Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 24, 2011

Ένα κούρεμα σκέτη αποτυχία

Εικόνα
 Δείτε πως ήταν και πως έγινε

Πουλάει την παρθενιά της για 5000 δολάρια!

Εικόνα
  Αυτή η Ρωσίδα προσπαθεί να πουλήσει την παρθενιά της στο Διαδίκτυο. Το αστείο είναι ότι θέλει $5000 για αυτό! Δεν είναι η πρώτη "συμφωνία παρθενίας" στο διαδίκτυο. Υπήρχαν και κάποιες άλλες, όπως για παράδειγμα το ιταλικό μοντέλο Raffella Fico αλλά το τίμημα ήταν πολύ υψηλότερο! Η Raffella Fico πουλούσε την παρθενιά της για ένα εκατομμύριο ευρώ!! Αν το δούμε έτσι το θέμα, αυτό το κορίτσι τελικά είναι κάπως φτηνό! Μάλιστα έβγαλε φωτογραφίες που έχει γραμμένα πράγματα πάνω στο σώμα της τα οποία μπορείτε να τα δείτε μετεφρασμένα μέσα στο άρθρο!

Locomondo- Μαγικό Χαλί (Magiko Hali)

Εικόνα

Τα δώρα και τα λεφτά του αρραβώνα επιστρέφονται μετά τη διάλυση του

Εικόνα
Την επιστροφή δώρων και χρημάτων στην περίπτωση διάλυσης αρραβώνα αποφάσισε ο Άρειος Πάγος, καθώς παραβιάζονται οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα περί αδικαιολογήτου πλουτισμού. Αφορμή αποτέλεσε η προσφυγή πρώην υποψήφιου γαμπρού στη δικαιοσύνη με την οποία ζητά να του επιστραφούν τα χρήματα, μαζί με του νόμιμους τόκους, που έδωσε στην πρώην μνηστή του για την αποπεράτωση της ημιτελούς οικίας της.

«Είχα ξεχάσει ότι είχα έναν 11χρονο γιο»

Εικόνα
Όταν η Naomi Jacobs «ξύπνησε» από μια σπάνια μορφή αμνησίας, δε μπορούσε να θυμηθεί πώς είχε περάσει τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής της. Δεν είχε ιδέα ότι είχε έναν 11χρονο γιο, νόμιζε ότι δήμαρχος ήταν ο John Major και πίστευε ότι η λέξη google ήταν κάτι που είχαν επινοήσει όσοι στέκονταν δίπλα της. Η 32χρονη Jacobs, «ξύπνησε» το 2008 πιστεύοντας ότι ήταν 15 χρονών και πως σε λίγο καιρό θα έδινε τις τελικές της εξετάσεις… κάτι που είχε κάνει το 1992!

Γάτες με... γυαλιά

Εικόνα
 Γιατί και αυτές έχουν στυλ και άποψη

Ζώνες που κάνουν το «κλικ»

Εικόνα
Στην κυριολεξία!

Αυξάνονται τα διαζύγια λόγω Facebook

Εικόνα
Σημαντικός πλέον ο ρόλος του Facebook για τα αίτια ενός διαζυγίου. Πολλές φορές ένα... αθώο ψηφιακό φλέρτ εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω, ενώ οι ειδικοί μάλιστα λένε πως δεν χρειάζεται στις μέρες μας να προσλάβει κανείς ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν τον/την απατά το έτερον ήμισυ, καθώς αρκεί μια επίσκεψη στο προφίλ του. Αρκεί να σημειώσουμε ότι ένα ποσοστό κοντά στο 80% των ζευγαριών που βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαζυγίου, έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποίησε το Facebook προκειμένου να απατήσει τον/την σύντροφό του.

Ροζ ιστορίες στο νοσοκομείο του Ρίου

Εικόνα
Μέσα στον πόνο και τον καημό για τους συγγενείς- αρρώστους τους στο νοσοκομείο του Ρίου της Πάτρας, οι συνοδοί και οι επισκέπτες των ασθενών έγιναν μάρτυρες μιας ακόμα πιπεράτης ιστορίας, που έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας τα περσινά περιστατικά στο νοσοκομείο Ελπίς, με τα ερωτικά τρίγωνα των γιατρών.

Η 44χρονη που θέλει να γίνει η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο

Εικόνα
Φιλοδοξεί να φτάσει τα 450 κιλά Η Donna Simpson είναι μια Αμερικανίδα που έχει βάλει σκοπό να γίνει η βαρύτερη γυναίκα σε όλον τον κόσμο. Όνειρό της… να φτάσει τα 450 κιλά.

Ο πιο "καυτός" σεφ του πλανήτη! - PHOTO

Εικόνα
Βυθίζει με απόλυτη φυσικότητα τα χέρια του, σε μία κατσαρόλα με καυτό λάδι και μαγειρεύει τηγανητό κοτόπουλο χωρίς να καίγεται.

"Τρέχω, για να μην απατήσω τη γυναίκα μου"

Εικόνα
Στέκεται στη μέση ενός χωματόδρομου, φορώντας μόνο τα αθλητικά του παπούτσια και ένα σορτς: αυτή είναι η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Ντιν Καρνάζη με τίτλο «Run». Η νέα του συγγραφική προσπάθεια, μάλιστα, αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με το πρώτο του βιβλίο «Υπερμαραθωνοδρόμος» που κυκλοφόρησε το 2005 και μεταφράστηκε σε 11 γλώσσες.