Θρίλερ: 9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον 7χρονο αδερφό της

Θρίλερ: 9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον 7χρονο αδερφό της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση του θανάτου ενός 7χρονου από την 9χρονη αδερφή του.

Θα μπορούσε να είναι σενάριο θρίλερ, αλλά δυστυχώς είναι το δράμα μιας οικογένειας, το οποίο σημειώθηκε χθες: Η ανήλικη, που πάσχει από σοβαρή μορφή αυτισμό, πυροβόλησε τον αδερφό της με το όπλο του μπαμπά της και στην συνέχεια είπε ότι μπήκαν δύο άγνωστοι στο σπίτι και τον σκότωσαν.


Οι γονείς της ένιωσαν την απόλυτη φρίκη, όταν γυρνώντας στο σπίτι είδαν το αποτρόπαιο αυτό θέαμα. Ο μικρός να κείτεται μέσα σε λίμνη αίματος και το κοριτσάκι να παραμένει ατάραχο. Αμέσως φώναξαν ασθενοφόρο, όμως ήταν αργά. Ο μικρός είχε πεθάνει από αιμορραγία.

«Φύγαμε για λίγο μόνο. Για μια δουλειά λίγα τετράγωνα πιο κάτω… Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γινόταν αυτό», είπαν με δάκρυα στα μάτια οι γονείς των δύο παιδιών.

Σύμφωνα με ψυχολόγους είναι απεγνωσμένοι και μπερδεμένοι, αφού ο άνθρωπος που στέρησε την ζωή από το παιδί τους είναι… το ίδιο τους το παιδί!

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του εκπρόσωπου της αστυνομίας, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν ήταν ατύχημα, υπήρχε δόλος», χωρίς ωστόσο να σχολιάσει περισσότερο.

Ο πατέρας του μικρού είναι συντετριμμένος και στην σελίδα του στο facebook γράφει κάθε μέρα και κάτι.

«Σε χρειάζομαι μικρέ… Μου λείπεις απεγνωσμένα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα», είπε χθες.

Σε άλλη ανάρτηση γράφει: «Ακόμα και ο σκύλος μας σε ψάχνει από δωμάτιο σε δωμάτιο. Όταν φτάνει στο σημείο που πέθανες κλαίει απαρηγόρητος».





Πηγή: star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...