Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 2, 2011

Θέμα στη βουλή η εξαφάνιση της Μανωλίδου

Εικόνα
Θέμα στη βουλή αποτέλεσε η εξαφάνιση της Ευγενίας Μανωλίδου. Από το βήμα του κοινοβουλίου ο σύζυγος της Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε τους λόγους που η άλλοτε πολυφωτογραφημένη παρουσιάστρια βρίσκετε κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι της:

Έστελναν η μια στην άλλη τις γυμνές φωτογραφίες των συζύγων τους

Εικόνα
Μέχρι και... ξύλο παρ' ολίγο να «πέσει» το προηγούμενο Σάββατο μεταξύ τριών φιλικών ζευγαριών, στην Πάτρα όταν ο ένας άνδρας ανακάλυψε τυχαία αυτό που έκαναν μεταξύ τους, η γυναίκα του με τις γυναίκες των άλλων δύο ανδρών.

Άντρας παντρεμένος με δίδυμες βρήκε και ...άλλη!

Εικόνα
Μπορεί όλες οι γυναίκες αν καταλαβαίνανε πως η αδερφή τους, είχε πάρε δώσε με τον άντρα τους, να την «ξεμαλλιάζανε». Mια Βρετανίδα ωστόσο, η Vicky όχι μόνο μοιράζεται τον άντρα της με τη δίδυμη αδερφή της αλλά το απολαμβάνει κιόλας!

Αρρωστημένο μυαλό! Πρόσφερε σε πελάτισσα γιαούρτι με το σπέρμα του

Εικόνα
Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να δώσει εξήγηση στην ιστορία, που εκτυλίχθηκε σε παντοπωλείο της πόλης Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού. Ο υπάλληλος πρόσφερε σε μια πελάτισσα γιαούρτι, στο οποίο είχε βάλει το σπέρμα του.

Μήπως αυτό είναι σεξουαλική παρενόχληση;

Εικόνα
Προς κυρίες: Την επόμενη φορά που βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και απολαμβάνετε το παγωτό σας, σκεφτείτε ότι μπορεί να παρενοχλείτε.... σεξουαλικά τον διπλανό σας. Στη νέα νομοθεσία που αφορά τη σεξουαλική παρενόχληση θέλουν να περιλάβουν και τις γυναίκες που τρώνε προκλητικά σε δημόσιους χώρους οι δικηγόροι της Φινλανδίας. Για να στηρίξουν την επιχειρηματολογία τους προέβαλαν και αντίστοιχο βίντεο με μία γυναίκα εργαζόμενη να τρώει γρανίτα και να... ξεσηκώνει τους άρρενες συναδέλφους της.

Κοιμάται ακόμα με τη... νεκρή γυναίκα του! (φώτος!)

Εικόνα
Ο Van Le, ο άνθρωπος που έκανε πρωτοσέλιδα πριν από δύο χρόνια αφότου αποκάλυψε ότι κοιμόταν με τη νεκρή σύζυγό του για πέντε χρόνια, έχει επιβεβαιώσει ότι ακόμα κοιμάται με την αγαπημένη του, και οι αρχές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον σταματήσουν.

Εστιατόριο στο Πεκίνο σερβίρει μόνο … πέη ζώων!

Εικόνα
Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα! Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα!

Μου έκλεψες το iphone; iGotYa!

Εικόνα
Κάποιος σας έκλεψε –κούφια η ώρα– το αγαπημένο σας iphone...; Εσείς έχετε προνοήσει, και έχετε κλειδώσει τη συσκευή! Όταν λοιπόν ο παλιάνθρωπος που σας το πήρε δοκιμάσει ανεπιτυχώς να το ξεκλειδώσει, θα τον πιάσει στα πράσα ο φωτογραφικός φακός.