Για τον 5ο της γάμο ετοιμάζεται μια 29χρονη «κατά συρροή» νύφη

Για τον 5ο της γάμο ετοιμάζεται μια 29χρονη «κατά συρροή» νύφη

Είχε κάνει τέσσερις γάμους πριν καν γίνει 24χρονών και τώρα ξαναπαντρεύεται. Ο λόγος για την Άλισον Σμιθ από την Σκοτία που δεν λέει να σταματήσει να πιστεύει στον γάμο.

Ο πρώτος άντρας της Άλισον την εγκατέλειψε μόλις 10 μέρες μετά τον γάμο τους επειδή είχε συνάψει δεσμό με την μάνα της Άλισον.


Με τον δεύτερο άντρα της γνωρίζονταν μόλις λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο τους και τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο επειδή ο κανονικός αρραβωνιαστικός της την εγκατέλειψε ενώ είχαν ήδη κλείσει εκκλησία και δεξίωση.

Τέλος ισχυρίζεται πως αναγκάστηκε η ίδια να εγκαταλείψει τον τρίτο της άντρα γιατί λίγες μέρες μετά το γάμο της έμαθε πως είναι δίγαμος. Ο μόνος γάμος της που είχε διάρκεια ήταν αυτός με τον τέταρτο άντρα της που κράτησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Ο πρώην της, ο Άλεξ Σέπερντ, όταν έμαθε πως η Άλισον σκοπεύει και πάλι να παντρευτεί είπε: «Νόμιζα πως είχε αλλάξει, αλλά τελικά παραμένει η ίδια».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τέταρτος σύζυγος θα εμφανιστεί σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων ενώπιον δικαστηρίου στα τέλη του μήνα για να απολογηθεί επειδή κατηγορείται πως επιτέθηκε στον νυν αρραβωνιαστικό της Άλισον.





Πηγή: iefimerida.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...