Κροκόδειλος ύψους 4 μέτρων στέκεται σαν άνθρωπος!



Κροκόδειλος ύψους 4 μέτρων στέκεται σαν άνθρωπος!



Οι κάτοικοι στο χωριό Bazoule της Δυτικής Αφρικής έχουν μια στενή σχέση με τους κροκόδειλους, καθώς τους θεωρούν ιερά ζώα και δεν τους πειράζουν ποτέ. Ίσως αυτός, λοιπόν, να είναι και ο λόγος που αυτά τα τρομακτικά αρπακτικά ζώα… εξελίχθηκαν σιγά σιγά και δεν έρπουν μόνο, αλλά στέκονται στο… ύψος τους!


Αυτός ο κροκόδειλος του Νείλου που βλέπετε αναδεικνύει μια χαρά την ικανότητά του να στέκεται στα πίσω πόδια, φτάνοντας έτσι ούτε λίγο ούτε πολύ τα 4 μέτρα ύψος. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για ν’ αρπάξει κάποιο ανυποψίαστο πτηνό στα δέντρα!

«Οι κροκόδειλοι είναι ιδιαίτερα φιλικοί με τον κόσμο και μπορεί άνετα ο καθένας να περπατήσει ανάμεσά τους, να τους αγγίξει… Με ένα μόνο ραβδί για προστασία και χωρίς φόβο δεν είναι δύσκολο να γίνεις φίλος τους. Αν τους ταΐσεις κιόλας, ακόμη καλύτερα», περιγράφει ένας ντόπιος.

Όσο για την παράξενη πραγματικά στάση του κροκόδειλου να στέκεται σαν άνθρωπος «είναι ένας τρόπος αφομοίωσης με τον κόσμο αλλά και ένας τρόπος κυνηγιού γι’ αυτόν. Τεντώνεται για να φτάσει την τροφή του όσο ψηλά κι αν είναι», επεξηγούν οι κάτοικοι του χωριού.







Πηγή: typos.com.cy

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...