Αγγλία: Σκοτώνουν τα κατοικίδια τους για να πάρουν τα λεφτά της ασφάλειας!

Οι απάτες με τις ασφάλειες παίρνουν νέα διάσταση στην Αγγλία. Οι αρχές ανακάλυψαν μία περίεργη αύξηση στη ζήτηση για ασφάλεια κατοικίδιου.

Σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών Ασφαλιστών, πέρσυ συγκεντρώθηκαν 3 εκατομμύρια δολλάρια από την ασφάλιση κατοικίδιων ενώ το 2009 το ποσό ήταν μόλις 670.000 δολλάρια. Το 2010, ασφαλίστηκαν 2.3 εκατομμύρια σκυλιά και γάτες και οι ειδικοί φοβούνται ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη εισροή ψευδών ισχυρισμών...


Η νέα ''μόδα'' είναι οι ιδιοκτήτες να πουλάνε ή να σκοτώνουν τα ίδια τους τα ζώα, ζητώντας μετά τα χρήματα της ασφάλειας! Ακόμα, στήνουν ατυχήματα για να εισπράξουν χρήματα για τη θεραπεία του ζώου από τραυματισμό. Μερικοί ασφαλιστές πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να πάνε τόσο μακριά όσο και να χάσουν το ζώο τους επίτηδες ή να...επινοήσουν ότι έχουν ζώο και να το ασφαλίσουν, χωρίς καν να υπάρχει!

Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους και στους κτηνίατρους, οι οποίοι μπορεί να συνταγογραφούν αχρείαστα ή ακριβά φάρμακα για τη θεραπεία των ζώων που στην πραγματικότητα δεν είναι άρρωστα, μόνο και μόνο για πάρουν χρήματα.





Πηγή: adespoto.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...