε ότι μπορεί να κρατήσει ο… μήνας του μέλιτος;

Μάλλον όχι και τόσο πολύ!

Μπορεί πλέον να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως το αμερικανικό κοινό τώρα «ενημερώνεται» για τις λεπτομέρειες του έγγαμου μεν, σύντομου δε, βίου της Kim Kardashian και του Kris Humphries.


Στο χτεσινό επεισόδιο του «Kourtney & Kim Take New York» οι θεατές είδαν τον Kris να βγαίνει έξαλλος από το ξενοδοχείο τους… συμπεριφορά με την οποία σίγουρα θα συμφωνούσαν αρκετοί άντρες!

Τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε τόσο πολύ;

Ύστερα από ένα όχι και τόσο ήρεμο πρωινό, κατά το οποίο το ζευγάρι μάλωσε για ένα… σπασμένο νύχι, ο Kris έγινε έξω φρενών όταν είδε τη σύζυγό του, την αδερφή της και άλλες τους φίλες να κάνουν μάθημα γιόγκα!

Μέχρι εδώ τίποτε δε φαίνεται… «μη φυσιολογικό»!

Αν σας λέγαμε όμως ότι ο δάσκαλος της γιόγκα ήταν… γυμνός και ορισμένες από τις «μαθήτριες» με στρινγκ; Δε θα αντιδρούσατε κι εσείς σαν τον Kris; 

«Αυτό είναι σιχαμερό» λέει καθώς ανοίγει την πόρτα. «Εδώ είναι το σπίτι μου και αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού» προσθέτει για να του απαντήσει η… Kim πως είναι «ανώριμος»!Βέβαια, για να μην ανησυχείτε… το ζευγάρι μετά τα βρήκε… άσχετα αν τελικά κατέληξαν σε δικηγόρους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...