Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 28, 2011

ΗΛΕΙΑ: "Εκοβαν" τα τρένα... σε λαμαρίνες

Εικόνα
H μεγαλύτερη ληστεία σιδηροδρομικού υλικού στην ιστορία του ΟΣΕ, αποτέλεσμα της αναστολής λειτουργίας του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, διεξαγόταν συστηματικά στην Ηλεία εδώ και έναν χρόνο, χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι. Μέχρι πριν από μερικές ημέρες, όταν όπως καταγγέλουν φίλοι του σιδηρόδρομου έκπληκτοι ανακάλυψαν στο Καρδιακαύτι της Ηλείας την πιο εκτεταμένη κλοπή τροχαίου υλικού και σιδηροδρομικής υποδομής, που έχει σημειωθεί ποτέ σε... καιρό ειρήνης. Εκατοντάδες τόνοι μετάλλου, ολόκληρες ντιζελάμαξες έκαναν φτερά!

Κυρίες και κύριοι… ο αρραβωνιαστικός της Τζούλιας!

Εικόνα
Ladies and gentleman… Madame et monsieur… καθίστε αναπαυτικά, πάρτε βαθιά ανάσα και κρατήστε γερά τον υπολογιστή σας μην έχουμε «θύματα».

Επικείμενος «γάμος» Sony, Toshiba και Hitachi

Εικόνα
Το πρακτορείο Bloomberg με σημερινό δημοσίευμά του προαναγγέλλει τη συμφωνία για συγχώνευση τριών μεγάλων ιαπωνικών δυνάμεων, των Sony, Toshiba και Hitachi που στοχεύουν στη δημιουργία της μεγαλύτερης εταιρείας παγκοσμίως στην αγορά οθόνης κινητών τηλεφώνων και καμερών. Μέχρι την άνοιξη του 2012, η Japan Display –από εδώ και μπρος- θα ειδικεύεται στις οθόνες υψηλής ευκρίνειας για smartphones ταμπλέτες, ανακοίνωσαν οι ίδιες οι εταιρείες σε κοινή, σημερινή δήλωσή τους. Το Δίκτυο Νεωτερισμών της Ιαπωνίας (Innovation Network Corp. of Japan) θα επενδύσει στο νέο σχήμα 1,8 δις ευρώ και θα κατέχει το 70% της νέας εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι τρεις εταιρείες, πριν τη μεγάλη απόφαση να γίνουν μία, είδαν επικίνδυνα πεσμένους τζίρους και μεγάλες χρηματιστηριακές απώλειες το προηγούμενο διάστημα. protothema.gr

Νύφη ετών 10, γαμπρός ετών 30!

Εικόνα
Οσο κι αν προκαλούν οργή στον δυτικό κόσμο αυτά τα περιστατικά, η σκληρή αλήθεια είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, παρά τις προσπάθειες διαφόρων οργανισμών. Το pyles.tv, σας παρουσιάζει σήμερα την ιστορία της 10χρονης Νοζούντ (στη φωτογραφία), που τόλμησε να διεκδικήσει τη ζωή της! "Αν ο γάμος ανηλίκων ήταν κακός, θα τον απαγόρευε ο Αλλάχ" Στην Υεμένη, αποτελεί κοινό μυστικό ο διακανονισμός σιγκάρ. Σύμφωνα με αυτόν δύο άντρες ανταλλάσουν μεταξύ τους κορίτσια της οικογένειάς τους, ως νύφες! Ετσι, είναι συχνό το φαινόμενο 50χρονοι άντρες να παντρεύονται την 10χρονη κόρη του γείτονά τους και αντιστοίχως ο γείτονας να παντρεύται την δική τους!

