Κατέρρευσε το σπίτι που είχαν αγοράσει πριν από μια ημέρα

Δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που ο Cris και η Rosie κάθισαν στον καναπέ του σαλονιού τους για να γιορτάσουν τη μετακόμιση στο καινούριο τους σπίτι, όταν ξαφνικά άκουσαν ένα υπόκωφο θόρυβο κάτω από τα πόδια τους.

Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι είχε συμβαίνει το πάτωμα της κουζίνας κατέρρευσε και η τρομοκρατημένη Rosie βρέθηκε παγιδευμένη κάτω από την ηλεκτρική κουζίνα της!


Ήταν το σπίτι των ονείρων μας αλλά μετατράπηκε σε εφιάλτη», δήλωσε η Rosie, «ήταν σοκαριστικό και τρομακτικό και είναι το τελευταίο που περιμένει κανείς μόλις έχει αγοράσει ένα καινούριο σπίτι».

«Η κουζίνα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, δεν φαινόταν να χρειάζεται και πολλή δουλειά. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια ξοδέψαμε όλες μας τις οικονομίες για το σπίτι αυτό και τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, είμαστε συντετριμμένοι». Το ζευγάρι από τη Βρετανία είχε πληρώσει περίπου 200 χιλιάδες ευρώ για την αγορά της εν λόγω κατοικίας. Τώρα καλούνται να πληρώσουν περίπου 25 χιλιάδες ευρώ δηλαδή χίλια ευρώ για κάθε ώρα που παρέμειναν στο σπίτι.





Πηγή: protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...