Προετοιμάζονται για το τέλος του κόσμου


Ο 42χρονος τεχνικός υπολογιστών Larry Peters και η οικογένειά του είναι πεπεισμένοι ότι η Γη θα καταστραφεί μέσα στο 2012 εξαιτίας μιας γιγαντιαίας ηλιακής έκλαμψης, η οποία θα προκαλέσει προβλήματα στις επικοινωνίες, θα μειώσει τα αποθέματα τροφίμων και ενέργειας και θα οδηγήσει σε... παγκόσμια αναρχία!

Προκειμένου να «εξασφαλίσει» καλύτερες πιθανότητες επιβίωσης στα μέλη της οικογένειάς του στο «νέο αυτό κόσμο» ο Larry έχει αρχίσει από τώρα να μαθαίνει στα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένου της 9χρονης κόρης του Lily, πώς να αποθηκεύουν νερό και τρόφιμα και να κυνηγούν και να σκοτώνουν ζώα για τροφή.


Πέρα από αυτό φυσικά, έχει προχωρήσει στις απαραίτητες «κατασκευαστικές επιδιορθώσεις» στη μονοκατοικία που διαθέτει στην Κορνουάλη, τοποθετώντας σε αυτό μια γεννήτρια, αποθηκεύοντας τρόφιμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη ενώ έχει αγοράσει και δέκα κότες για να παίρνει τα αυγά τους και καλλιεργεί λαχανικά στον κήπο του.

Ξόδεψαν τις αποταμιεύσεις τους για να αγοράσουν ένα καλό 4x4, όπλα, πυρομαχικά και δεξαμενές για αποθήκευση νερού.

«Μέχρι το τέλος του 2012 μια τεράστια φλόγα θα μας καταστρέψει. Θα επικρατήσει η απόλυτη αναρχία και θα πεθάνει πολύς κόσμος. Η κυβέρνηση και οι πλούσιοι αυτού του κόσμου το γνωρίζουν και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Οι υπόλοιποι πρέπει να φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας» είπε ο Larry.





Πηγή: dete.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...