Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 11, 2012

Θεσσαλονίκη: Πάμε για... ξύρισμα και ρεκόρ Γκίνες!

Εικόνα
Με στόχο να ξυριστούν ταυτόχρονα 2000 άντρες, για να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, γνωστή βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ διοργανώνει την προσεχή Κυριακή σχετική εκδήλωση, προ(σ)καλώντας … αξύριστους άνδρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί, στο Κέντρο Αποθήκευσης & Διανομής της εταιρείας, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης.

Θα κρατάμε στο σπίτι τις αποδείξεις- Αλλαγή στο καθεστώς για 27η φορά!

Εικόνα
- Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν σε αποδείξεις το 25% του εισοδήματός τους - Ηλεκτρονική δήλωση αποκλειστικά για μισθωτούς και συνταξιούχους - Όσοι δεν πληρώνονται από τους εργοδότες τους δεν θα πρέπει να δηλώνουν αυτά τα εισοδήματα Νέο καθεστώς θα ισχύσει για τα φετινά εισοδήματα σχετικά με τις αποδείξεις, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το 27ο σχέδιο κατά σειρά μετά από δύο χρόνια, κάτι που κοντεύει να στείλει τους Έλληνες φορολογούμενους σε ψυχιατρικές κλινικές.

Του είπε να χωρίσουν και την βίασε!

Εικόνα
Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες που ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καρπάθου για τον εντοπισμό ενός 26χρονου, τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό η πρώην μνηστή του! Ο φερόμενος ως δράστης έχει εξαφανιστεί.

Χειροπέδες στον Τζορτζ Κλούνεϊ!

Εικόνα
Ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ συνελήφθη έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσινγκτον, καθώς διαδήλωνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα πολέμου που, όπως υποστηρίζει, διαπράττει το Χαρτούμ στα νότια της χώρας αυτής.

Πάτρα: Μήνυσε 20 άτομα... για όργια

Εικόνα
Έναν καθηγητή Πανεπιστημίου, έναν επιχειρηματία και είκοσι ακόμη άτομα (ιδιοκτήτες καταστημάτων της Πάτρας, γιατρούς, δικηγόρους κλπ) εμπλέκει 40χρονος ομοφυλόφιλος στη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη. Ο 40χρονος κατέθεσε τη μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενώ το πρωί της Τετάρτης υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να «στοιχειοθετήσει» όλα όσα έχει αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά.

Πήγε στο δικαστήριο με τα κλεμμένα παπούτσια!

Εικόνα
Πήγε να δικαστεί με κλεμμένα παπούτσια και την ... πάτησε, αφού ο μάρτυρας τα αναγνώρισε ως αυτά που του είχαν κλέψει από το σπίτι του ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα. "Με διέλυσαν. Μπήκαν στο σπίτι μου και τα πήραν όλα. Ακόμα και τα παπούτσια που έκλεψαν, τα φοράει τώρα" είπε εξοργισμένος ο μάρτυρας, δείχνοντας με το δάκτυλο του τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για τη διάπραξη δεκάδων κλοπών σε πολλά χωριά της επαρχίας Πεδιάδος, ζωοκλοπή και ζωοκτονία. Ήταν τέτοια η σκηνή που το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια, ενώ δεν έλειψε η ...καζούρα.

"Θα παρελάσουν 1500 κατσίκια μπροστά από τους επισήμους"!

Εικόνα
Έξαλλοι είναι οι κτηνοτρόφοι της Σάμου. Το σφαγείο του νησιού που εξυπηρετούσε όλο το νομό έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2010, με αποτέλεσμα τόσο εκείνοι, όσο και οι κτηνοτρόφοι της Ικαρίας, να μην μπορούν να σφάξουν.

Φέρτα όλα τούμπα - Γιάννης Ζουγανέλης

Εικόνα

Ψαλίδι στον μισθό των υπέρβαρων

Εικόνα
Οι Βρετανοί αστυνομικοί θα πρέπει να αποδεικνύουν σε ετήσια βάση ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα περικόπτεται ο μισθός τους, όπως προβλέπεται σε μια έκθεση που συντάχθηκε για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης και η οποία διαπίστωσε ότι οι μισοί από αυτούς ήταν υπέρβαροι και ένας στους εκατό πάσχει από νοσηρή παχυσαρκία.

Ο Σαρκοζί είπε «μαλ...α» έναν δημοσιογράφο

Εικόνα
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια συζήτησης που είχε ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, με δημοσιογράφους, στην Μάρνη κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Ένας εξ αυτών τον ρώτησε για την πρακτική της αστυνομίας να πετά δακρυγόνα σε συνδικαλιστές που διαδήλωναν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του.

Πληρώνεται €30.000 το χρόνο για να δοκιμάζει… δονητές!

Εικόνα
Οι περισσότερες γυναίκες χαρακτηρίζουν το επαγγελματικό τους περιβάλλον ολίγον βαρετό, καθώς γύρω τους έχουν κομπιούτερ, εκτυπωτές και είδη γραφείου. Αυτό όμως δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο για την Νατ Γκάρβεϊ, καθώς η δική της δουλειά είναι λίγο διαφορετική...

Και όμως είναι αγόρι! Θα πάει στον κουρέα για πρώτη φορά στα 5 του!

