Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 27, 2011

Τραγούδησε και γλύτωσε τη φυλακή!

Εικόνα
Δικαστής προσφέρθηκε να αφήσει ελεύθερο τον τραγουδιστή Willie Nelson, που δικαζόταν για ναρκωτικά, αρκεί να τραγουδούσε το αγαπημένο του τραγούδι...   

Το κατάστημα της Apple έγινε Playmobil

Εικόνα
Στον πλούσιο κατάλογο προϊόντων της Playmobil προστέθηκε μία καινούρια σειρά με το όνομα Apple Store. Ξεχάστε τα γνωστά σπίτια και κτήρια της Playmobil που οι προηγούμενες γενιές λάτρευαν να παίζουν, ήρθε η ώρα για μία πιο high-tech έκδοση. 

Δήλωσαν στο Internet 14 άτομα ότι ήθελαν να αυτοκτονήσουν

Εικόνα
Μέσα στο Μάρτιο 14 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί μόλις 13 ετών, δήλωσαν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν μέσα στο Internet.    

Δεν θα κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο

Εικόνα
O Χιου Χέφνερ δεν πρόκειται να βάλει την μέλλουσα σύζυγο του να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνη είναι 25 ετών και εκείνος 84. Εκείνη δεν έχει τίποτα, εκείνος έχει 43 εκατ  δολάρια.

5 τροφές για καλύτερο σεξ

Εικόνα
Η καλή φυσική κατάσταση είναι η «απόλυτη» συνταγή για περισσότερο και καλύτερο σεξ, σύμφωνα με μελέτες. Υπάρχουν όμως, υγιεινές τροφές, οι οποίες φροντίζουν τη σιλουέτα μας, ενώ παράλληλα εκτοξεύουν την ερωτική μας διάθεση; Έρευνα του αμερικανικού περιοδικού SELF έρχεται αν επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν πέντε σούπερ τροφές, που ανάβουν φωτιές ανάμεσα στα δύο φύλα.

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω τρύπας

Εικόνα
Αεροσκάφος της Southwest Airlines, με 118 επιβαίνοντες, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Αριζόνα όταν εξαιτίας μιας τρύπας στην καμπίνα ξεκίνησε η διαδικασία αποσυμπίεσης, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία.

Ανέκδοτο:Ναυαγοί

Εικόνα
Μετά από πτώση αεροπλάνου κ επιτυχή προσθαλάσσωση βρέθηκαν σ'ένα ερημονήσι... : - 2 ιταλοί και 1 ιταλίδα - 2 γάλλοι και 1 γαλλίδα - 2 γερμανοί και 1 γερμανίδα - 2 έλληνες και 1 ελληνίδα

Μηχάνημα κλείνει αμέσως τις λακκούβες στους δρόμους!

Εικόνα
Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε πέσει σε λακκούβα και έχετε αναθεματίσει την ώρα και την στιγμή; Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε κάνει σμπαράλια τα αμορτισέρ ή κάνετε «ζογκλερικά» για να αποφύγετε τα χαντάκια; Τέλος σε όλα αυτά υπόσχεται ένα νέο μηχάνημα, που «μπαλώνει» τις λακκούβες αμέσως και χωρίς να κλείνει επί μακρόν τον δρόμο!

Όρκα επιστρέφει στο σόου μετά τη δολοφονία της εκπαιδεύτριας!

Εικόνα
Η φάλαινα δολοφόνος – όνομα και πράγμα η συγκεκριμένη – με το όνομα Τίλικουμ, επέστρεψε στα... καθήκοντά της στο θαλάσιο πάρκο της Φλόριντα, ένα χρόνο αφού σκότωσε την εκπαιδεύτριά της.

Προφυλακτικό Louis Vuitton;

Εικόνα
Μια πρόταση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Προφυλακτικά με το λογότυπο του διάσημου οίκου Louis Vuitton! Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, η μανία για τις φίρμες καλά κρατεί ακόμη κι αν έχει την επίφαση της κοινωνικής προσφοράς.

Αποσύρθηκε άγαλμα λόγω μεγάλου στήθους

Εικόνα
Το άγαλμα της Marianne, του γυναικείου συμβόλου της Γαλλικής Δημοκρατίας αποκαθήλωσε ο δήμαρχος πόλης στη Γαλλία, με τη δικαιολογία ότι το μπούστο του ήταν πολύ μεγάλο.

