Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 17, 2011

Βιβλία-μινιατούρες

Εικόνα
Τα συγκεκριμένα βιβλία είναι τόσο μικροσκοπικά, που και να μην είστε πρεσβύωπες, αν τα διαβάσετε, θα γίνετε.

Ανέκδοτο..Έκανα τη λίστα...

Εικόνα
Ένας τύπος γύρω στα 65 πάει για τσεκάπ. Ο γιατρός: "Έχω καλά νέα και κακά νέα". "Πέστε μου πρώτα τα κακά νέα".

Γιατί αρχίζει απεργία πείνας ο Κώστας Τσάκωνας;

Εικόνα
Το δικό του μαρτυρικό Γολγοθά ανεβαίνει εδώ και χρόνια ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος έχοντας δύο ανήμπορα αδέρφια και μην μπορώντας πια να εργαστεί στο θέατρο, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε, προσπαθεί να φροντίσει την οικογένειά του με μία σύνταξη των 1.200 ευρώ. Η φοβερή περιπέτεια της υγείας του, τα επτά χρόνια δικαστικής διαμάχης, τα δυο άρρωστα αδέλφια που φροντίζει μόνος του, έχουν φέρει σε απόγνωση το γνωστό ηθοποιό, σύμφωνα με την “Espresso”.

Αυτό είναι το iPhone 5 σε λειτουργία;

Εικόνα
Κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που ίσως δείχνει μερικές από τις λειτουργίες του iPhone 5. Τον τελευταίο καιρό οι φήμες αρχίζουν και φουντώνουν όπως κάθε φορα άλλωστε, που ετοιμάζεται να ανακοινωθεί κάποιο σημαντικό προϊόν της Apple και όχι μόνο.

Αποδοκίμασαν πολιτικό στον επιτάφιο

Εικόνα
Επεισοδιακή ήταν η περιφορά του Επιταφίου στα Τρίκαλα, όπου κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το Trikalanews τα έβαλαν με τον πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη, όταν τον εντόπισαν μεταξύ των επισήμων.

Πυγμάχος που δεν ξέρει καν να μπει στο ρινγκ

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Μάλλον δεν προπονήθηκε γι' αυτό...

"Ξέπλυμα" πλαστών χαρτονομισμάτων στις εκκλησίες

Εικόνα
Πονοκέφαλος έχει πιάσει τις εκκλησιαστικές αρχές της Φθιώτιδας από τα αυξανόμενα κρούσματα πλαστών χαρτονομισμάτων που εντοπίζονται στις εκκλησίες της περιοχής. Επιτήδειοι δίνουν 20ευρα και 50ευρα στους δίσκους, παίρνοντας πίσω ρέστα σε... κέρματα. Έτσι ουσιαστικά «ξεπλένουν» τα χρήματα αυτά και μεταθέτουν στην εκκλησία το πρόβλημα της πλαστότητας, αποκομίζοντας τα κέρδη από τα ρέστα.

Ανέκδοτο..Για ποια περιοχή;

Εικόνα
Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών: Ξανθιά: Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση;

Ήρθε το Hatebook!

Εικόνα
Η νέα ιστοσελίδα που σίγουρα θα φέρει το χαμόγελο σε κάθε κατσούφη και γκρινιάρη αφού εκεί, μπορεί να βρει όμοιούς του.

Άνοιξε το πρώτο γυμναστήριο για…γυμνιστές!!

Εικόνα
Στην πόλη Arrigorriaga της Ισπανίας άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο γυμναστήριο για γυμνιστές, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και θαμώνες! Απαλλαγμένοι από αθλητικές φόρμες και παπούτσια τα μέλη του γυμναστηρίου κάνουν ποδήλατο, διάδρομο και όλες τις ασκήσεις που χρειάζονται για να αποκτήσουν ένα τέλειο σώμα, ενόψει του καλοκαιριού.

«Το Χέρι Του Θεού» από 25.000 κύβους Ρούμπικ

Εικόνα
Όχι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν έχει καμία σχέση με το θέμα. Πρόκειται για το ξακουστό έργο του Μικελάντζελο στην Καπέλα Σιξτίνα, το οποίο προσπάθησε να αναδημιουργήσει μια ομάδα 11 ατόμων χρησιμοποιώντας κύβους του Ρούμπικ.

Mετά την 25η Μαρτίου φοβούνται το Πάσχα

Εικόνα
Ολόκληρο σχέδιο έχουν στήσει οι  αρχές τόσο σε Αθήνα, όσο και σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας  για να αντιμετωπίσουν πιθανές αποδοκιμασίες και επιθέσεις πολιτών σε βάρος πολιτικών προσώπων. Κάτι  ανάλογο είχε γίνει για στον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις σε σχολικές παρελάσεις τόσο την πρωτεύουσα, όσο και στην επαρχία.

