7χρονη χωρίς χέρια κέρδισε διαγωνισμό καλλιγραφίας!Έχοντας πείσμα και όρεξη για μάθηση, η 7χρονη Annie Clark από το Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, αν και γεννήθηκε χωρίς χέρια, κατάφερε και κέρδισε το βραβείο Nicholas Maxim Special Award for Excellent Penmanship, καλλιγραφίας.

Η επιτυχία της ήταν έκπληξη κατά τη διοργάνωση του διαγωνισμού, την περασμένη Τετάρτη, στο σχολείο της Wilson Christian Academy στο Πίτσμπουργκ.

Η ταλαντούχα μαθήτρια όχι μόνο κέρδισε το τρόπαιο, αλλά και 800 ευρώ που προσέφερε η εκδοτική εταιρεία σχολικών βιβλίων Zaner-Bloser, χορηγός του διαγωνισμού.


Αφού έλαβε το βραβείο της, η Annie έκανε επίδειξη των ικανοτήτων της, σφίγγοντας ένα μολύβι ανάμεσα στα μπράτσα της ώστε να τελειοποιήσει τη γραφή της και τα κεφαλαία γράμματα που θα έγραφε.

Οι δάσκαλοί της μιλούν για ένα ευφυές κοριτσάκι που δεν το βάζει κάτω, ακολουθεί τους ρυθμούς των αρτιμελών συμμαθητών και, μερικές φορές, τους βοηθάει και τους εξηγεί τα όσα δεν έχουν καταλάβει από τις παραδόσεις, αναφέρεται σε άρθρο του ABC News Blogs.


Πηγή: protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...