Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 18, 2011

Δε μπορούν να τον αγκαλιάσουν ποτέ

Εικόνα
Είναι έξι χρονών και δε μπορεί να απολαύσει τα χάδια της μαμάς και του μπαμπά του. Ο Rhys Williams γεννήθηκε με μια σπάνια και ανίατη ασθένεια που κάνει το δέρμα του να πληγιάζει και να βγάζει φουσκάλες με το παραμικρό άγγιγμα. Πάσχει από Epidermolysis Bullosa, μια γενετική ανωμαλία που μπορεί να αποβεί μοιραία. Από την ίδια ασθένεια πάσχουν ακόμη 5.000 άτομα στη Βρετανία.

Η Τζούλια έτοιμη για... «Διονυσιακά όργια» στο σανίδι

Εικόνα
Θα υποδυθεί τη νύμφη... χωρίς ρούχα... Τη νέα ιέρειά του στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου βρήκε ο γνωστός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Μετά την κινηματογραφική τους συνεργασία στη νέα του ταινία «Οι Πόντιοι», ο σκηνοθέτης «έκλεισε» την εκρηκτική Τζούλια για θεατρική παράσταση που προετοιμάζει σε αθηναϊκή σκηνή.

Ανέκδοτο: Πόσα Είδη Υπάρχουν;

Εικόνα
Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό. Ο γιος ρωτά τον πατέρα του. -Μπαμπάς, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν; Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά:

Η ΔΕΘ κόστισε στην αστυνομία 1,5 εκατομμύριο ευρώ

Εικόνα
Περίπου 13,5 εκατ. ευρώ έχουν κοστίσει, από τις αρχές του χρόνου, τα πάσης φύσεως επεισόδια στην ΕΛΑΣ και κατά συνέπεια στο ελληνικό δημόσιο! Αυτό προκύπτει από σχετική καταγραφή των αρμοδίων υπηρεσιών του αρχηγείου της ΕΛΑΣ ύστερα κι από την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, της οποίας το κόστος υπολογίσθηκε περίπου σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Συζητήθηκε στη Βουλή το επίδομα της Ελένης

Εικόνα
Μέχρι και πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star για το επίδομα τρίτεκνης μητέρας που λαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Αιτία το γεγονός ότι έχει τέτοια οικονομική άνεση, που προφανώς και δεν χρειάζεται τα 266 ευρώ το μήνα.

Noxi Stereo Nova ft Stamatis Kraounakis

Εικόνα

To πρώτο αραβικό εξώφυλλο με γυμνό μοντέλο!

Εικόνα
Πολύ πρωτοποριακό για τον αραβικό κόσμο το πρώτο περιοδικό που φωτογραφίζει μοντέλο και το βάζει εξώφυλλο, να φοράει μόνο το μαγιό του. Αφού φωτογραφίες σε εφημερίδες και περιοδικά που αφήνουν να φαίνεται η πλάτη, η γάμπα ή οι ώμοι απαγορεύεται να έρθουν στην δημοσιότητα. Η διευθύντρια του περιοδικού Lilac με έδρα το Ισραήλ, θεώρησε πως έχει φτάσει η ώρα να σταματήσει η λογοκρισία και να κάνει μία πρωτοποριακή κίνηση για τον Αραβικό λαό βάζοντας στο εξώφυλο του περιοδικού το μοντέλο Huda Naccache με bikini.