Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 6, 2012

Παρθένα ετών 70 δηλώνει έτοιμη να δώσει το «λουλούδι» της

Εικόνα
Η 70χρονη Παμ Σο τραγουδάει στο Λας Βέγκας με το ψευδώνυμο «Sexational Pam», έχει βρεθεί δίπλα σε διάσημους άντρες όπως ο Τομ Τζόουνς και ο Ρότζερ Μουρ, και γενικά έχει χαρεί τη ζωή της. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να ακούσει κανείς για αυτή, είναι το ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ. Κι όμως έτσι είναι, καθώς όπως η ίδια εξήγησε στην εφημερίδα Sun, πάντα η δουλειά της την απασχολούσε περισσότερο από το να βρει έναν άντρα. Και καθώς ήταν πάντα της άποψης ότι σεξ κάνεις μόνο με εκείνον που πρόκειται να παντρευτείς, έφτασε τελικά να είναι σήμερα 70 ετών και παρθένα.

Κι όμως είναι γεγονός! Έφτιαξαν αεροπορική εταιρεία για gay!

Εικόνα
Το ντεμπούτο της στους αιθέρες ανακοίνωσε, η Fresh Air, η πρώτη gay αεροπορική εταιρεία του κόσμου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Βουδαπέστη, διοργανώτρια πόλη των EuroGames 2012. Η εταιρεία σκοπεύει να μεταφέρει gay και straight αθλητές και επισκέπτες από 32 χώρες, που καταφθάνουν στην πόλη ειδικά για την περίσταση. Στόχος της εταιρείας είναι «να καλύψει το κενό που άφησαν οι παραδοσιακές, βαρετές αερογραμμές και για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση εκ μέρους όλων των κατηγοριών καταναλωτών - καλύπτοντας ένα φάσμα γεύσεων και σεξουαλικών προσανατολισμών- για παρεχόμενες υπηρεσίες σε μια gay ατμόσφαιρα.»

Κόρινθος: Αυτοκτόνησε 26χρονος πέφτοντας από τη γέφυρα του Ισθμού

Εικόνα
Νέα αυτοκτονίοα σήμειώθηκε το πρωί της 11ης Μαϊου 2012. Ο 26χρονος που ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του, έπεσε από την παλιά γέφυρα του Ισθμού, στην Κόρινθο. Το άψυχο σώμα του αυτόχειρα περισυνέλεξαν άνδρες του Λιμενικού, που κλήθηκαν στην περιοχή, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος κατάγεται από την Αρκαδία.

Του είπε πως το παιδί... δεν είναι δικό του

Εικόνα
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια του αποκάλυψε ότι το παιδί δεν είναι δικό του! Ο λόγος, για πασίγνωστο ζευγάρι της Πάτρας που ο χωρισμός τους αναμένεται να προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη και πολλές συζητήσεις στην πόλη. Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", αυτός και η 45χρονη σύζυγός του, είχαν όλα αυτά τα χρόνια την καλύτερη εικόνα προς τα έξω. Μάλιστα από το σύνολο των φίλων και των γνωστών τους το ζευγάρι, που από τον γάμο του απέκτησε έναν γιο, χαρακτηρίζεται ως αξιολάτρευτο και υποδειγματικό.

Είναι 18 μηνών κοριτσάκι και δεν μπορεί να περπατήσει από το πάχος!

Εικόνα
Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς ενός 18 μηνών νηπίου από την Κίνα το οποίο δεν μπορεί να περπατήσει από το βάρος. Είναι κοριτσάκι και έχει το διπλάσιο βάρος και ύψος από αυτό που θα έπρεπε να έχει στην ηλικία του! Ο Cheng Lichao και η σύζυγός του Feng Xiaochun πήγαν την μικρή Dan Dan στο Επαρχιακό Νοσοκομείο για παιδιά Hunan, ικετεύοντας να την βοηθήσουν καθώς άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί το παιδί τους είναι τόσο παχύσαρκο.

