Πάτρα: Φοιτητής έστελνε ροζ e-mail σε 60χρονη για μία αγγελία


Σε περιπέτειες μπήκε μια 60χονη στην Πάτρα, όταν έβαλε προσωπική αγγελία, αναζητώντας σύντροφο για να δώσει τέλος στην μοναξιά της. Όμως έκτος από τον αριθμό τηλεφώνου της έδωσε και ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί της και μέσω email ή να της στείλουν φωτογραφία τους για να έχει εικόνα για την εξωτερική τους εμφάνιση.


Όπως αναφέρει dete.gr, ένας νεαρός, ο οποίος δήλωσε φοιτητής, άρχισε να μετατρέπει σε μαρτύριο τη ζωή της γυναίκας. Στην αρχή της έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα χωρίς φωτογραφία, αποκαλύπτοντας ότι ήταν νεαρός και όχι γύρω στα 60, όπως η ίδια ζητούσε. Της υπογράμμιζε ακόμη πως ήταν αρκετά ώριμος και αναζητούσε και εκείνος μια γυναίκα κάποιων… Μαίων για συντροφιά.

Η 60χρονη τσίμπησε από την ευγένεια και τα κολακευτικά του λόγια και του απάντησε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ενδιαφερόταν για μια απλή συντροφιά αλλά για κάτι πιο σοβαρό. Τότε εκείνος από τα γλυκόλογα πέρασε στα βρομόλογα, ενώ ανάμεσα στα άλλα άρχισε να της στέλνει και γυμνές φωτογραφίες του. Ωστόσο, δεν αποκάλυπτε το πρόσωπό του.

Παρά της εκκλήσεις της να σταματήσει να της στέλνει πορνο-υλικό, ο φοιτητής συνέχιζε το ίδιο «βιολί». Μάλιστα την έπιασε απελπισία όταν ανακάλυψε, ότι ο αποστολέας των ροζ-email, είχε δημιουργήσει μία ηλεκτρονική διεύθυνση με ψεύτικα στοιχεία μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η 60χρονη απευθύνθηκε στις διωκτικές αρχές και το θέμα παραπέμπεται στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της Αθήνας.


http://sfinaki.gr/?p=1476

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...