Η Αdriana Sklenarikova στο Γαλλικό Dancing with the Stars (Βίντεο)!

Εικόνα
Δείτε τι είναι ένα πραγματικό show, Dancing with the Stars, με την Αdriana Sklenarikova ! 

Ο χορός του Γεωργίου με την Μανωλίδου

Εικόνα
O  Γεωργίου speaking βρέθηκε στο πλατό του Dancing with the stars Daily !

Κατσίκα περπατάει μόνο με τα μπροστινά της πόδια

Εικόνα
Μια κατσίκα από το Yanji της βορειοανατολικής Κίνας έχει μάθει να περπατάει μόνο με τα 2 μπροστινά της πόδια! Ποιός είναι ο λόγος που έμαθε να περπατάει έτσι;

Ανέκδοτο...Φήμη

Εικόνα
Τέσσερις γυναίκες αναρωτιούνται πως πρέπει να ονομάσουν το αντρικό όργανο; 

Ένα χρυσόψαρο στο μέγεθος ενός ανθρώπου

Εικόνα
Ένας Γάλλος ψαράς δεν πίστευε στα μάτια του όταν ψάρεψε ένα ασυνήθιστα τεράστιο… χρυσόψαρο! Ο Raphael Biagini έπιασε ένα χρυσόψαρο σε λίμνη της νότιας Γαλλίας βάρους 13.5 κιλών -όσο ζυγίζει περίπου ένα τρίχρονο κορίτσι- και μήκους 1.5 μ.!

Η Ελλάδα διαθέτει δικό της πυρηνικό αντιδραστήρα

Εικόνα
Λίγοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα διαθέτει δικό της πυρηνικό αντιδραστήρα. Συγκεκριμένα, από τις 27 Ιουλίου του 1961 η Ελλάδα διαθέτει το δικό της πυρηνικό αντιδραστήρα για ερευνητικούς και μόνο σκοπούς. Πρόκειται για έναν αντιδραστήρα τύπου πισίνας των 6 μεγαβάτ και βρίσκεται στα εργαστήρια του Κέντρου Ερευνών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ στο Χολαργό. Οι κάτοικοι της περιοχής κατά καιρούς έχουν εκφράσει τις αγωνίες τους για την ύπαρξη του.

Στατιστικά στοιχεία για το internet στην Ελλάδα δημοσιεύει η Google

Εικόνα
Ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση του διαδικτύου στην Ελλάδα δημοσίευσε η Google Greece, στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποίησε για το Adsense πριν από μερικές μέρες στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία περιλαμβάνουν τα εξής:

Η γυναίκα που τρώει τους καναπέδες

Εικόνα

Πώς ξεκίνησαν τα ψέματα της Πρωταπριλιάς!

Εικόνα
Η Πρωταπριλιά γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο με τη συνηθισμένη πρακτική των πρωταπριλιάτικων ψεμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια της, οι άνθρωποι κάνουν φάρσες ο ένας στον άλλον.

Δώστε... προσωπικότητα στο μπάνιο σας

Εικόνα
ΔΕΙΤΕ: Για όλα τα γούστα

Ταξίδευε για 24 χρόνια στη θάλασσα το μήνυμα 5χρονου αγοριού

Εικόνα
Ένα μπουκάλι μετέφερε το μήνυμα ενός πεντάχρονου αγοριού για σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα, μέχρι που βρήκε παραλήπτη στα χέρια ενός 13χρονου από τη Ρωσία. Το αγόρι περπατούσε με τους γονείς του σε παραλία της Βαλτικής, όταν πρόσεξε ότι κάτι που γυαλίζει είναι μισοθαμμένο στην άμμο.

Aποκτήστε ..μια ψηφιακή γκόμενα !

Εικόνα
Δυσκολεύεστε να έχετε ...σχέση με γυναίκα.Κανένα πρόβλημα! Η λύση και εδώ θα είναι ψηφιακή και μέσω διαδικτύου ! "Μια ψεύτικη, «ψηφιακή» φιλενάδα προσφέρει στους εργένηδες χρήστες του Facebook ένα site στις ΗΠΑ, ώστε οι online «φίλοι» τους να πιστέψουν ότι δήθεν έχουν σχέση με μια γοητευτική κοπέλα. Το ψέμα και η επιδεικτικότητα στην υπηρεσία κάποιων διαδικτυωμένων αρσενικών.