Φρίκη: Πατέρας γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά του πνιγμένα από τη μητέρα τους

Εικόνα
Σε κατάσταση υστερίας προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο 10 εβδομάδων αγοράκι του και στην ενός έτους κόρη του αλλά είχαν ήδη ξεψυχήσει. Συνελήφθη η μητέρα η οποία έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη. Όταν ο τραπεζίτης Τζεφ Μπουτς επέστρεφε στο σπίτι των 1.500.000 ευρώ που μόλις είχε αγοράσει για την εγκατάσταση της οικογένειάς του από τον Καναδά στο Λονδίνο, δεν ένιωθε καμία ανησυχία. Δεν διαισθανόταν τη φρίκη που θα αντίκριζε μόλις γύριζε το κλειδί στην πόρτα.

Τη μέρα πυροσβέστης, τη νύχτα πόρνη πολυτελείας

Εικόνα
Η 38χρονη Βρετανίδα Έμα Καρ το πρωί σβήνει πυρκαγιές αλλά το βράδυ ανάβει φωτιές, αφού τη μέρα εργάζεται ως πυροσβέστης σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου, ενώ τη νύχτα είναι call-girl. Μάλιστα, οι υπηρεσίες της είναι αρκετά «τσουχτερές», καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, στην οποία ποζάρει με σέξι εσώρουχα χρησιμοποιώντας το όνομα Τζέιντ, χρεώνει 300 λίρες την ώρα για να πάει στα σπίτια ή τα δωμάτια ξενοδοχείων που της ζητούν οι πελάτες της, ή 250 λίρες για να πάνε εκείνοι στο διαμέρισμά της. Προσφέρει επίσης «διασκέδαση από το σούρουπο ως το ξημέρωμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για 1300 λίρες. Πάντως, ξεκαθαρίζει στους επίδοξους πελάτες της ότι κινείται σεξουαλικά «σε φυσιολογικά πλαίσια» και δεν κάνει τίποτα που περιλαμβάνει μαστίγια και αλυσίδες, ενώ χρεώνει επιπλέον ο,τιδήποτε ασυνήθιστο της ζητήσει ο πελάτης.

"Κατάστημα ανθρωπίνων μελών!"

Εικόνα
Το εργαστήριο του καθηγητή Αλεξάντερ Σεϊφάλιαν μοιάζει σαν να έχει βγει από ταινία τρόμου. Τα πολυάριθμα δοχεία που έχει γύρω του περιέχουν… ανθρώπινα όργανα. Μια μύτη, ένα αυτί, μια τραχεία, μια αρτηρία… Όλα είναι λειτουργικά και έτοιμα να μεταμοσχευθούν σε ανθρώπους! Ο δρ. Σεϊφάλιαν ονομάζει το εργαστήριό του, στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, «κατάστημα ανθρωπίνων μελών». Και δεν έχει άδικο! Εκείνος και οι συνεργάτες του, είναι οι πρώτοι που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν όργανα που μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά, σαν να ήταν ανθρώπινα. Ο γιατρός επιδεικνύει ένα δοχείο με μία μύτη. «Αυτή θα μεταμοσχευθεί σε ασθενή, σε ένα μήνα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο». Όπως εξηγεί, όλα τα όργανα έχουν δημιουργηθεί από πολυμερές υλικό με πολύ μεγάλη πυκνότητα. «Το υλικό αυτό όταν μεταμοσχευθεί στο ανθρώπινο σώμα έχει την ιδιότητα να »προσαρμόζεται» στον ανθρώπινο οργανισμό».

Τσιγάρο τέλος με εμβόλιο;

Εικόνα
Ένα νέο ανορθόδοξο σύμμαχο κατά του τσιγάρου μπορεί να έχουν σύντομα στο πλευρό τους όσοι θέλουν να το κόψουν και δυσκολεύονται. Πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο νικοτίνης στον κόσμο, που αναπτύσσει μία αμερικανική εταιρεία. Το εμβόλιο επιδιώκει να εμποδίσει την νικοτίνη να φθάσει στον εγκέφαλο και έτσι να ανατροφοδοτήσει την απόλαυση -και την εξάρτηση- που νιώθει ο καπνιστής. Αν το κάπνισμα δεν προκαλεί πια την ίδια ευχαρίστηση, τότε ο καπνιστής είναι ευκολότερο να το κόψει. Στόχος μάλιστα είναι η επίδραση του εμβολίου να διαρκεί για αρκετά χρόνια.

Έφηβος έγινε γυναίκα, χωρίς επέμβαση!