Ο Μαμαλάκης και οι εξορμήσεις με τη" γουρούνα"!

Εικόνα
Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι έβλεπαν στους δρόμους της Αθήνας τον Ηλία Μαμαλάκη. «Είναι ή δεν είναι;» ήταν η απορία τους καθώς παρατηρούσαν προσεκτικά μέσα από το κράνος του έναν... μηχανόβιο τετράχρονης «γουρούνας»!

40 καφεμπάρ αποκτά αύριο ο Πρωθυπουργός

Εικόνα
40 ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ ετοιμάζονται αύριο να μεταβιβάσουν με συμβολαιογραφική πράξη , τις άδειες των καταστημάτων τους στον πρωθυπουργό. Οι επαγγελματίες προχωρούν σε αυτή την κίνηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κρίση που πλήττει τον κλάδο τους κυρίως λόγω της επιμονής του Πρωθυπουργού,  στον αντικαπνιστικό νόμο.

Έκαναν σεξ στο ασανσέρ και οι ένοικοι τους έκοψαν το ρεύμα!

Εικόνα
Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε, δεν κρατιόμαστε… Το πάθος τους δεν μπορούσε να περιμένει. Το ερωτευμένο ζευγάρι όντας στο ασανσέρ πάτησε το Stop και άρχισε να ...

Πώς το κατάφερε αυτό;

Εικόνα
Είναι να μην απορεί κανείς;

Ανέκδοτο...οι καμένες λάμπες

Εικόνα
Πάει ο Γιωρικας στο σπίτι του Κωστικα και του λέει λαχανιασμένος:

Δέκα χρόνια φυλάκιση στην ανεύθυνη μητέρα

Εικόνα
Η 34χρονη Shannon Johnson από το Colorado των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, καθώς κρίθηκε ένοχη για το φόνο εξ αμελείας του μικρού της γιου. Η Johnson έπαιζε παιχνίδια στο Facebook και άφησε τον 13 μηνών γιο της σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό.

Απίστευτες τούρτες με μορφή στήθους

Εικόνα
  Ένας πολύ ωραίος τρόπος να πείτε χρόνια πολλά τον φίλο σας...

Έκανε τους άντρες να... αλληθωρίζουν!

Εικόνα
Τέτοια κάλλη δεν ήταν δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα! Μια προικισμένη από τη μητέρα-φύση Γαλλίδα, αντί να κοσμήσει το ντεκολτέ της με κάποιο κόσμημα, τοποθέτησε μια κρυφή κάμερα. Έπειτα βγήκε στους δρόμους του Παρισιού και αυτό που κατέγραψε η κάμερα... δεν περιγράφεται!

Μπύρα- βιάγκρα εμπνευσμένη από τον πριγκιπικό γάμο

Εικόνα
Νέα μπύρα με.. θεραπευτικές ιδιότητες δημιούργησε η εταιρεία Brewdog εν όψει του πριγκιπικού γάμου στην Μεγάλη Βρετανία.

Διασφαλίστε περισσότερο το λογαριασμό σας στο facebook με μια απλή επιλογή

Εικόνα
Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο πέραν των βασικών, υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα επικοινωνίας το πιο γνωστό το οποίο λογικά οι περισσότεροι έχουν παρατηρήσει είναι αυτό το http που βρίσκεται στην αρχή της κάθε διεύθυνσης στο διαδίκτυο.

Παίκτης ...ρίχνει τον καφέ στα μούτρα οπαδού (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Πού να το περίμενε ο ανυποψίαστος οπαδός των Σπερς ότι θα έβλεπε τον καφέ που κρατούσε στο χέρι του να του λούζει το πρόσωπο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πρίζες και διακόπτες για να τρελάνετε κόσμο

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Αυτό θα πει πρωτοτυπία

Κίνα: Γλίτωσαν εκατοντάδες σκυλιά από το σφαγείο

Εικόνα
Σε μια σπάνια εκδήλωση ακτιβισμού, Κινέζοι φιλόζωοι κατάφεραν να απελευθερώσουν εκατοντάδες σκυλιά που μεταφέρονταν στο σφαγείο.

Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου;

Εικόνα
Ένα περίεργο βίντεο κάνει εδώ και τρεις μέρες το γύρο του κόσμου και έχει θέσει σε επιφυλακή την επιστημονική κοινότητα προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως είναι αληθινή η ανακάλυψη που έκανε ο Ρώσος χρήστης με το όνομα, «Sasha από τη Βαϊκάλη».

