Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 4, 2011

Έπιασε 1.000 γυναικεία στήθη για χάρη του Πούτιν!

Εικόνα
Έναν «ριζοσπαστικό» τρόπο για να δείξει την αφοσίωσή του στον Βλαντιμίρ Πούτιν, βρήκε ένας νεαρός Ρώσος, ονόματι Σαμ Νίκελ. Βγήκε στους δρόμους και έπεισε 1.000 κοπέλες να τον αφήσουν να τους πιάσει το στήθος. Μόλις λοιπόν έφτασε στον επιθυμητό αυτό αριθμό, βρήκε τον Πούτιν και κατάφερε του κάνει χειραψία, «μεταδίδοντάς» του έτσι την «ιδιότητα» των χιλίων μπούστων. «Ήταν φυσικά μια ευχάριστη εμπειρία αλλά φανταστείτε πως αυτά τα 1.000 κορίτσια ήταν μόνο περίπου το 15-20% των περιπτώσεων που μιλήσαμε. Τα υπόλοιπα 5.000-7.000 κορίτσια δεν συμφωνούσαν», δήλωσε περιχαρής ο πρωταγωνιστής της πρωτότυπης πολιτικής αυτής καμπάνιας, ο οποίος δεν παρέλειψε στο μεγαλύτερο μέρος του εγχειρήματος να φοράει φόρμα ή φανέλα της αγαπημένης του Τσέλσι. Όσο για την εμπειρία του με τον ίδιο τον Πούτιν, είπε: «Ο ίδιος ο Βλάντιμιρ Πούτιν με αναγνώρισε και έκανε νόημα στους φύλακές του να με αφήσουν να περάσω μέσα από τον κόσμο! Μου έκαναν βέβαια εξονυχιστικό έλεγχο αλλά τελικά τα κατάφερα». Δείτε το βί

Τατουάζ – σοκ : «Αφήστε με να πεθάνω»

Εικόνα
Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε μια 81χρονη γυναίκα για να ανακοινώσει ότι δε θέλει να της σώσουν τη ζωή εάν πάθει κάτι. Η Joy Tomkins σε ηλικία 81 ετών έκανε ένα τατουάζ στο στήθος της που γράφει «Do not resuscitate» που σημαίνει «μην με επαναφέρετε» και είναι ο τρόπος που διάλεξε για να ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που πάθει ανακοπή ή έμφραγμα, θέλει απλά να την αφήσουν να πεθάνει.

Οι άντρες δεν έχουν μόνο το σεξ στο μυαλό τους

Εικόνα
Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα στο Πανεπιστήμιο WakeForest, διαπιστώθηκε ότι οι άντρες όχι μόνο δεν έχουν το συνέχεια το σεξ στο μυαλό τους, αλλά το αντίθετο. Διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί άντρες... κυρίως είναι αυτοί που δεν σκεφτονται πως θα κάνουν σεξ συνέχεια, αλλά και με τη σύντροφο που είναι, δένονται περισσότερο. Από την άλλη, σε περίπτωση που δουν ότι δεν τα πάνε καλά, αισθάνονται και άσχημα.

Πετώντας με τον πρωθυπουργό σε πτήση της γραμμής…

Εικόνα
Οι επιβάτες της πτήσης 126 της Aegean είδαν με έκπληξη να μπαίνει στο αεροπλάνο στις 7:30 το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου για να πετάξει μαζί τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός διάλεξε την απογευματινή πτήση και μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, έναν σύμβουλό του και δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας πέταξε για Θεσσαλονίκη οπού θα μείνει μέχρι τη Κυριακή για την Διεθνή Έκθεση.

Διαφορές ηλικίας που... σοκάρουν!

Εικόνα
 Αν έχετε διαφορά με το/τη σύντροφό σας και ντρέπεστε, δείτε τις παρακάτω διαφορές ηλικίας και οποιαδήποτε αμφιβολία που έχετε θα εξαφανιστεί!

