Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 24, 2012

Μάνα στη φυλακή για αποπλάνηση του... γιου της

Εικόνα
Σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλακή καταδικάστηκε μια 32χρονη από το Ανώτατο δικαστήριο της Napa County στην Καλιφόρνια για αιμομιξία με τον 16χρονό γιο της! Παρά το ό,τι προσπάθησε να πείσει δικαστές και ακροατήριο ότι η φύση της σχέσης τους ήταν "γενετικής έλξης" δεν κατάφερε να τους πείσει και θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Όλα ξεκίνησαν στις 2 του περασμένου Μάρτη όταν η νεαρή μάνα έκλεισε ραντεβού με τον γιο της σε ένα μοτέλ και του έκανε στοματικό έρωτα. Μάλιστα το περιστατικό κατέγραψε ο νεαρός με το κινητό του! Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης η 32χρονη Mistie Rebecca Atkinson είχε να δει τον γιο της περισσότερο από 15 χρόνια καθώς αυτός έμενε με τον πατέρα του ο οποίος είχε και την επιμέλειά του μετά το χωρισμό τους.

Επιπλέον άδεια για όποιον αρρωστήσει στις διακοπές του

Εικόνα
Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεσμευτική για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση Οι εργαζόμενοι που αρρωσταίνουν μέσα στο διάστημα της κανονικής άδειας μετ'αποδοχών μπορούν να διεκδικήσουν το διάστημα της ασθένειας ως κανονική άδεια αργότερα, αποφάσισε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η απόφαση είναι δεσμευτική για όλη την ΕΕ. Διαβάστε την απόφαση

Έχασε την επιμέλεια των παιδιών του λόγω βάρους!

Εικόνα
Ένας 38χρονος πατέρας από την Οτάβα, έχασε την επιμέλεια των παιδιών του λόγω… βάρους! Ένας γιατρός που κλήθηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο όπου εκδικαζόταν η υπόθεση επιμέλειας των παιδιών, δήλωσε ότι ο 38χρονος ήταν πολύ υπέρβαρος για να φροντίζει τα παιδιά του! Ο δικαστής έκρινε ότι τα παιδιά θα ήταν καλύτερο να δοθούν για υιοθεσία, υποστηρίζοντας ότι - εξαιτίας των 163 κιλών του - ο άνδρας δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στη φροντίδα των δύο γιων του, ηλικίας πέντε και έξι ετών.