Ποταμίσιος γίγαντας

Εικόνα
Γατόψαρο σε μέγεθος αρκούδας ανακηρύσσεται το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού. Ψαράδες στη βόρεια Ταϊλάνδη έπιασαν -και στη συνέχεια έφαγαν- το μεγαλύτερο ψάρι του γλυκού νερού που έχει καταγραφεί ποτέ, ανακοίνωσαν η National Geographic Society και η WWF. Το αρσενικό γατόψαρο του είδους Pangasius gigas είχε μέγεθος αρκούδας και βάρος 293 κιλά.

Πιο έξυπνος και από τον Αϊνστάιν;

Εικόνα
Στα δώδεκα του χρόνια, ο Jacob Barnett βρίσκεται μερικές… μαθηματικές εξισώσεις μακριά από το να αποδείξει ως λανθασμένη τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, ενώ σκοπεύει να επιχειρήσει να αντικρούσει και τη θεωρία του Big Bang.

Απίστευτο! Πάρκαρε έξω από την... Βουλή η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Εικόνα
Εμβρόντητοι έμειναν οι υπάλληλοι της Βουλής όταν είδαν μπροστά τους χθες το πρωί... μία ροζ Πόρσε να παρκάρει έξω από το κτίριο του γυμναστηρίου της Βουλής στην οδό Μητροπόλεως, πόσο μάλλον όταν βγήκε η Τζούλια Αλεξανδράτου από το αυτοκίνητο και μάλιστα συνοδευόμενη.

«Είμαι μαζοχίστρια στο σεξ»

Εικόνα
Εάν θεωρούσατε τη Rihanna αγγελικά πλασμένη και γατούλα στο κρεβάτι, τότε γελαστήκατε! Η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι τις αρέσουν τα ακραία πράγματα στο κρεβάτι, ενώ το... «μενού» περιλαμβάνει δέσιμο, αλλά και ξύλο!

Πες μου τι εσώρουχο φοράς να σου πω ποιά είσαι..

Εικόνα
Φοράτε κόκκινο ή μαύρο εσώρουχο; 'Η μήπως καθόλου; Τότε είστε γυναίκα με....! Με τι άραγε;  Ήρθε το ερωτικό ψυχογράφημα για τα εσώρουχα που φοράτε! Την προσωπικότητα της γυναίκας στον ερωτικό τομέα φαίνεται ότι...

Ημερολόγιο Ξανθιάς

Εικόνα
Ημέρα 1η Αγαπημένο μου ημερολόγιο. Όλα είναι πακεταρισμένα για την κρουαζιέρα. Τα πιο σέξι φορέματά μου και τα είδη μακιγιάζ. Έχω εξουθενωθεί!

Trance Παππούς [video]

Εικόνα

Το Angry Birds έγινε ταινία στο Youtube!

Εικόνα
Το Angry Birds the Movie έγινε πραγματικότητα από μία ομάδα που γυρίζει ταινίες επηρεασμένες από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια.

Λάμβανε τη σύνταξή της για 10 χρόνια η μακαρίτισσα

Εικόνα
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Επί δέκα χρόνια λάμβανε κανονικά τη σύνταξή της, παρ’ όλο που είναι μακαρίτισσα από το 2001! Ο λόγος για μια συνταξιούχο του ΙΚΑ από τη Λέσβο, η οποία δεν είχε άλλον δικαιούχο στη σύνταξή της, με αποτέλεσμα στον λογαριασμό της όλα αυτά τα χρόνια να έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 63.000 ευρώ!

Επέζησε μετά την πτώση από τον 9ο όροφο

Εικόνα
Ήταν λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Ο Angelo Nicotra από το Μπίρμιγχαμ της Βρετανίας είχε πάρει υπνωτικό χάπι και δεν θυμάται πώς κατάφερε να φθάσει στο παράθυρο και να πηδήξει στο κενό από τον ένατο όροφο.

