"Τώρα που θέλετε εσείς δεν θέλω εγώ" - Αστείο περιστατικό στο ΙΚΑ Πρέβεζας

Καλό είναι που συμβαίνουν και τέτοια και τα μαθαίνουμε και έχουμε και γελάμε στα τόσα παράδοξα και πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο ΙΚΑ Πρέβεζας, όταν επαγγελματίας της πόλης πήγε να πληρώσει μέρος του χρέους του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην πόλη της Πρέβεζας μετέβη στο τοπικό κατάστημα του ΙΚΑ προκειμένου να πληρώσει μέρος του χρέους του που ξεπερνούσε τα 1000 ευρώ.

Είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τα 500 ευρώ και θεώρησε σωστό να πάει και να τα καταθέσει προκειμένου να μειωθεί το χρέος του.

Ο υπάλληλος που τον εξυπηρέτησε όμως του ζήτησε να εξοφλήσει ολόκληρο το ποσό και ότι δεν μπορεί να δώσει ένα μέρος του.

Σε ερώτηση του επαγγελματία γιατί δεν μπορεί να γίνει αυτό ο υπάλληλος απάντησε (χαριτολογώντας υποθέτουμε εμείς) : "Γιατί δεν θέλω..."

Ο επαγγελματίας στη συνέχεια λέει στον υπάλληλο ότι: "Με αναγκάζεται με αυτό που μου λέτε, να απολύσω τον υπάλληλο έτσι ώστε να μην αυξάνετε το χρέος μου και να μαζέψω όλο το ποσό για να σας τα φέρω".

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπάλληλος άρχιζε να ψάχνει χαρτιά και μετά από λίγη ώρα απευθυνόμενος στον επαγγελματία του λέει ότι, τελικά μπορείτε να δώσετε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει.

Η απάντηση του επαγγελματία ήταν αποστομωτική: "Τώρα όμως που θέλετε εσείς δεν θέλω εγώ..." και αποχώρησε αφήνοντας άφωνο τον υπάλληλο.


http://www.pamepreveza.gr/prevezaLife/AllLifeNews/tabid/224/articleType/ArticleView/articleId/37865/Default.aspx

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...