Αυνανιζόταν για 9 ώρες και 58 λεπτά!

Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν αλλά δεν μιλούν για αυτό. Ένας Ιάπωνας όμως κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ. Έχει στεφθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και έχει χύσει πολύ... ιδρώτα σε καθημερινή προπόνηση για να το πετύχει.

Ο λόγος για τον Μασανόμπου Σάτο (Masanobu Sato) που μπροστά στην κάμερα δεν αισθάνεται ντροπαλός και εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις καθημερινές του συνήθειες. Η μέρα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή ξεκινά από νωρίς με... προπόνηση για περίπου δύο ώρες!


Όλα αυτά μπροστά στα μάτια της κοπέλας του η οποία παράλληλα κάνει τις δουλειές του σπιτιού και δείχνει απόλυτα εξοικειωμένη με το θέαμα.Ενώ αυτή μαγειρεύει, σιδερώνει... αυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση βάζει τις αγαπημένες του ερωτικές ταινίες και αυνανίζεται.

Στο βίντεο τονίζει, ότι ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι. Μάλιστα μας εξηγεί ότι προτιμά να αυτό-ικανοποιείται από το να κάνει έρωτα με την αγαπημένη του.

Το 2009 στο Masturbate-a-thon, του Σαν Φρανσίσκο ο νεαρός Ιάπωνας ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς αυνανιζόταν για 9 ώρες και 58 λεπτά καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του που ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.

Όπως τονίζει όμως, η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι μόνο διασκέδαση και παιχνίδι αλλά απαιτεί σκληρή και επίπονη προπόνηση. Ο Μασανόμπου Σάτο πρέπει να αθλείται σε καθημερινή βάση, να διαλέγει τις κατάλληλες ταινίες που θα τον ερεθίζουν αλλά και να έχει την αμέριστη συμπαράσταση από τη φίλη του η οποία αντί να τον χαίρεται ερωτικά τον βλέπει να παίζει «σόλο».





Πηγή: iefimerida.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...