Κανίβαλος και γυναίκα «βαμπίρ» αρραβωνιάστηκαν


Πού θα καταλήξει αυτός ο έρωτας...

Ένας κανίβαλος που έφαγε την πρώην σύντροφο του και μία γυναίκα «βαμπίρ» που σκότωνε ανθρώπους στο μετρό ερωτεύτηκαν μέσα στο ψυχιατρείο.


Η περίεργη αυτή ιστορία διαδραματίζεται στην Σουηδία και όλοι περιμένουν την έκβασή της.

Ο 33χρονος Isakin Jonsson το 2011 μαχαίρωσε την τότε φίλη του μέχρι θανάτου, μητέρα πέντε παιδιών. Στη συνέχεια την τεμάχισε και έφαγε μερικά μέρη του σώματος της.Στο δικαστήριο δεν έδειξε στιγμή μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του.

Η 23χρονη Michelle Gustafsson από την άλλη είναι η γνωστή στην χώρα της και ως «γυναίκα βαμπίρ», η οποία καταδικάστηκε το 2010 για την άγρια δολοφονία με μαχαίρι ενός άντρα, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Η Michelle υποστήριξε μετά το περιστατικό ότι δεν θυμόταν τίποτα.

Στο blog που διατηρούσε όμως ανέβασε φωτογραφίες της ντυμένη βαμπίρ με ένα αλυσοπρίονο στο ένα χέρι και ένα μαχαίρι στο άλλο, ενώ έγραφε ότι έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους στο μετρό της Στοκχόλμης!

Οι δύο ψυχοπαθείς συναντήθηκαν τον Νοέμβριο στο ψυχιατρείο και μετά ο Isakin της έστειλε μήνυμα ότι του αρέσει και θέλει να γίνει το κορίτσι του. Η Michelle όχι μόνο δέχτηκε αλλά η σχέση τους προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα. Τον Δεκέμβριο αρραβωνιάστηκαν.

«Την αγαπώ, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα σαν και αυτή. Θέλω να ζήσουμε μαζί για πάντα μακριά από το έγκλημα», λέει ο Isakin.

Άξιο απορίας είναι βέβαια πού θα καταλήξει αυτός ο... έρωτας.http://www.newsbeast.gr/world/arthro/296853/kanivalos-kai-gunaika-vabir-arravoniastikan/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...