Παίρνουν διαζύγιο... στα 85


Κι όμως, τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν.

Όπως ακόμα και να φθάσουν στις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου δύο... ηλικιωμένοι από την Πάτρα, άνω των ογδόντα ετών! Και αφορμή γι' αυτό; Το γεγονός ότι ο... 85χρονος σύζυγος τα έμπλεξε με μια Βουλγάρα με την οποία δηλώνει σφόδρα ερωτευμένος.

Και επειδή η... 82χρονη σύζυγος βγήκε εκτός εαυτού ανακοίνωσε σε παιδιά κι εγγόνια την απόφασή της να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον επί δεκαετίες σύντροφο της ζωής της.


Η πρωτότυπη αυτή υπόθεση συμβαίνει στην Πάτρα και όπως ήταν αναμενόμενο έχει αναστατώσει τα παιδιά, τις νύφες και τα εγγόνια του ζευγαριού. Έχει όμως προκαλέσει και τεράστια έκπληξη στους δύο δικηγόρους της πόλης οι οποίοι κλήθηκαν να ασχοληθούν με την περίπτωση και να δρομολογήσουν όλες τις ενέργειες για τη διαδικασία του διαζυγίου.

Μέχρι και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους και αυτό που κάνουν τώρα είναι σε συνδυασμό με τα τέκνα να προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή» τομή μεταξύ του ζευγαριού μην τυχόν και τους πείσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο και να παραμείνουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Ωστόσο δικηγόροι και παιδιά συναντούν δυσκολίες μιας και οι δύο ηλικιωμένοι εμφανίζονται ανένδοτοι και αποφασισμένοι να προχωρήσουν στον χωρισμό.

Ο πιο σοβαρός φόβος των παιδιών έχει να κάνει με τη μεγάλη περιουσία που διαθέτει ο 85χρονος. Βέβαια σε αυτήν την ηλικία έχει ήδη φροντίσει για τις απαραίτητες μεταβιβάσεις ακινήτων σε παιδιά και εγγόνια όμως σε όλες τις περιπτώσεις διατηρεί την επικαρπία, γεγονός που σημαίνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα για κανέναν.

Για τον λόγο αυτό φοβούνται πως η αλλοδαπή έχει ξεμυαλίσει τον ηλικιωμένο προκειμένου να... βάλει χέρι στα περιουσιακά του στοιχεία και δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, μιας και η μητέρα τους θέλει να χωρίσει...

Πώς τον ανακάλυψαν...
Μπορεί ο συγκεκριμένος να βαδίζει στα... 85, όμως το γενικότερο στήσιμό του σε κάνει να πιστεύεις πως είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερος. Ήταν μια ζωή εργατικός και φρόντιζε τον οργανισμό του.

Δεν κάπνιζε, δεν έπινε και ήταν πιστός στην συστηματική ιατρική παρακολούθηση. Τώρα τελευταία, άρχισε να... εξαφανίζεται ώρες από το σπίτι του, αν και κάτι τέτοιο δεν το συνήθιζε επί σειρά ετών. Τα παιδιά του υποπτεύτηκαν και άρχισαν να το... ψάχνουν. Και έψαξαν και σε ένα από ανοίκιαστα διαμερίσματά του. Όπου βρήκαν... ένα κρεβάτι αλλά και προφυλακτικά! Και στη συνέχεια δεν χρειάστηκε να κουραστούν μιας και τα παραδέχθηκε όλα ο ίδιος...





Πηγή: dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...