Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 25, 2012

Υπέφερε από 200 πονοκεφάλους την ημέρα!

Εικόνα
Το χαμόγελο και την… υγεία της βρήκε μια 58χρονη από Greenwich του Λονδίνου η οποία υπέφερε από 200 φρικτούς πονοκεφάλους την ημέρα! Η Carolyn Matheson, μητέρα δύο παιδιών, πάσχει από μία ασθένεια γνωστή μεταξύ των γιατρών ως «πονοκέφαλοι αυτοκτονίας». Της έχουν δώσει αυτό το όνομα καθώς ο πόνος που προκαλεί είναι πολύ έντονος και δυσβάστακτος.

Οριστική θεραπεία της φαλάκρας;

Εικόνα
Τα νέα είναι κάτι περισσότερο από συγκλονιστικά... Επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν την πρωταρχική αιτία της απώλειας των μαλλιών. Το θέμα είναι τώρα πότε θα βρουν και το φάρμακο... Η φαλάκρα ήταν κάποτε μια γονιδιακή ανωμαλία που κανείς άντρας (ή γυναίκα) δεν μπορούσε να αποτρέψει. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει, καθώς τα τζιμάνια του Πανεπιστημίου της Pennsylvania απομόνωσαν τον Νο 1 παράγοντα της απώλειας των μαλλιών: την προσταγλανδίνη D (PDG2). Πρόκειται για μια πρωτεΐνη που απαντάται στα μέρη του κρανίου που έχουν εξαφανιστεί οι τρίχες 3 φορές περισσότερο απ' ό,τι στα τριχωτά σημεία του σκαλπ. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν είναι πως η PDG2 αναστέλλει την ανάπτυξη της τριχοφυΐας.

Επί 8 χρόνια τρώει μόνο πίτσα

Εικόνα
Η 19χρονη Sophie Ray από το Wrexham της Ουαλίας τα τελευταία οκτώ χρόνια τρέφεται μόνο με πίτσα μαργαρίτα. Τα διατροφικά της προβλήματα ξεκίνησαν από την τρυφερή ηλικία των δύο ετών, ενώ από τα 11 της επιβιώνει μόνο με πίτσα με ντομάτα και τυρί.

Δημοτικός σύμβουλος με εξωγήινη μητέρα…

Εικόνα
Μια παράδοξη προσωπική αποκάλυψη έκανε ένας δημοτικός σύμβουλος της πόλης Γουίτμπι στη Βρετανία. Ο Σαίμον Παρκς, μέλος των Εργατικών, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ότι η «πραγματική» του μητέρα είναι εξωγήινη. Επίσης, είπε ότι είχε εκατοντάδες επαφές με εξωγήινα πλάσματα μέχρι τώρα, όμως οι δημότες δεν θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς δεν επηρεάζεται η «κοινωνική» του αποστολή.

Κάπνιζαν χασίς μέσα σε πούλμαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Εικόνα
Απίστευτο κι όμως αληθινό !!! Σε τεκέ είχαν μετατρέψει το πούλμαν με το οποίο πήγαιναν σήμερα το πρωί σχολική εκδρομή, μαθητές Λυκείου της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με εγκυρότατες αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, η ομάδα δίωξης ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ύστερα από πληροφορίες που είχε, έκανε σήμερα το πρωί έφοδο σε σχολικό πούλμαν που πραγματοποιούσε σχολική εκδρομή, από τη Μυτιλήνη προς Πέτρα Μόλυβο και συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τέσσερις μαθητές ενώ κάπνιζαν χασίς.

Δασκάλα μεθούσε 13χρονο μαθητή και τον βίαζε!

Εικόνα
Μία νεαρή δασκάλα συνελήφθη γιατί έδινε ουσίες σε έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια παρενοχλούσε σεξουαλικά! Μάλιστα όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες η δασκάλα είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι περισσότερες από 300 φορές.

