Παιδόφιλος «αποκαλύφθηκε» όταν διέρρηξαν το σπίτι του

Παιδόφιλος «αποκαλύφθηκε» όταν διέρρηξαν το σπίτι του

Η 34χρονη Lizzie Pethig που ζούσε με τον πατέρα και τη μητέρα της στο Wrexham της βόρειας Ουαλίας νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη που κάποιος διέρρηξε το σπίτι της, παίρνοντας από αυτό κοσμήματα, μετρητά και τα laptop της οικογένειάς της!

Κι αυτό γιατί μόνο έτσι έμαθε ότι ο πατέρας της ήταν παιδόφιλος και περνούσε τον «ελεύθερο χρόνο» του κατεβάζοντας από το διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες και υλικό παιδικής πορνογραφίας.


Μιλώντας για τον 59χρονο πατέρας της, David, η Lizzie δήλωσε: «Η προδοσία του άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Ένα κομμάτι μέσα μου χαίρεται που μας έκλεψαν. Αυτός ο διαρρήκτης είχε περισσότερη ηθική και συνείδηση από τον πατέρα μου. Αν δεν είχε αποκαλυφθεί η δράση του, κατά πάσα πιθανότητα θα συνέχιζε να το κάνει».

Η σύζυγός του Denise έχει υποστεί σοκ, καθώς είχε μοιραστεί 35 χρόνια της ζωής της μαζί του και από τη στιγμή που το έμαθε ζήτησε αμέσως διαζύγιο από τον άντρα της και αποφάσισε να μετακομίσει με την κόρη της κάπου μακριά.

Ο διαρρήκτης βρήκε στο laptop του David περισσότερες από 8.500 φωτογραφίες και πάνω από 400 βίντεο αποφάσισε να ενημερώσει τις αρχές.

«Μας είχαν κλέψει ξανά στο παρελθόν αλλά ο πατέρας μου δεν είχε ανησυχήσει. Μας είχε πει ότι θα μας κάλυπτε η ασφάλεια. Αυτή τη φορά όμως ήταν διαφορετικά. Όταν είδε ότι μας είχαν ληστέψει έμεινε άσπρος σαν το πανί» πρόσθεσε.





Πηγή: newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...