Εικόνα
Ο νεαρός Ράιαν Μακένα (Ryan MacKenna) ήθελε πάντα να είναι κορίτσι. Καθώς μεγάλωνε, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα με τρόπο… φυσικό! Χωρίς καμία επέμβαση ή ορμονοθεραπεία, καθώς η φυσική αυτή αλλαγή φύλου αποδίδεται σε κάποια ορμονική ανισορροπία.

Ηλικιωμένη στο εδώλιο γιατί κάνει σεξ στον κήπο

Εικόνα
Μια 71χρονη γυναίκα έφτασε σε σημείο αγανάκτησης τους γείτονές της οι οποίοι αποφάσισαν να καταφύγουν στη δικαιοσύνη λόγω της πολυτάραχης ζωής της. Η ηλικιωμένη γυναίκα δε σταματά να ακούει ραπ μουσική, να διασκεδάζει με τους φίλους της, αλλά και να κάνει σεξ σε κοινή θέα στον κήπο της, αδιαφορώντας για το αν την βλέπουν οι γείτονες. Η 71χρονη αρνείται να αποχωριστεί το σπίτι της, αν και πλέον τα πράγματα έγιναν δύσκολα γι’ αυτή, καθώς σε μια κρίση εκνευρισμού ψέκασε με σπρέι πιπεριού το ανήλικο αγοράκι που μένει στο διπλανό σπίτι.

Αντιπρόσωπος κόμματος κλείδωσε εκλογικό τμήμα!

Εικόνα
Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε πρωί- πρωί στο Κιλκίς, όταν εκλογικός αντιπρόσωπος κόμματος κλείδωσε μέσα στην αίθουσα τη δικαστική αντιπρόσωπο και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, επειδή διαφώνησε επί της διαδικασίας. Όπως διαβάζουμε στο kilkis24.gr μέλος της εφορευτικής επιτροπής που γνώριζε ότι υπήρχαν και εφεδρικά κλειδιά έδωσε τη λύση, με τον «δράστη» να συλλαμβάνεται.

Εκατοντάδες πολίτες από την Έδεσσα απέχουν από τις εκλογές

Εικόνα
Περί τους 400 πολίτες, κάτοικοι σε οικισμούς και χωριά στην Έδεσσα παρέδωσαν χθες τις ταυτότητές τους δηλώνοντας έτσι αποχή από τις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι οι αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής τους υπέστησαν καταστροφές, για τις οποίες η πολιτεία δεν τους αποζημίωσε.

Πόσο θα κοστίσει η εκλογική βραδιά στο Ζάππειο

Εικόνα
Τα έξοδα κάλυψης της εκλογικής βραδιάς στο Ζάππειο θα αναλάβουν η κυβέρνηση και ο κρατικός προϋπολογισμός , με τον αρμόδιο Υπουργό Παντελή Καψή να υπογράφει τις σχετικές αποφάσεις, με το κόστος να αγγίζει το ποσό των 26.591,03 ευρώ. Στο Ζάππειο Μέγαρο για να ενοικιαστούν οι απαραίτητες αίθουσες εγκρίθηκε το ποσό των 12.850 ευρώ ενώ τα έπιπλα που θα νοικιαστούν για τις αίθουσες Τύπου κοστίζουν 6.680 ευρώ.

Σεξ... στο πλυντήριο βενζινάδικου - Τους έπιασε επ αυτοφόρω ο ιδιοκτήτης

Εικόνα
Τράβαγε τα μαλλιά του ιδιοκτήτης πρατηρίου πώλησης υγρών καυσίμων όταν έπιασε επ' αυτοφώρω τον υπάλληλό του να κάνει σεξ με την κοπέλα του μέσα στο χώρο του... πλυντηρίου των αυτοκινήτων! Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα της προηγούμενης Τετάρτης. Το βενζινάδικο, που λειτουργεί στα νότια προάστια της Πάτρας (όχι στην παραλιακή ζώνη), παρέμενε κλειστό. Για κάποιο λόγο όμως ένας από τους υπαλλήλους ήθελε να παραμείνει με πρόσχημα ότι εθελοντικά θα καθάριζε όλο το χώρο. Μάλιστα το αφεντικό του έφυγε για το σπίτι αισθανόμενος την απόλυτη ικανοποίηση για την αφοσίωση και τον ζήλο του εργαζόμενού του.