Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 24, 2011

Οι εκλογές του Facebook άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ

Εικόνα
Κάποτε διεξάγονταν οι εκλογές του «μπαλκονιού». Έπειτα καθιερώθηκαν οι εκλογές του «καναπέ». Σήμερα είναι η εποχή των εκλογών του Facebook – τουλάχιστον στην Αμερική. Το πολιτικό στερέωμα των Ηνωμένων Πολιτειών, με πρωτεργάτη τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας, έχει «αγκαλιάσει» τα social media, αντιλαμβανόμενο την τεράστια δυναμική που αναπτύσσουν κυρίως στη νεολαία, η οποία δείχνει να έχει στρέψει την πλάτη της στους πολιτικούς. Ο Μπαράκ Ομπάμα οφείλει στις online πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέρος της νίκης του το 2008 και ποντάρει -ευλόγως- ξανά σε αυτές για τις εκλογές του 2012.

Ανέκδοτο...Οι σακούλες !

Εικόνα
Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μιά από αυτές έχει μιά τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι.

Υπερήλικας σκότωσε το λαμπραντόρ της γειτόνισσάς του

Εικόνα
Έναν 83χρονο αναζητούν οι αστυνομικές αρχές στην Ξάνθη, καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε με την καραμπίνα του και σκότωσε το λαμπραντόρ της γειτόνισσάς του επειδή τον... ενοχλούσε.

Ουρά 5χλμ στα διόδια Κορίνθου

Εικόνα
Οι πρώτοι εκδρομείς επιστρέφουν στην Αθήνα, σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα. Αυτή την ώρα στα διόδια των Αφιδνών, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» έχει ανοίξει τα διόδια και οι εκδρομείς περνούν ελεύθερα. Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο η κίνηση στο δρόμο βοηθήθηκε, αφού η ουρά μειώθηκε στα περίπου 150 μέτρα. Πάντως, μεγάλη ουρά υπάρχει στα διόδια Κορίνθου, στο ρεύμα προς  Αθήνα.

Προς τρίτη θητεία οδεύει ο Ερντογάν

Εικόνα
Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οδεύει προς μια τρίτη συνεχόμενη νίκη στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν στη χώρα στις 12 Ιουνίου, δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Σαμπάχ.

Ακόμη και 9χρονα έχουν Facebook!

Εικόνα
Στην ΕΕ, τα παιδιά ηλικίας 13 έως 16 ετών σε ποσοστό 77% και τα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών σε ποσοστό 38% διαθέτουν λογαριασμό σε υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Γέμισαν την Porsche με υπογραφές

Εικόνα
Στο νέο υβριδικό μοντέλο της Porsche, άφησαν την υπογραφή τους περίπου 1.000.000 χρήστες του Facebook.

Απετράπη σκηνικό... αποδοκιμασίας του Παπανδρέου στην Ύδρα!

Εικόνα
Μια... δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργού στην Ύδρα, όπου βρίσκεται για τις πασχαλινές εορτές.

Το έθιμο της βλακείας

Εικόνα
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο και μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Μανδρικό στη Ρόδο, όταν αντίκρισαν δύο διαμελισμένα κορμιά. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 39 και 30 ετών… οι οποίοι ήταν τα φετινά θύματα ενός εθίμου που έχει αρπάξει εκατοντάδες ζωές ανά τον κόσμο. Από βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, δυναμίτες και κροτίδες διαλύονται κάθε χρόνο οικογένειες, ωστόσο το έθιμο συνεχίζεται.