Ροζ τηλέφωνα δίπλα σε σχολεία


Γέμισε η Πάτρα... ροζ τηλεφωνικούς θαλάμους, και φαίνεται πως όσοι τους χρησιμοποιούν για... εξεύρεση ερωτικών συντρόφων δεν διστάζουν να το κάνουν ακόμη και όταν αυτός βρίσκεται μπροστά από δημοτικό σχολείο!

Μία τέτοια περίπτωση εντοπίστηκε στην Πλατεία Αγίας Σοφίας, απέναντι από το 26ο Δημοτικό Σχολείο! Γονείς και δάσκαλοι είδαν ξαφνικά να «ξεφυτρώνει» ένας ροζ θάλαμος μπροστά από το σχολικό συγκρότημα και μετά από λίγες ημέρες άρχισαν να γράφονται πάνω του και διάφορα τηλέφωνα! "Call me» τηλέφωνο τάδε, ή και «αγγελίες με περισσότερες φράσεις» όπως «είμαι άνδρας και ζητάω γυναίκα για ελεύθερη σχέση» ή «είμαι άνδρας και ζητάω άνδρα» κλπ.


Οι γονείς είναι αναστατωμένοι αφού τα παιδιά τους βγαίνοντας από το σχολείο έρχονται αντιμέτωποι... με τον ροζ θάλαμο και όσα γράφονται πάνω του! Ενας ακόμη τέτοιος θάλαμος βρίσκεται... απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Πάτρας. Και αυτός διαθέτει ροζ συσκευή τηλεφώνου, ενώ το τηλέφωνο που αναγράφεται στο πλάι είναι το ίδιο με αυτό του ροζ θαλάμου της Πλατείας Αγίας Σοφίας.

Προφανώς πρόκειται για κανονικούς τηλεφωνικούς θαλάμους τους οποίους ομάδες νεαρών έβαψαν ροζ, ενώ άλλοι φρόντισαν να τους «διακοσμήσουν» με σεξουαλικά υπονοούμενα και αγγελίες για εξεύρεση ερωτικών συντρόφων. Πάντως το τηλέφωνο που έχει τυπωθεί στην εξωτερική πλευρά του θαλάμου δεν αντιστοιχεί σε αριθμό του ΟΤΕ ή άλλης εταιρείας, γεγονός που αποδεικνύει πως ο ροζ θάλαμος είναι «δημιούργημα» γκράφιτι!

Ωστόσο οι γονείς ζητούν από τον ΟΤΕ να φροντίζει ώστε να μην έρχονται αντιμέτωπα ανήλικα παιδιά με ότι λογής αισχρό αναγράφεται πάνω στον «ροζ θάλαμο»!





Πηγή: dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...