«Έβρεξε» χρήματα σε αυτοκινητόδρομο της Ολλανδίας

Εικόνα
Όσοι βρέθηκαν χθες σε αυτοκινητόδρομο του Μάαστριχ στην Ολλανδία το σίγουρο είναι πως έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα, αφού ο δρόμος ξαφνικά γέμισε χρήματα… Όλα ξεκίνησαν όταν από κάποιο πρόβλημα, άνοιξε η καρότσα ενός οχήματος χρηματαποστολής με αποτέλεσμα να σκορπιστούν στο δρόμο εκατοντάδες χαρτονομίσματα.

Πιάνει ξανά αντικείμενα με βιονικά δάχτυλα!

Εικόνα
Η Chloe Holmes υποβλήθηκε σε επέμβαση όπου της τοποθετήθηκαν με επιτυχία βιονικά δάχτυλα και πλέον είναι η πιο νεαρή στην Ευρώπη που της έχει εφαρμοστεί η συγκεκριμένη τακτική. Η επέμβαση έγινε στη Σκωτία και κόστισε 62.000 δολάρια. "Σκεφτήκαμε αν θα τη βοηθούσε και εάν θα το συνήθιζε και τότε αποφασίσαμε να κάνει η κόρη μας την επέμβαση", είπε η μητέρα της Chloe. Τα πρόσθετα βιονικά δάχτυλα μπορεί να δείχνουν περίεργα αλλά τις δίνουν δυνατότητες που ποτέ δεν είχε.

Ο «ακάλυπτος» αποκαλύπτεται…

Εικόνα
Τρεις δεκαετίες πέρασαν από το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Αντώνη Καφετζόπουλου στην "Αστροφεγγιά" της ΕΡΤ. Αγαπημένο παιδί της ιδιωτικής τηλεόρασης, ο ηθοποιός έχει αλλάξει πολλές φορές στυλ ανάλογα με τις ανάγκες του ρόλου. Κοστούμια και πούρα ως αδίστακτος επιχειρηματίας στη "Δίψα", φαντεζί γραβάτες ως γιάπης "Ακάλυπτος" στους "Παντρεμένους", τζίν και μαύρα Τ-shirt ως αστυνομικός στον "Σκορπιό".

Συντριβάνια να δίνεις ραντεβού!

Εικόνα
Αποκλείεται να γίνει παρανόηση

Αυτά είναι τα σπίτια του μέλλοντος!

Εικόνα
Εικόνες από τα σπίτια του μέλλοντος παρουσιάζει σήμερα η Dailymail, βάζοντάς μας σε σκέψεις να πάρουμε στεγαστικά δάνεια…

Εξαντλητική δίαιτα σκότωσε 24χρονη φοιτήτρια!

Εικόνα
Είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από 40 κιλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό όπως φαίνεται την οδήγησε στον θάνατο... Η εξαντλητική δίαιτα σε συνδυασμό με το πρόβλημα αναιμίας που αντιμετώπιζε οδήγησε στον θάνατο 24χρονη φοιτήτρια στην Καβάλα. Η άτυχη κοπέλα, που καταγόταν από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του διαμερίσματος το οποίο νοίκιαζε.

10 σημάδια ότι η κοπέλα σου είναι...τσόντα

Εικόνα
Aμα σου μπει το μικρόβιο της υποψίας, δύσκολα βγαίνει χωρίς να το ψάξεις. Αν λοιπόν νομίζεις ότι η κοπέλα που μόλις γνώρισες είναι αυτό που λέμε «από μπροστά παρθένα και...» ήρθε η ώρα να το ανακαλύψεις με τον πιο εύκολο τρόπο. Την ξέρουν όλοι.Και φυσικά δεν μιλάω για γυναίκες, αλλά για άντρες. Όταν λοιπόν βγαίνετε έξω και σε όποιο μαγαζί κι αν πάτε την χαιρετάνε μόνο άνδρες, κάτι δεν πάει καλά. Ίσως θα έπρεπε να πονηρευτείς για το αν τελικά είναι ή ήταν μόνο φίλοι. Μα να μην την ξέρει ούτε μια γυναίκα;