Πίνουν νερό με κόπρανα

Εικόνα
Νερό επιβαρυμένο με άκρως επικίνδυνα κολοβακτηρίδια και μολυσμένο με κατάλοιπα κοπράνων πίνουν οι πολίτες της πεδινής Ηλείας, στα Λεχαινά, με συνέπια να κινδυνεύει άμεσα η υγεία τους.

Πέθανε μόλις κέρδισε το ΛΟΤΤΟ!

Εικόνα
«Ας κέρδιζα το ΛΟΤΤΟ και την άλλη μέρα ας πέθαινα», φαίνεται να ευχήθηκε ο Αυστραλός Alexander Frank Szanto και αφού ενημερώθηκε ότι ήταν ο μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ, κερδίζοντας 1,9 εκατομμύρια δολάρια, δεν άντεξε και την επόμενη ημέρα εγκατέλειψε τον μάταιο ετούτο κόσμο.

Athens Gay Parade 2011 υπό την αιγίδα του Γιώργου Καμινή

Εικόνα
Υπό την αιγίδα του Γιώργου Καμίνη θα γίνει φέτος το Athens Gay Parade στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 4 Ιουνίου. Έτσι ο δήμαρχος Αθηνών κάνει πράξη τις προεκλογικές του δεσμεύσεις «περί σεβασμού στην διαφορετικότητα».

Το YouTube θα μεταδώσει ζωντανά το Βασιλικό γάμο

Εικόνα
Το YouTube έχει σκοπό να μεταδώσει ζωντανά μέσω του YouTube Live το γάμο του πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας William με την Catherine Middleton την Παρασκευή 29 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία της Google.

Τηλεκατευθυνόμενο dAlH2Orean: Ποια βενζίνη; Κουτάκια αναψυκτικών!

Εικόνα
Δύο  Ισπανοι  μηχανικοί παρουσίασαν πρόσφατα το  dAlH 2 Orean , ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο που τρέχει με αλουμίνιο.

Ανέκδοτο:Μπίρα και γυναικείες ορμόνες

Εικόνα
Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.

Πριν από 99 χρόνια βυθίστηκε ο Τιτανικός

Εικόνα
Πρόκειται για το πιο διάσημο ναυάγιο στον κόσμο. Ο Τιτανικός μπορεί να βούλιαξε πριν από ακριβώς 99 χρόνια όμως η ιστορία συνεχίζει να ασχολείται ακόμη μαζί του.
Εικόνα
Οι επισκέψεις υπαλλήλου στο Facebook και σε άλλες ιστοσελίδες κατά την ώρα της εργασίας αποτελούν νόμιμο λόγο καταγγελίας της σύμβασης εργασίας χωρίς αποζημίωση, έκρινε το Πρωτοδικείο της Αθήνας και δικαίωσε αεροπορική εταιρεία η οποία απέλυσε υπάλληλό της, καθώς επισκεπτόταν καθημερινά και επί ώρες διάφορες ιστοσελίδες και μάλιστα «πιάστηκε στα πράσα» από το διευθυντή της να επισκέπτεται το Facebook.

Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων μέσα σε 3' (βίντεο)

Εικόνα
Πότε βλέπαμε τις μεγάλες συσκευές με τις πελώριες κεραίες και τις μαυρόασπρες οθόνες μίας γραμμής και πότε φτάσαμε στην εποχή που τα κινητά τηλέφωνα είναι υπολογιστές τσέπης, με οθόνες αφής, πρόσβαση στο διαδίκτυο και φωτογραφικές μηχανές. Από "την παντόφλα" της Motorola, στο πρώτο SMS από την έγχρωμη οθόνη, στο GPS και το Android. 

Γέννησαν δύο φορές δίδυμα την ίδια ημερομηνία!

Εικόνα
Τρία χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων γιών τους, Ντιέγκο και Αρμάνι,απέκτησαν και δίδυμες κόρες! Ένα ζευγάρι,όχι μόνο απέκτησε δύο σύνολα πανομοιότυπων διδύμων, αλλά τα δίδυμα αγόρια και τα δίδυμα κορίτσια έχουν γενέθλια την ίδια ημερομηνία.

“Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς τεμπελιάζαμε”

Εικόνα
«Νερό στο μύλο» του Τούρκου αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος με πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφερθεί αλαζονικά στην κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, φαίνεται πως ρίχνει ο Έλληνας ομόλογός του κ. Θόδωρος Πάγκαλος.

Τέλος οι τηλεοράσεις για τη Philips!

Εικόνα
Την αποχώρησή της από την αγορά των τηλεοράσεων προετοιμάζει η Philips, που ανακοίνωσε πως θα δημιουργήσει μια κοινοπραξία με την TPV, εταιρεία του Χονγκ-Κονγκ, η οποία πιθανόν να αποτελέσει τον αποκλειστικό ιδιοκτήτη της μονάδας.

