Υπέφερε από 200 πονοκεφάλους την ημέρα!


Το χαμόγελο και την… υγεία της βρήκε μια 58χρονη από Greenwich του Λονδίνου η οποία υπέφερε από 200 φρικτούς πονοκεφάλους την ημέρα!

Η Carolyn Matheson, μητέρα δύο παιδιών, πάσχει από μία ασθένεια γνωστή μεταξύ των γιατρών ως «πονοκέφαλοι αυτοκτονίας». Της έχουν δώσει αυτό το όνομα καθώς ο πόνος που προκαλεί είναι πολύ έντονος και δυσβάστακτος.


Η κυρία Carolyn μπορεί να έχει μέχρι και 200 πονοκεφάλους κατά την διάρκεια της ημέρας κάθε ένας από τους οποίους κρατά ένα λεπτό, ή έναν πονοκέφαλο διάρκειας δύο ωρών!!!

Κατά την διάρκεια των πονοκεφάλων η 58χρονη κάποιες φορές δεν μπορεί να κινηθεί, ούτε καν να μιλήσει!

Χάρη στην επιστήμη όμως μετά από 8 χρόνια, η Carolyn μπορεί να χαμογελά καθώς δεν πονάει πια το κεφάλι της… Κι όλα αυτά χάρη σε ένα τύπου τηλεκοντρόλ… Κάνει «ζ​άπινγκ» στον εγκέφαλό της και είναι μια χαρά!

Οι χειρουργοί της τοποθέτησαν στο στήθος ένα εμφύτευμα που έχει μέγεθος όσο ένα σπιρτόκουτο. Αυτό στέλνει ηλεκτρικό σήμα στον εγκέφαλο της, «μπλοκάροντας» κάθε πόνο.

Μάλιστα το τηλεχειριστήριο, τύπου τηλεκοντρόλ, μπορεί να αντικατασταθεί με ένα πιο διακριτικό που είναι σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου. Έτσι μπορεί να το κουβαλάει όπου πηγαίνει μαζί της!

Τώρα πλέον, χάρη στην συσκευή αυτή έχει έναν με δύο πονοκεφάλους την ημέρα ενώ σημειώνει πως έχει γίνει «πραγματικό θαύμα».





Πηγή: star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...