Εστιατόριο «καρδιακή προσβολή» όνομα και πράμα!



Αποτελεί την επιτομή της ανθυγιεινής διατροφής.

Το μενού του απαρτίζεται από πιάτα που η θερμιδική τους αξία αγγίζει τις 8.000 θερμίδες και το μότο του είναι «γεύσεις για τις οποίες αξίζει να πεθάνεις».


Ο λόγος για το εστιατόριο «Heart Attack Grill» ελληνιστί «Καρδιακή ανακοπή» που βρίσκεται στο Λας Βέγκας και το οποίο σήμερα -μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας- είχε και το πρώτο του «θύμα».

Ένας πελάτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που έτρωγε μια από τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου εν ονόματι «τριπλό bypass». Ο 54χρονος άνδρας- τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά- μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα.


Ο ιδιοκτήτης του Jon Basso τα τελευταία πέντε χρόνια έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο επικριτικών σχολίων λόγω του ανατρεπτικού μενού που έχει το εστιατόριο, το οποίο υπόσχεται στους πελάτες τους ότι «το φαγητό θα φράξει τις αρτηρίες, θα αυξήσει το τοπικό πάχος στην κοιλιακή χώρα και θα κάνει του πελάτες του ανεπιθύμητους στους συντρόφους τους».


Το προσωπικό του απαρτίζεται από καλλίγραμμες σερβιτόρες ντυμένες ως σέξι νοσοκόμες ενώ οι πελάτες ονομάζονται ασθενείς. Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου συγκαταλέγονται τα «τριπλό bypass» και «τετραπλό bypass» τα οποία αποτελούνται από τρία και τέσσερα μπιφτέκια αντίστοιχα, οχτώ φέτες τυρί, ψωμί περιλουσμένο με λαρδί και πατάτες που έχουν τηγανιστεί σε λαρδί. Τέλος το «Heart Attack Grill» προσφέρει δωρεάν γεύματα σε όλους όσοι ζυγίζουν πάνω από 160 κιλά.

 
Πηγή: protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...