Εικόνα
Ο πεντάχρονος μαθητής, πρόκειται να πάει για πρώτη φορά στον κουρέα, αφού άρχισε να έχει προβλήματα περνώντας τον όλοι για κορίτσι... Ο Rean Carter με τις μακριές ξανθές μπούκλες του, αναζητά να πάει στο κουρείο! Η 30χρονη μητέρα του, είπε ότι θα τον πάει για κούρεμα αλλά ζητάει να τον χρηματοδοτήσουν για να μαζέψουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όταν ο πατέρας μου έκανε αλλαγή φύλου…

Εικόνα
Η Tash Ozimek ήταν 16 ετών όταν ο πατέρας της της ζήτησε να μιλήσουν ρωτώντας την: «Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που θα μπορούσα να σου κάνω;» Η νεαρή Βρετανίδα δίστασε λίγο αλλά αποκρίθηκε «Αν ντυθείς με γυναικεία ρούχα και έρθεις μπροστά στους φίλους μου…».

Θρίλερ: 9χρονη πυροβόλησε και σκότωσε τον 7χρονο αδερφό της

Εικόνα
Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση του θανάτου ενός 7χρονου από την 9χρονη αδερφή του. Θα μπορούσε να είναι σενάριο θρίλερ, αλλά δυστυχώς είναι το δράμα μιας οικογένειας, το οποίο σημειώθηκε χθες: Η ανήλικη, που πάσχει από σοβαρή μορφή αυτισμό, πυροβόλησε τον αδερφό της με το όπλο του μπαμπά της και στην συνέχεια είπε ότι μπήκαν δύο άγνωστοι στο σπίτι και τον σκότωσαν.

Απέδρασε για λίγο από το κελί του για να κάνει σεξ στη διπλανή πτέρυγα

Εικόνα
Με στόχο να ζήσει λίγες στιγμές πάθους, ένας κρατούμενος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, το έσκασε από το κελί του και κατάφερε να φτάσει σε γειτονική πτέρυγα για να δει την ερωμένη του, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν. Σύμφωνα με τους φύλακες του σωφρονιστικού ιδρύματος Κούμπερλαντ, στο Μέιν των ΗΠΑ, η «εσωτερική απόδραση» έγινε αντιληπτή μέσω των κυκλωμάτων παρακολούθησης κατόπιν εορτής, καθώς ο κρατούμενος τα είχε σχεδιάσει όλα τέλεια.

Oκτάχρονο αγόρι καπνίζει δύο πακέτα τσιγάρα

Εικόνα
Ένας οκτάχρονος Ινδονήσιος που καπνίζει δύο πακέτα τσιγάρα ημερησίως απασχολεί σήμερα τις εφημερίδες της χώρας του, καθώς αποτελεί ένα νέο παράδειγμα της σημαντικής εξάρτησης από το κάπνισμα, ιδιαίτερα μεταξύ των παιδιών, από την οποία πλήττεται η τέταρτη πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη. Ο μικρός Ιλχάμ, ο οποίος ζει στην περιοχή Σουκαμπούμι, στην Ιάβα, "άρχισε να καπνίζει σε ηλικία τεσσάρων ετών", δηλώνει ο πατέρας του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara.

Για τον 5ο της γάμο ετοιμάζεται μια 29χρονη «κατά συρροή» νύφη

Εικόνα
Είχε κάνει τέσσερις γάμους πριν καν γίνει 24χρονών και τώρα ξαναπαντρεύεται. Ο λόγος για την Άλισον Σμιθ από την Σκοτία που δεν λέει να σταματήσει να πιστεύει στον γάμο. Ο πρώτος άντρας της Άλισον την εγκατέλειψε μόλις 10 μέρες μετά τον γάμο τους επειδή είχε συνάψει δεσμό με την μάνα της Άλισον.

Ποια τραγουδίστρια εμφανίστηκε με το στήθος έξω;

Εικόνα
Δεν φημίζεται για το καλό της γούστο και οι σικάτες εμφανίσεις της είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Όμως αυτή τη φορά η Rihanna έκανε ότι μπορούσε για να κάνει την πιο κιτσάτη εμφάνιση ever! Ο φακός τη συνέλαβε να βολτάρει στη Νέα Υόρκη με τα στήθη της φάτσα φόρα. Όχι ότι το κορίτσι βγήκε topless, αλλά φορούσε μια μπλούζα που ήταν σαν να κυκλοφορούσε γυμνή.

Το πρωί καθηγήτρια και το βράδυ "άτακτη δασκάλα"

Εικόνα
Η καθηγήτρια το πρωί δίδασκε σε μαθητές Γυμνασίου και το βράδυ ντυνόταν «άτακτη» δασκάλα και πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό. Στο Όξναρντ της Καλιφόρνια, κυκλοφορούσε εδώ και καιρό η φήμη πως μία καθηγήτρια εκτός από την πρωινή δουλειά της στο σχολείο, έβγαζε και έξτρα εισόδημα πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πορνό.

Αυτοκτόνησαν για να ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο

Εικόνα
Δυο μαθήτριες στην Κίνα έδωσαν τέλος στη ζωή τους νομίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο. Η μια από τις δυο κοπέλες είπε στην φίλη της πως έχασε το τηλεχειριστήριο από μια ηλεκτρονική πόρτα στο σπίτι της κάτι που φοβόταν να πει στους γονείς της.