Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 1, 2012

Το μικρότερο ενυδρείο στον κόσμο-βίντεο

Εικόνα
Ο Ρώσος, Anatoly Konenko, έχει πάθος με τις μινιατούρες! Το 1996 κέρδισε ρεκόρ Γκίνες για το μικρότερο βιβλίο στον κόσμο... ενώ πάμπολλα είναι τα αντικείμενα που έχει κατασκευάσει σε μικροσκοπικό μέγεθος!

69χρονος με 1.000 τατουάζ σε όλο του το σώμα

Εικόνα
Το όνομά του είναι Tommy, είναι 69 ετών, ζει στη Βρετανία και έχει "χτυπήσει" σε όλο του το σώμα - από άκρη σ' άκρη - έγχρωμα τατουάζ! Ο 69χρονος άρχισε να έχει αυτό το περίεργο χόμπι 52 χρόνια πριν. Ξεκίνησε να κάνει τατουάζ στα χέρια του, τα πόδια, την πλάτη, ακόμη και στις πατούσες του, στα οπίσθιά του, στο κεφάλι του, στα χείλη του και στα γεννητικά του όργανα!

Δωδεκάχρονη έγινε φίλη με ρινόκερο!

Εικόνα
Ο μικρός ορφανός ρινόκερος που τον ονόμασαν Μαξ, είχε βρεθεί να τριγυρνά στη περιοχή της Laikipidia της Κένυας. Μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Ol Pejeta Conservancy, πριν από τρία χρόνια όπου και γνωρίστηκαν με την μικρή Elizaveta Tishchenko, η οποία επισκεπτόταν τότε την χώρα.

Ένα καρότο... 24 καρατίων

Εικόνα
 Ήταν Χριστούγεννα του 1995. Είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια και η Lena Paahlsson από τη Σουηδία μάθαινε στις κόρες της πώς να ψήνουν κουλουράκια. Για να μην μπει η ζύμη στη βέρα της, την έβγαλε και την ακούμπησε στην άκρη του νεροχύτη. Και μετά... την έχασε. Έψαξε παντού, σήκωσε ακόμη και τα πατώματα, αλλά πουθενά το λευκόχρυσο δαχτυλίδι της.

Το 2ο μέρος του "Ομορφάντρα μου!" κυκλοφόρησε και το έφτιαξαν οι Ραδιο Αρβυλα!

Εικόνα
Το αυθεντικό είναι καλύτερο αλλά αυτό είναι σίγουρα πιο ρεαλιστικό! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συμπλήρωμα για καύσιμα είχαν τα ελαττωματικά εμφυτεύματα στήθους

Εικόνα
Συμπλήρωμα για καύσιμα περιλαμβανόταν στα ελαττωματικών εμφυτευμάτων στήθους της γαλλικής εταιρείας PIP, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά ενός υγειονομικού σκανδάλου με παγκόσμιες διαστάσεις, αποκάλυψε σήμερα ο ραδιοσταθμός RTL. Σύμφωνα με το ραδιοσταθμό, τα εμφυτεύματα περιείχαν ένα μίγμα προϊόντων που είχαν παραγελθεί από μεγάλους ομίλους βιομηχανικής χημείας και τα οποία ουδέποτε είχαν ελεγχθεί κλινικά όσον αφορά το κατά πόσο είναι βλαβερά για τον οργανισμό.

4 εκατ. δολάρια κόστισαν οι διακοπές των Ομπάμα!

Εικόνα
Την ώρα που τα αμερικάνικα ταμεία είναι άδεια και ψάχνουν και το… δολάριο, για να καλύψουν τα κρατικά έξοδα οι πολυήμερες διακοπές των Ομπάμα κοστίζουν 4 εκατ. δολάρια! Ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ απηύθυνε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του για «αλλαγές» και «θυσίες», γνωστά sites και ΜΜΕ ανέφεραν το τεράστιο κόστος του ταξιδιού της «πρώτης» οικογένειας της Αμερικής.

Την γνώρισε σε ένα πάρτι και της δώρισε το... νεφρό της!

