Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 17, 2011

Μαθητές 13 ετών έκαναν σεξ μέσα στο σχολείο!

Εικόνα
Στα πράσα έπιασαν δύο μαθητές, ηλικίας μόλις 13 ετών, να κάνουν… σεξ! Το σκάνδαλο ξέσπασε σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Αγγλίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

"Ήθελα σεξ, 19 φορές την ημέρα! Γι' αυτό τον χώρισα!"

Εικόνα
Την αιτία του χωρισμού της από τον Charlie Sheen αποκάλυψε η πορνοστάρ σύντροφος του διάσημου ηθοποιού. Η 24χρονη πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου έχει μάθει σε αρκετό σεξ κι ενώ με τον Charlie Sheen περνούσαν καταπληκτικά, οι επιθυμίες της δεν καλύπτονταν, καθώς ο ηθοποιός προτιμούσε να κάνει σεξ 2 φορές την ημέρα.

Maraveyas Ilegal - Welcome to Greece

Εικόνα

Έχει 22 χρόνια να κόψει τα νύχια της!!

Εικόνα
Ριάλιτι με θέμα τις παράξενες συνήθειες ή εμμονές κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο TLC με τίτλο " My Strange Addiction" (Ο παράξενος εθισμός μου). Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται μια κυρία με πολύ μακριά νύχια, μια άλλη που τρώει χαρτιά αλλά και μια 25χρονη που ντύνεται σα μωρό.

Ντ. Στρος Καν: «Εκείνη την ημέρα εκτός από την καμαριέρα πήγα και με άλλες δύο»

Εικόνα
Ο Ντομινίκ Στρος Καν είναι κατηγορηματικός: δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα. Ωστόσο παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά όχι μόνο με αυτήν. Εκείνη τη μοιραία ημέρα είχε επαφές στη Νέα Υόρκη με άλλες δύο γυναίκες. Κατά την δική του έκφραση, «πήρε» μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο, προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία. Μάλιστα, αυτά λέγεται ότι τα έχει εξομολογηθεί στην ίδια του την πιστή σύζυγο Αν Σενκλέρ, όπως δήλωσε φίλος της στο γαλλικό περιοδικό «Le Point».

Απέρριψαν την προσφορά του για δωρεά αίματος

Εικόνα
Προ εκπλήξεως βρέθηκε άντρας που επισκέφτηκε κέντρο αιμοδοσίας στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών για να δώσει αίμα, όταν οι γιατροί απέρριψαν την προσφορά του επειδή νόμισαν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Όταν η συσκευασία αξίζει περισσότερο απ’ το προϊόν

Εικόνα
Πανέξυπνες ιδέες που δίνουν άλλη αίγλη στο περιεχόμενο

Απαγορεύονται τα μη τουρκικά επώνυμα!

Εικόνα
Είστε Έλληνας Πολίτης; Απαγορεύεται να έχετε ελληνικό επίθετο, τουλάχιστον στην Τουρκία. Αυτό αναφέρει η απόφαση του τουρκικού Συνταγματικού Δικαστηρίου, που με μια πρωτοφανή του απόφαση διατήρησε την απαγόρευση χρήσης επωνύμων στη μητρική τους γλώσσα που έχει επιβληθεί από το 1934 στους μειονοτικούς τούρκους πολίτες να χρησιμοποιούν επώνυμα.