Κάπνιζαν χασίς μέσα σε πούλμαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Απίστευτο κι όμως αληθινό !!!


Σε τεκέ είχαν μετατρέψει το πούλμαν με το οποίο πήγαιναν σήμερα το πρωί σχολική εκδρομή, μαθητές Λυκείου της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με εγκυρότατες αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, η ομάδα δίωξης ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ύστερα από πληροφορίες που είχε, έκανε σήμερα το πρωί έφοδο σε σχολικό πούλμαν που πραγματοποιούσε σχολική εκδρομή, από τη Μυτιλήνη προς Πέτρα Μόλυβο και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τέσσερις μαθητές ενώ κάπνιζαν χασίς.


Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε ακόμα τρία άτομα, δύο ενήλικες και έναν ακόμα ανήλικο, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σε βάρος των δύο ενηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους μικρές ποσότητες ναρκωτικών, έτοιμες για διάθεση.

Ερωτηματικά ωστόσο προκύπτουν για τις ευθύνες των καθηγητών που συνόδευαν τους μαθητές στην εκδρομή, ίσως δε και για τον οδηγό του πούλμαν, ο οποίος έχει και την ευθύνη των επιβατών που μεταφέρει.

Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική αστυνομική έρευνα, συνελήφθησαν σήμερα (30-03-2012) το πρωί στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, 5 ημεδαποί (4 ανήλικοι & 1 ενήλικος) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 2 ημεδαποί (ενήλικοι) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.Θα ακολουθήσει σχετικό Δελτίο Τύπου.

Πηγή: lesvosnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...