Πήρε άδεια από τη φυλακή για να πουλάει θάνατο!

Καταδικασμένος για ναρκωτικά είναι ένας 29χρονος Έλληνας για τον οποίο το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Ναυπλίου όπου εκτίει την ποινή του έκρινε ότι είχε δικαίωμα να πάρει τακτική άδεια εννέα ημερών. Όμως, μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του στην Σπάρτη, άρχισε να πουλάει και πάλι «θάνατο» στους νέους!


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης που είχαν πληροφορίες ότι ο 29χρονος δεν… σωφρονίστηκε στην φυλακή, παρακολουθούσαν διακριτικά το σπίτι του. Όταν είδαν να βγαίνει ένας 23χρονος και να επιβιβάζεται σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος επιχείρησε να ξεφύγει, πετώντας στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης που είχε μόλις αγοράσει από τον «έμπορο».

Ακολούθησε αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 29χρονου, όπου κατασχέθηκαν 55,3 γραμμάρια ηρωίνης σε τέσσερις νάιλον συσκευασίες και δυο ναρκωτικά χάπια, μαζί με 505 ευρώ που αποτελούσαν προϊόντα της διακίνησης ναρκωτικών. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης και ο 29χρονος θα επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε στο κελί του!

*** Πέντε γραμμάρια ηρωίνης αντί 100 ευρώ αποπειράθηκε να πουλήσει ένας 26χρονος Αλβανός στον Δομοκό σε αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου που του παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής. Ο δράστης που είχε έρθει παράνομα στη χώρα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα 262,4 γραμμάρια ηρωίνης, δυο κινητά και 270 ευρώ.


protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fail! Τσίου...