Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 16, 2011

Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος ήταν ερωτευμένος μαζί μου»

Εικόνα
Σφοδρή επίθεση στο Λάκη Λαζόπουλο εξαπολύει μέσω συνέντευξης του ο Αλέξης Κούγιας. Ο δικηγόρος μάλιστα ξάφνιασε δηλώνοντας πως ο Λαζόπουλος υπήρξε ερωτευμένος μαζί του. «Μου το είπε ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος είναι και παιδικός μου φίλος, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί σε ένα μικρό χωριό της Κορινθίας, το Βέλο. Ως νέος δικηγόρος έκανα τα συμβόλαια του Ψάλτη, ο οποίος τότε ζητούσε να του γράφει τα κείμενα ο άγνωστος σε όλο τον κόσμο Λάκης Λαζόπουλος. Γνωριστήκαμε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ο Ψάλτης στην Κυψέλη. Μετά άρχισε να γράφει κάποια θεατρικά έργα και πάντα είχε μέσα τον Αλέξη Κούγια. Ρώτησα τον Ψάλτη: “Τι έχει πάθει αυτός;” και μου είπε: “Είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Αγνοούμενη 15χρονη έδωσε σημεία ζωής μέσω Facebook

Εικόνα
Μια 15χρονη από τις Ηνωμένες Πολιτείες η οποία αγνοείτο από το καλοκαίρι επικοινώνησε μέσω Facebook με τη μητέρα της λέγοντάς της πως έχει παντρευτεί στο Μεξικό και πως είναι έγκυος! Αυτά ήταν ίσως τα πιο ευχάριστα και ταυτόχρονα σοκαριστικά νέα στη ζωή της Sheri Simonek η οποία έψαχνε την κόρη της από τις 21 Ιουνίου.

Κοριτσάκι 10 ετών μιλάει 10 γλώσσες

Εικόνα
Είναι μόλις 10 ετών και μπορεί να μιλήσει άπταιστα 10 γλώσσες, μεταξύ αυτών την γλώσσα Kazak και εκείνη της Ουγκάντα. Ο λόγος για την μικρή Sonia Yang με καταγωγή από την Ταϊβάν που αποστομώνει τους πάντες με το πολύγλωσσο λεξιλόγιό της.

SUPERMAN THS KRHTHS

Εικόνα

Σατιρικό Video : Μαζί τα φάγαμε !!!

Εικόνα
Το video γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη και αποδεικνύει εν τέλει ότι πολιτικοί και πολίτες αυτής της χώρας τα φάγανε όλοι μαζί!!!Το video έχει μοναδικό σκοπό το γέλιο και την αθώα πολιτική σάτιρα. Δείτε το video

Δίδυμα από διαφορετικό πατέρα

Εικόνα
Δίδυμα έφερε στον κόσμο μία νεαρή Πολωνέζα όμως την ίδια ευτυχία με εκείνη σίγουρα δε θα ένιωθε ο σύζυγός της αφού δεν είναι και τα δύο παιδιά δικά του. Η Πολωνέζα ενώ ήταν παντρεμένη διατηρούσε παράλληλη σχέση με ένα νεαρό με αποτέλεσμα να μείνει ταυτόχρονα έγκυος και από τους δύο!