ΡΟΥΜΠΙ: Έκανα πληρωμένο σεξ και με τον Ρονάλντο.

Εικόνα
Ως μάρτυρες υπεράσπισης του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ίσως κληθούν να καταθέσουν ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζορτζ Κλούνεϊ, σχετικά με την κατάχρηση εξουσίας του "καβαλιέρε" και την εξώθηση της, τότε, ανήλικης Καρίμα "Ρούμπι" Ελ Μαχρούγκ στην πορνεία. Η Ρούμπι έχει ήδη δηλώσει ότι είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή και με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

"Microsoft " εναντίον "Google"

Εικόνα
Προσφυγή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της Google κατέθεσε σήμερα η Microsoft, κατηγορώντας την ότι κάνει κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της, παρεμποδίζει τον ανταγωνισμό εις βάρος των καταναλωτών και επιχειρεί να μπλοκάρει την δημιουργία εναλλακτικών λύσεων στην αγορά, σαμποτάροντας τους ανταγωνιστές της.

Πολλοί gay "πλασάρονται" με σχέσεις!

Εικόνα
Για το ρατσισμό που βίωσε εξαιτίας των σεξουαλικών του επιλογών, για τους γκέι που “πλασάρονται” με σχέσεις, για την Ευγενία Μανωλίδου, για τα ναρκωτικά και για τη μοναξιά που έχει βιώσει, μίλησε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

Ένα από τα κορυφαία φετινά αυτογκόλ

Εικόνα
Στο παιχνίδι των ελπίδων μεταξύ Ανδόρας-Ουαλίας σημειώθηκε ένα σπάνιο αυτογκόλ, πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Ανδόρας ο οποίος δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα σε ένα γύρισμα ενός αμυντικού του με αποτέλεσμα μετά να κλωτσάει τις πινακίδες. 

Αγαπητοί γονείς ...

-Η Τζασμίν τα είχε με ένα βρώμικο άστεγο παιδί που το έλεγαν Αλαντίν.  -Η Χιονάτη έμενε στο ίδιο σπίτι με 7 άντρες.  -Ο Πινόκιο ήταν ψεύτης. 

"Πράσινα" αυτοκίνητα από φυτικές ίνες τροπικών φρούτων!

Εικόνα
«Πράσινα» -στην κυριολεξία- αυτοκίνητα κατασκευασμένα από ανανάδες, μπανάνες και καρύδες μπορεί να κυκλοφορούν στους δρόμους σε δύο χρόνια, σύμφωνα με ερευνητές στη Βραζιλία, οι οποίοι χρησιμοποιούν φυτικές ίνες για να δημιουργήσουν μια νέα γενιά υπερανθεκτικών εξαρτημάτων, αμαξωμάτων, ακόμα και τμημάτων του κινητήρα. Παράλληλα, άλλοι επιστήμονες στις ΗΠΑ σχεδιάζουν ένα αυτοκίνητο του μέλλοντος από στάχτες άνθρακα!

Γιατί το ξύσιμο σταματά τη φαγούρα;

Εικόνα
Οι επιστήμονες βρήκαν τον τρόπο με τον οποίο το ξύσιμο ανακουφίζει από τον κνησμό. Όπως διαπίστωσαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, το ξύσιμο εμποδίζει τη δραστηριότητα ορισμένων νευρικών κυττάρων της σπονδυλικής στήλης που μεταφέρουν τη συγκεκριμένη αίσθηση στον εγκέφαλο.

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ. Η συνάντηση του με τον Δαλάι Λάμα

Εικόνα
Ο ηγέτης με το αναμφισβήτητα μεγάλο πνευματικό εκτόπισμα καταφέρνει μετά το Νόμπελ Ειρήνης να συστρατεύσει στο όραμα του εκατομμύρια φίλους ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και τον δικό μας Μάριο Φραγκούλη.

Έτος 2025: O κόσμος θα συγκεντρωθεί σε 600 πόλεις

Εικόνα
Σε 15 χρόνια, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού θα συγκεντρωθεί σε 600 από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, όπως προκύπτει από έρευνα- πρόγνωση του McKinsey Global Institute, που δημοσιεύεται στην «Corriere della Sera».

Σεξ στην... ταράτσα του πανεπιστημίου!