Κατέρρευσε το σπίτι που είχαν αγοράσει πριν από μια ημέρα

Εικόνα
Δεν είχαν συμπληρωθεί ούτε 24 ώρες από τη στιγμή που ο Cris και η Rosie κάθισαν στον καναπέ του σαλονιού τους για να γιορτάσουν τη μετακόμιση στο καινούριο τους σπίτι, όταν ξαφνικά άκουσαν ένα υπόκωφο θόρυβο κάτω από τα πόδια τους. Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι είχε συμβαίνει το πάτωμα της κουζίνας κατέρρευσε και η τρομοκρατημένη Rosie βρέθηκε παγιδευμένη κάτω από την ηλεκτρική κουζίνα της!

Αποφυλακίζεται ο ηγούμενος Εφραίμ

Εικόνα
Αποφυλακίζεται ο γέροντας Εφραίμ. Η απόφαση ελήφθη με τους εξής περιοριστικούς όρους: την καταβολή εγγύησης 300.000 ευρώ, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και από τη μονή Βατοπεδίου.

H πιο εντυπωσιακή μοτοσικλέτα που παρήχθη ποτέ

Εικόνα
Πριν από μερικά χρόνια, η Chrysler προέβαλε ένα ιδιαίτερο όχημα, το οποίο παρουσιάστηκε σαν μοτοσικλέτα. Πρόκειται για το Dodge Tomahawk, το οποίο δεν έλαβε ποτέ έγκριση στις Η.Π.Α., καθώς, για να νομιμοποιηθεί, έπρεπε να έχει 2 ή 3 τροχούς.

H 10χρονη που φωτογράφισε έναν παιδόφιλο με την κονσόλα παιχνιδιών της!

Εικόνα
Ο 46χρονος John Fisher συνελήφθη και καταδικάστηκε χάρη στη γρήγορη και έξυπνη αντίδραση μιας 10χρονης. Ο Fisher είχε αγγίξει με σεξουαλικό τρόπο την μικρή παλιότερα το 2010, όταν εκείνη ήταν 9 ετών αλλά τότε κανείς δεν την πίστεψε...

Αποφυλακίζονται άμεσα όσοι έχουν ποινή μέχρι 5 έτη

Εικόνα
Όσοι έχουν καταδικαστεί με ποινή άνω των 5 ετών (κάθειρξη) δεν αποφυλακίζονται, ενώ αντίθετα αποφυλακίζονται όσοι έχουν ποινή μικρότερη των 5 ετών, αναφέρει σε γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος.

Δείτε το πιο μικρό σκυλί που χωράει σε μια παλάμη!

Εικόνα
Είναι τσιουάουα και θα πείτε …. ουάου αν δείτε πόσο μικροσκοπικό είναι! Χωράει ακόμη και στη παλάμη ενός χεριού!

Αδυνατίζει η σοκολάτα;

Εικόνα
Οι λάτρεις της σοκολάτας θα χαρούν με το νέο, ενώ όσοι μέχρι τώρα την απέφευγαν μπορεί και να το ξανασκεφτούν. Έρευνα επιστημόνων στις ΗΠΑ, σε δείγμα 1.000 ανθρώπων, κατέδειξε πως όσοι από αυτούς κατανάλωναν μικρές ποσότητες σοκολάτες σε εβδομαδιαία βάση είχαν, κατά μέσο όρο, χαμηλότερο βάρος από εκείνους που την προτιμούσαν περιστασιακά.

Η απίστευτη ιστορία του ακέφαλου κοτόπουλου!

Εικόνα
Η ιστορία του Μάικ (σ.σ. όπως ονομάστηκε το «διάσημο» κοτόπουλο) είναι γνωστή σε ολόκληρη την Αμερική, καθώς οι λεπτομέρειές της συγκλόνισαν όσους την παρακολούθησαν από κοντά αλλά και εκείνους που τη διάβασαν στον Τύπο της εποχής. Ο Μάικ, λοιπόν, γεννήθηκε την Άνοιξη του 1945 στη φάρμα των Όλσεν, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, και ήταν εξ αρχής ένα αρτιμελές κοτόπουλο. Η πορεία της ζωής του, βέβαια, ήταν προδιαγραμμένη: πάχυνση για έξι περίπου μήνες, σφαγείο και… μαγείρεμα! Τίποτα πρωτότυπο θα μου πείτε για ένα κοτόπουλο!