Δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της


Η 12χρονη Natasha Moraes de Andrade από το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από την ημέρα που γεννήθηκε δεν έχει ακουμπήσει ψαλίδι στα μαλλιά της, τα οποία πλέον φτάνουν σε μήκος τα 1,6 μέτρα!

Η νεαρή Βραζιλιάνα που ζει σε φαβέλα (παραγκούπολη) θα τα κόψει μόνο για να τα πουλήσει για να γίνουν extensions έναντι του ποσού των 4.200 ευρώ!


Για να τα διατηρεί σε καλή κατάσταση χρειάζεται ένα μπουκάλι σαμπουάν την εβδομάδα! Σπαταλά τέσσερις ώρες την εβδομάδα λούζοντας τα μαλλιά της και περίπου μιάμιση ώρα τη μέρα για να τα χτενίζει!

Η μητέρα της Catarina Moraes de Andrade λέει ότι ενώ αρχικά δεν ήθελε να της τα κόψει επειδή ήταν πολύ πλούσια και μακριά τώρα πια έχει αλλάξει γνώση, γιατί τα μακριά της μαλλιά «μπλέκονται» στη ζωή της!
«Ζει σα φυλακισμένη. Πηγαίνει στο σχολείο και αμέσως γυρίζει στο σπίτι. Δεν μπορεί να αθληθεί ή να κάτι οτιδήποτε άλλο γιατί συνεχώς μπλέκονται τα μαλλιά της. Οι δάσκαλοι στο σχολείο της μου πρότειναν να της τα κόψω, έτσι ώστε να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή όπως τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Οι άνθρωποι την κοιτάνε περίεργα. Κάθε χρόνο ξοδεύουμε περισσότερα από 480 ευρώ σε σαμπουάν και αυτά τα χρήματα είναι από το υστέρημά μας. Μέχρι τώρα την άφηνα να τα μακραίνει γιατί της άρεσαν, αλλά πλέον πιστεύω ότι έχει έρθει ο καιρός για να τα κόψει».

Η Natasha έχει ήδη δεχτεί προσφορά για τα μαλλιά της (2.100 ευρώ) αλλά η ίδια πιστεύει ότι τα χρήματα είναι λίγα και περιμένει να δεχτεί μεγαλύτερη… κάπου κοντά στα 4.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράσει καινούρια έπιπλα για το δωμάτιό της!

Το ρεκόρ Γκίνες για τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο κατέχει η Κινέζα Xie Qiuping με μήκος… 5.63 μέτρα!


Πηγή: newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...