Κι όμως υπάρχουν: παπούτσια από τσένταρ!

Εικόνα
Τα πάνω - κάτω στην αγορά γυναικείων παπουτσιών φέρνει το... «Jimmy Cheese», οι σέξι πλατφόρμες κατασκευασμένες από τυρί τσένταρ!  

«Χωρίσαμε γιατί ήθελε συνέχεια σεξ»

Εικόνα
Η 46χρονη Κόρντεϊ Κοξ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του πρώην συζύγου της Ντέιβιντ Αρκέτ ότι προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Ντίσνεϊλαντ. Όπως είπε η ίδια σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρώτο πράγμα που της ζήτησε ήταν σεξ και εκείνη του απάντησε : «Δεν είναι ο τόπος για να γίνει αυτό...»

Έχω και φορτηγάκι, πάμε μια κρουαζιέρα;

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι αμάξι!

Μας χρωστάνε 2 δισ. ευρώ οι Γάλλοι για τα Μιράζ 2000

Εικόνα
Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε έφθασε βαρύτατη καταγγελία από ελληνική βιομηχανία για χρέος της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας DASSAUL που κατασκεύασε τα Μιράζ 2000 – 5 προς την Ελλάδα, λόγω αθέτησης συμφωνιών.

Ανέκδοτο...20 χρόνια ερωτευμένος ...

Εικόνα
Δύο φίλοι: - μετά από 20 χρόνια γάμου είμαι ακόμα ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα

Συνέλαβαν τον Νίκολας Κέιτζ για οικογενειακή βία

Εικόνα
Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ συνελήφθη στη Νέα Ορλεάνη επειδή καυγάδιζε με τη σύζυγό του, σε κατάσταση μέθης, έξω από ένα σπίτι στη Γαλλική Συνοικία.

Ρεκόρ στην πρεμιέρα για το πρώτο τρισδιάστατο πορνό!

Εικόνα
Το Sex & Zen: Extreme Ecstasy είναι η πρώτη ταινία «με υπόθεση» που βγήκε σε τρισδιάστατη μορφή στους κινηματογράφους. Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στην Ταϊβάν προσελκύοντας περισσότερο αριθμό θεατών από το Avatar! Η ταινία είναι ένα soft πορνό, ένα «δράμα εποχής» που διαπραγματεύεται τον έρωτα ενός νέου με μια δούκισσα τον καιρό της βασιλικής Κίνας.

Γυαλιά καρφιά έκανε ο Ψινάκης τη συνεδρίαση του ΔΣ – «Μωρή μουρλή κάτσε κάτω!»

Εικόνα
Σε «σόου» του γνωστού μάνατζερ και δημοτικού συμβούλου Ηλία Ψινάκη εξελίχθηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πρωτεύουσας, ο οποίος θύμισε τις καλύτερες στιγμές του από τα … ριάλιτι στα οποία συμμετείχε με τη συμπεριφορά του.

Γκάφα Ομπάμα: «βαριά» λόγια κατά βουλευτών με το μικρόφωνο ανοικτό!

Εικόνα
Με σκληρά λόγια μίλησε ο Μπαράκ Ομπάμα για τους Ρεπουμπλικάνους βουλευτές ξεχνώντας πως... το μικρόφωνό του ήταν ανοικτό! 

Επίδειξη μόδας με μοντέλα-ολογράμματα!

Εικόνα
Πολλοί λένε ότι τα μοντέλα που κάνουν πασαρέλα είναι τόσο αδύνατα που τα παρομοιάζουν με «ακτινογραφίες».

Google: Δίνει 20.000 ευρώ σε όποιον "σπάσει" το σύστημά της

Εικόνα
Με 20.000 ευρώ και ένα CR-48 θα επιβραβεύσει η Google όποιον hacker καταφέρει να βρει τρωτά σημεία στον Internet Browser της εταιρείας, ονόματι Chrome.  Σε εποχές οικονομικής ύφεσης, ο κολοσσός δεν διστάζει να θέσει σε εφαρμογή ένα πολύ ευφυές σχέδιο για να εντοπίσει τυχόν αδυναμίες στο σύστημά της. 

Κυκλοφοριακό χάος απο σεξ θέαμα... στα φανάρια κυκλοφορίας !

Εικόνα
Να ανοίξει η γη να τους καταπιεί θέλουν οι υπεύθυνοι κυκλοφορίας στην Ολλανδία καθώς ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τους φαρσέρ που κατάφεραν να κάνουν πλάκα με τα φανάρια, τοποθετώντας τον κλασσικό "Γρηγόρη" σε... προσωπικές στιγμές...