Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 12, 2012

Το καμάκι αποκρυπτογραφείται

Εικόνα
Η θεωρία της αποτελεσματικής ατάκας και πώς θα καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο... Αν το καμάκι δεν είναι το φόρτε σου, προφανώς χρειάζεσαι λίγη βοήθεια. Τι θα 'λεγες για μια συμβουλή από τον ειδικό «πέφτουλα» Neil Strauss;

Κορίτσι 16 χρόνων με ναρκωτικά στη σχολική τσάντα της!

Εικόνα
Σοκ στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας προκάλεσε η συγκλονιστική είδηση της σύλληψης μιας ανήλικης μαθήτριας με «σκληρά» ναρκωτικά και σύριγγες μέσα στην τσάντα με τα σχολικά της βιβλία! Οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για το 16χρονο κορίτσι και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Εστιατόριο «καρδιακή προσβολή» όνομα και πράμα!

Εικόνα
Αποτελεί την επιτομή της ανθυγιεινής διατροφής. Το μενού του απαρτίζεται από πιάτα που η θερμιδική τους αξία αγγίζει τις 8.000 θερμίδες και το μότο του είναι «γεύσεις για τις οποίες αξίζει να πεθάνεις».

Έφηβη ανακάλυψε τυχαία στο ίντερνετ βίντεο με τους γονείς της σε σεξ κλαμπ!

Εικόνα
Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ότι θα έβλεπε μια 15χρονη όταν μπήκε στην ιστοσελίδα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, ήταν τους γονείς της σε κλαμπ όπου ενήλικες κάνουν σεξ με διαφορετικούς συντρόφους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, εταιρία παραγωγής γύριζε ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μόδα της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων (swinging) για λογαριασμό του γερμανικού καναλιού, και ένα από τα μέρη που έκανε γυρίσματα ήταν ένα σεξ κλαμπ, στο οποίο έτυχε να βρίσκονται και οι γονείς της κοπέλας.

Το πρόσωπό του σε σύννεφο λίγο πριν πεθάνει

Εικόνα
Μία ανατριχιαστική, όσο και ανεξήγητη, ανακάλυψη έκανε η οικογένεια ενός 62χρονου στην Αυστραλία. Μία φωτογραφία απεικόνιζε σύννεφα τα οποία είχαν πάρει τη μορφή του άνδρα, μόλις λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 9 Ιανουαρίου από ένα δημοσιογράφο κι ενώ ο 62χρονος Τζέρι Γουέλς πετούσε πάνω από το Μπρίσμπεϊν για το Σίδνεϊ προκειμένου να επισκεφθεί συγγενείς και φίλους.

Πετροπόλεμος και χημικά μαθητών - ΜΑΤ στη Γεωργίου Α'

Εικόνα
Άνδρας των ΜΑΤ, παρά τις εντολές του ανωτέρου του, πέταξε χημικά στα παιδιά. Η "απάντηση" ήταν να του πετάξουν πέτρα στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον. Έγινε ήδη μια προσαγωγή. Για άλλη μια μέρα, το κέντρο της Αθήνας θυμίζει πεδίο μάχη. Αυτή τη φορά, "μάχονται" μαθητές με ΜΑΤ, ενώ συνεχώς πάνε στο Σύνταγμα και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Αυγά που αναπηδούν(!!!) στο βράσιμο προκαλούν στειρότητα στους άνδρες

Εικόνα
Ένα τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο πλήττει την Κίνα, με ανυπολόγιστες μέχρι στιγμής προεκτάσεις. Αυγά που αναπηδούν μετά το βράσιμο, μπορεί και να προκαλέσουν στείρωση στους άνδρες που θα τα καταναλώσουν. Ήδη οι αρμόδιες αρχές υγείας και υγιεινής της Κίνας διενεργούν έρευνα για το φαινόμενο.

Ξέσπασε on air ο Στάθης Ψάλτης: Φτου τα Υπουργεία σας! Άλλοι τα φάγανε ρε!

Εικόνα
Ο ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την οικονομική κρίση και την κατάσταση που ζει σήμερα η χώρα... Οργισμένος, ο Στάθης Ψάλτης έφτυσε on air τους Υπουργούς και μίλησε για πραξικόπημα και για τοκογλύφους που έχουν καταλάβει την εξουσία.

Από τα ίδια πρατήρια ψωνίζουν τα ...«ΜΑΤ» και οι «διαδηλωτές»!

Εικόνα
Καλό είναι οι χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν αναπαράγουν τέτοιες φωτογραφίες... Σάλο έχει προκαλέσει από το πρωί φωτογραφία που κυκλοφορεί μεταξύ των χρηστών του Facebook και του Twitter που δείχνει διαδηλωτή να φορά επιγονατίδες και παπούτσια όμοια με αυτά των δυνάμεων ασφαλείας. Είναι όμως έτσι;

Αδυνάτισε μέσα σε 5 ώρες - VIDEO

Εικόνα
Τις περισσότερες φορές οι φωτογραφίες αδυνατίσματος του «ΠΡΙΝ» και «ΜΕΤΑ» είναι άκρως εντυπωσιακές. Ο πρωταγωνιστής του video έρχεται να αποδείξει πόσο εύκολο είναι γι' αυτές τις εταιρείες ή τα περιοδικά να παρουσιάσουν εντυπωσιακές φωτογραφίες με εξπρές αδυνάτισμα.