Κόπηκαν σκηνές λόγω ομοιότητας του Ομπάμα με τον "Σατανά"

Οι σκηνές του Σατανά στην τηλεοπτική εκδοχή της μίνι σειράς "The Bible" κόπηκαν, λόγω της τρομακτικής ομοιότητας του ηθοποιού που τον υποδύεται με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

Η σειρά είχε προβληθεί τον Μάρτιο του 2013 και τώρα, οι παραγωγοί του History Channel σχεδίαζαν την κυκλοφορία του "Son of God".


Μάλιστα, όταν είχε προβληθεί το "The Bible" πέρυσι, οι τηλεθεατές αμέσως παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ του βετεράνου Μαροκινού ηθοποιού Mohamen Mehdi Ouazanni με τον Αμερικανό πρόεδρο, κατακλύζοντας με σχετικά σχόλια τα social media.

Οι παραγωγοί της σειράς χρειάστηκε τότε, να διευκρινίσουν, πως δεν υπήρχε από πλευράς τους καμία πρόθεση, να συνδέσουν τα δύο πρόσωπα.

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η παραγωγός Roma Downey ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, το οριστικό "κόψιμο" των σκηνών με τον Μαροκινό ηθοποιό.

"Κάποιος έκανε ένα σχόλιο, ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Σατανά μοιάζει με τον πρόεδρό μας και τα media τρελάθηκαν. Κι εκεί που ήμουν σίγουρη, πως όλοι θα μιλούσαν για τον Ιησού, όλοι μιλούσαν για τον Σατανά", είπε χαρακτηριστικά.







Πηγή: Mirror.co.uk / Nooz.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...