Από τα μπουζούκια στις χειροπεδες ο Λάκης Γαβαλάς

Για μια εβδομάδα, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο πιο... καταζητούμενος Έλληνας για χρέη προς το Δημόσιο. Τελικά, τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων κατάφεραν να τον εντοπίσουν, όχι σε κάποιο από τα σπίτια του ή στο γραφείο του, άλλα στο πρώτο τραπέζι νυχτερινού κέντρου, να διασκεδάζει παρέα με επώνυμους Αθηναίους…


Έτσι, αφού ο Λάκης Γαβαλάς έφυγε από το «Διογενής Παλλάς», με κατεύθυνση το Κολωνάκι, έγινε επιχείρηση και συνελήφθη, χωρίς φυσικά να φέρει την παραμικρή αντίσταση.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ο γνωστός επιχειρηματίας δήλωνε άλλες διευθύνσεις κατοικίας και αλλού έμενε, με αποτέλεσμα να... εξαφανίζει τα ίχνη του, καθώς, όπως φαίνεται, γνώριζε ότι είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, αφού δεν είχε καταβάλει ΦΠΑ, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.

Τελικά το βράδυ της Παρασκευής έφτασε μια πληροφορία που έλεγε πως ο Λάκης θα πήγαινε για διασκέδαση... Τα στελέχη του ΣΔΟΕ τον εντόπισαν στο πρώτο τραπέζι μαζί με επώνυμους επιχειρηματίες να διασκεδάζει...

Έτσι, όταν στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη λεωφόρο Συγγρού για το Κολωνάκι, το κλιμάκιο τον ακολούθησε και, μόλις πήγε να μπει σε ένα από τα σπίτια του, έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν.


http://www.pamepreveza.gr/News/AllArticles/tabid/142/articleId/37702/Default.aspx
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...