Αρκούδα σκότωσε γυναίκα που προσπάθησε να την ταΐσει

Εικόνα
Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο στη Σερβία, έπειτα από επίθεση καφέ αρκούδας, στην περιοχή του Ζρένιανιν. Η γυναίκα εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής, που διατηρεί μίνι ζωολογικό κήπο, όπου ζει έγκλειστη και η αρκούδα, που φέρει το όνομα Μίσα. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η άτυχη εργαζόμενη δέχθηκε την επίθεση του ζώου, όταν πήγε να το ταΐσει.

Οι «νονοί» της Νέας Υόρκης μιλούν αλβανικά

Εικόνα
O υπόκοσμος της αμερικανικής μεγαλούπολης δεν έχει πλέον «γεύση» Ιταλίας:οι ιταλοί γκάνγκστερ,μετανάστες τρίτης και τέταρτης γενεάς,αντικαθιστώνται από Αλβανούς των οποίων η εγκληματική δράση στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ξεκινήσει ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Εχουν «διδακτορικό» στο λαθρεμπόριο και στη διακίνηση ναρκωτικών και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ανελέητη βία. «Μην τα βάζετε με τους Αλβανούς» είναι άλλωστε το μότο τους.

ΣΟΚ: Είναι έγκυος για πάνω από μισό αιώνα!

Εικόνα
Απίστευτο, αλλά αληθινό! Είχε στομαχόπονο και πήγε στο γιατρό και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό… Aντίκρισαν στα σπλάχνα της το αγέννητο μωρό που κυοφορεί για περισσότερο από μισό αιώνα!

Έκανε σεξ με 919 άντρες σε ένα 24ωρο! Ασύλληπτο ρεκόρ...

Εικόνα
Η Lisa Sparks-γνωστή κυρίως ως Lisa Sparxxx- είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών που κρατά το ρεκόρ για τους περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ μέσα σε διάστημα μίας ημέρας...

Βρέθηκε το εμβόλιο κατά της φαλάκρας!

Εικόνα
Έρχεται μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, λένε οι επιστήμονες του Γείλ που άνοιξαν τον πόλεμο κατά της φαλάκρας. Σύμφωνα με το Έθνος το νέο εμβόλιο θα χρησιμοποιεί λιπώδη κύτταρα από την κοιλιά για να αναζωογονήσουν τους μηχανισμούς ανάπτυξης τριχών στο κεφάλι. Πειράματα σε ποντίκια έδειξαν ότι ότι τα βλαστικά κύτταρα των τριχών ελέγχονται από τους λιπώδεις ιστούς της περιοχής και έτσι με μία απλή προσθήκη ενός συγκεκριμένου τύπου λιπωδών κυττάρων στο δέρμα του κρανίου, τα βλαστικά αυτά κύτταρα ξεκινούν να αναπτύσσονται και πάλι επαναφέροντας την τριχοφυΐα.

Ένα αγόρι 11 χρονών με σεξουαλικό νόσημα!

Εικόνα
Ένα αγόρι ηλικίας μόλις 11 ετών είναι ο νεώτερος ασθενής στη Βρετανία που κάνει θεραπεία σε νοσοκομείο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, σύμφωνα με μια νέα, ανησυχητική έρευνα. Τα στοιχεία της αποκαλύπτουν πως τα 3 τελευταία χρόνια, σχεδόν 900 παιδιά και έφηβοι ηλικίας κάτω των 16 ετών έχουν διαγνωστεί στη χώρα αυτή με νοσήματα όπως ο έρπης των γεννητικών οργάνων, τα χλαμύδια και η βλεννόρροια. Μεταξύ των παιδιών που κόλλησαν κάποιο νόσημα του σεξ συμπεριλαμβάνονται δύο 12χρονα αγόρια που έκαναν θεραπεία για κονδυλώματα και έρπη, και ένα συνομήλικό τους κορίτσι που έκανε θεραπεία για έρπη.