Το πρωΐ γραμματέας σε Καθολικό σχολείο και το βράδυ bisexual πόρνη!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η όμορφη και σεμνή γραμματέας του καθολικού σχολείου Τρίνιτι στο Γουάργουικσάιρ της Βρετανίας, τα βράδια δούλευε προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες σε άντρες και γυναίκες!

Την αποκάλυψη της διπλής της ταυτότητας έκανε ο γονιός ενός μαθητή στο καθολικό σχολείο, που είδε τη γραμματέα να ποζάρει στο σε ιστοσελίδα ενηλίκων, στο οποίο «ψαρεύε» πελάτες ανεξαρτήτως φύλου, με το όνομα Κέρι Ανν, χρεώνοντας 150 λίρες την ώρα.


Στο προφίλ της στην ιστοσελίδα με το ερωτικό περιεχόμενο ποζάρει γυμνή και υπόσχεται «μοναδική γυναικεία εμπειρία. Αγαπώ αυτό που κάνω, προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε άντρες, γυναίκες και ζευγάρια!»

Το «νυχτοκάματο» της γραμματέως έφτανε τις 800 λίρες όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Sun, δημοσιογράφος της οποίας υποδήθηκε τον πελάτη και συνάντησε την 40χρονη σε ξενοδοχείο, έξω από το οποίο την περίμενε ο προαγωγός της.

«Δουλεύω σε σχολείο γι' αυτό το κάνω αυτό. Για να ξεφεύγω από τα παιδιά» δήλωσε η «άτακτη» γραμματέας στον δημοσιογράφο.





Πηγή: dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...