Εικόνα
Δώρο ζωής έκανε η 45χρονη Βερόνικα Μπουτίγκιεκ, η οποία έδωσε το νεφρό της σε μια γυναίκα που γνώρισε σε ένα πάρτι! Μπορεί αρχικά να ακούγεται από εξωφρενικό έως απίθανο, όμως φανταστείτε το μεγαλείο ψυχής της γυναίκας αυτής. Και… την τύχη της άλλης, της Μ. Βίραβονγκ, που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και κινδύνευε η ζωή της.

Προφυλακτικά κατά του βιασμού

Εικόνα
Πηγή... έμπνευσης για το το Rape Axe αποτέλεσαν τα μεγάλα ποσοστά εγκληματικότητας της Νοτίου Αφρικής και δη εκείνα που αφορούν στους βιασμούς. Ποσοστά που κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητα είναι, καθώς στη Νότιο Αφρική λαμβάνει χώρα ένας βιασμός κάθε 17 δευτερόλεπτα, ενώ μόλις το 8% των δραστών καταδικάζεται. Εν όψει Μουντιάλ, λοιπόν, η Νοτιοαφρικανή Dr. Σονέτ Έλερς και οι συνεργάτες της προτίθενται να μοιράσουν δωρεάν 30.000 γυναικεία προφυλακτικά κατά του βιασμού.

Μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να κάνει μια μπάντα μοναδική;

Εικόνα
Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!

Της επέβαλαν πρόστιμο επειδή οδηγούσε με μπούργκα

Εικόνα
Όπως υποστήριξε αξιωματούχος το συγκεκριμένο ένδυμα περιόριζε το πεδίο της όρασής της. Η γυναίκα κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο καθώς παρενέβη τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας που ορίζει: «Το πεδίο της όρασης δεν θα πρέπει να περιορίζεται από άλλους επιβάτες, αντικείμενα που μεταφέρονται ή από μη διάφανα αντικείμενα στα τζάμια».

Αυτός ο παπαγάλος… χορεύει Ποντιακά! - VIDEO

Εικόνα
Στο άκουσμα της ποντιακής μουσικής ο παπαγάλος που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο ξεκινά έναν ξέφρενο χορό! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά καταφέρνει να μιμηθεί τους χορευτές των ποντιακών με τον καλύτερο τρόπο. Γυρίσματα του κεφαλιού, ανοίγματα των φτερών και ανεβοκατεβάσματα του σώματος είναι μερικές μόνο από τις φιγούρες στις οποίες επιδίδεται με μεγάλη άνεση.

Πείτε "αντίο" στα passwords μέχρι το 2016

Εικόνα
H ζωή μας - και το κεφάλι μας - έχουν κατακλειστεί από κωδικούς και νούμερα! Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να μην έπρεπε να θυμηθείτε τόσα passwords, άλλα για το email σας, άλλα για το κινητό σας, κωδικούς για τράπεζα, Facebook, Twitter και τόσα άλλα;

Τι αποκαλύπτουν τα χείλη των γυναικών;

Εικόνα
Πρόσφατη μελέτη της Βελγικής εταιρείας Brody, 2011, διερεύνησε αν το σχήμα των χειλιών σχετίζεται με τον κολπικό οργασμό. Διαπιστώθηκε πως ένα συγκεκριμένο σημείο των χειλιών είναι χαρακτηριστικό στις γυναίκες που έρχονται σε οργασμό κολπικά.

ΣΟΚ: "Έκανα σεξ με 3000 ανθρώπους για να τους κολλήσω επίτηδες AIDS"

Εικόνα
Ανάστατες οι Αρχές της Κομητείας του Κεντ, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ προσπαθούν να διευκρινίσουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Ντέιβιντ Ντιν Σμιθ ο οποίος παραδόθηκε μόνος του την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία και τους είπε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 3000 ανθρώπους και τον δύο φύλων προκειμένου να τους κολλήσει επίτηδες AIDS.

"Με έβλεπαν να τρώω και ''φτιάχνονταν''"

Εικόνα
Μία παχύσαρκη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι πληρωνόταν από άνδρες που… ικανοποιούνταν σεξουαλικά βλέποντάς την να τρώει! Η 44χρονη Ντόνα Σίμπσον ήταν παχύσαρκη από μικρή ηλικία. Ήδη από τα σχολικά της χρόνια ζύγιζε περισσότερα από 100 κιλά και πριν από λίγα χρόνια έφθασε τα 300! Το 2007 έγινε η πιο παχύσαρκη γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές μωρό.