Στον Εισαγγελέα ο …αυτοέλεγχος της Μυκόνου

Στον Εισαγγελέα ο …αυτοέλεγχος της Μυκόνου

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για το σκάνδαλο της Μυκόνου, όπου κορυφαίο στέλεχος της τοπικής πολεοδομίας προέβη σε έλεγχο σε δύο βίλες …δικής του ιδιοκτησίας για τις οποίες υπήρχαν καταγγελίες για σωρεία πολεοδομικών παραβάσεων!


Ο κ. Σταύρος Μαντζιβής, αναπληρωτής προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυκόνου, πριν από λίγο καιρό με δηλώσεις του σε εφημερίδες είχε επιβεβαιώσει το πάρτι αυθαιρέτων που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Νησί των Ανέμων, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν αυτοί που αυθαιρετούν να νομιμοποιήσουν τις παράνομες κατασκευές τους. Ο ίδιος ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, δεν χρειάζεται να ανησυχεί και πολύ, αφού γι’ αυτό φροντίζει… η υπογραφή του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο ίδιος έκτισε βίλες σε ένα από τα καλύτερα σημεία του νησιού και όταν τον καταγγέλλουν για πολεοδομικές παραβάσεις, ελέγχει ο ίδιος τον εαυτό του και υπογράφει από πάνω ως αναπληρωτής προϊστάμενος και την έκθεση που τον βρίσκει αθώο και καθαρό!Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...