Εικόνα
Την ώρα που μερικούς ορόφους πιο κάτω βρισκόταν σε εξέλιξη φιλανθρωπική εκδήλωση σε κτήριο του Πανεπιστημίου USC στο Λος Άντζελες, ένα ζευγάρι παρέδιδε μαθήματα... σεξουαλικής ποικιλίας στην ταράτσα του κτηρίου, μέρα μεσημέρι.

Το ξέρατε ότι..

Εικόνα
..το γάλα του θηλυκού γαϊδάρου..

Έχουν τρέλα με τα μπαλάκια του golf

Εικόνα
Δεν είχαν πώς να γεμίσουν το χρόνο τους και έγιναν… αστέρια στο σημάδι! Οι δωδεκάχρονοι πρωταγωνιστές του video που ακολουθεί διαβιούν σε υπερπολυτελή κατοικία με πολλά δωμάτια. 

Έτσι αλλάζουν οι βαθμοί για τις γυναίκες...

Εικόνα
sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Τον χτύπησαν άγρια οπαδοί του Απόλλωνα

Εικόνα
Άγρια επίθεση από οπαδούς του Απόλλωνα Σμύρνης δέχθηκαν πριν από λίγα λεπτά ο Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής της Παναχαϊκής Ηλίας Φυντάνης. Ο ισχυρός άνδρας και ο προπονητής της Παναχαϊκής εμφανίστηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, για να δουν τον αγώνα του κόντρα στην Κόρινθο, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γ@@ω την 28η Οκτωβρίου και την Ελληνική σημαία...Δείτε ποιός το είπε στο video αηδίας

Εικόνα
Δείτε το κατάπτυστο βίντεο με τον Π. Μουζουράκη να μιλάει για την Εθνική μας εορτή αλλά και να αποκαλεί την Ελληνική σημαία, ως ένα κομμάτι ύφασμα που εύκολα θα έκαιγε, αφού μπορεί να το αγοράσει με 4.99€ από το super market.  Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Η Κρήτη στο διαδίκτυο: Ρέθυμνο: Πλάκωσαν στο ξύλο τον υπάλληλο για να του...

Η Κρήτη στο διαδίκτυο: Ρέθυμνο: Πλάκωσαν στο ξύλο τον υπάλληλο για να του... : "Οι δύο δράστες ζήτησαν και τις εισπράξεις της ημέρας αλλά έφυγαν χωρίς να πάρουν τα χρήματα - Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο ένας από τους δύο ..."

Video: Τζούλια Αλεξανδράτου: Έβγαλε διάγγελμα για τον λαό της Λιβύης

Εικόνα
H Τζούλια Αλεξανδράτου στην τελευταία της εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης έβγαλε διάγγελμα για τον λαό της Λιβύης και τους αφιέρωσε το πρόγραμμα της, ενώ επέλεξε να φορέσει ένα κορμάκι με την σημαία της Λιβύης! Δείτε το βίντεο!

Tηλεπανελίστας -τηλεκατίνας ...με το σώβρακο στο facebook!

Εικόνα
Αηδιαστικό ....αλλά η είδηση είναι είδηση ! Ποιος Έλληνας παρουσιαστής ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook με εσώρουχα? Δείτε την φωτογραφία(όσοι αντέχετε)!!

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Τι διαφορά έχουν 4 φθαρμένα λάστιχα από 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά;

Η γελοιογραφία της ημέρας

Εικόνα
tanea.gr

"Η ιστοσελίδα του ΙΚΑ κόστισε 2.200.000 ευρώ" ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
"Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε την Τετάρτη από την εκπομπή του Αντώνη Παραρά στον ALPHA 94,7 ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ ο οποίος είπε ότι η ιστοσελίδα του ΙΚΑ έχει κοστίσει πάνω από 2.200.000 ευρώ και 900.000 η ιστοσελίδα του Ναυτικού ( ΝΑΤ) "

Εφηβη παρελυσε απο το τρυπημα των αφτιων

Εικόνα
Η Grace Etheringhton βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο με  τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι είναι ικανή να περπατήσει ξανά. Η 15χρονη, έκανε αυτό που εκατομμύρια κοπέλες σε όλο τον κόσμο κάνουν: τρύπησε τα αυτιά της!