Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 20, 2011

Γύρισαν επιδεικτικά το κεφάλι την ώρα που περνούσαν από την εξέδρα των επισήμων

Εικόνα
Απίστευτοι οι μαθητές στη Σύρο! Γύρισαν το κεφάλι τους αντίθετα από την εξέδρα των επισήμων. Φόρεσαν μαύρα και έκλεισαν τα στόματα τους με ταινία. Δείτε το βίντεο διαμαρτυριών!

«Ψυχάκιας» καθηγητής έσπασε το κινητό μιας μαθήτριας… Δείτε το γιατί!

Εικόνα
Ένας ψυχάκιας καθηγητής πήρε το τηλέφωνο μιας μαθήτριας του και το έσπασε, όταν αυτή άρχισε να μιλάει με αυτό μέσα στη τάξη…

Ενώ κοιμόταν,του έφαγε το πόδι ο σκύλος του

Εικόνα
Ένας διαβητικός άνδρας από το Oregon, ο οποίος δεν αισθανόταν τα πόδια του, αντίκρυσε ένα τελείως τρελό και μακάβριο θέαμα την στιγμή που ξύπνησε: Ο σκύλος του, είχε φάει ένα μέρος του δεξιού του ποδιού, καθώς και τρία δάχτυλα από αυτό.

Αγόρασε 6,5 τόνους αλάτι... λόγω πανικού

Εικόνα
Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας Κινέζος, ο οποίος έσπευσε να αγοράσει 6,5 τόνους ιωδιούχο αλάτι, φοβούμενος ότι θα εξαντληθε,ί λόγω του φόβου για επηρεασμό της Κίνας από τη ραδιενέργεια της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία. 

Σεφερλής - ΤΑΞΙ

Εικόνα

Ερμαφρόδιτο μπουλντόγκ

Εικόνα
Τεράστια ήταν η έκπληξη των ιδιοκτητών ενός χαριτωμένου μπουλντόγκ, στην Ισπανία, όταν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ρουτίνας στον κτηνίατρο, αποκαλύφθηκε ότι το αγαπημένο τους σκυλάκι δεν είναι θηλυκό, όπως πίστευαν. Ούτε όμως αρσενικό. Είναι...ερμαφρόδιτο!

Ίμια και ο στρατιώτης που τα έψησε όλα...

Εικόνα

Αδειάζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς οι ηλεκτρονικές σπείρες

Εικόνα
Έξαρση στις ηλεκτρονικές απάτες παρατηρείται το τελευταίο διάστημα από σπείρες e-απατεώνων. Στο στόχαστρο βρίσκονται τόσο οι συναλλαγές μέσω των ΑΤΜ όσο και μέσω του e-banking.

Του έπεσε το περίστροφο από την τσέπη!

Εικόνα
Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια της παρέλασης

Σπίτι… κισσός ψάχνει αγοραστή!

Εικόνα
Ένα σπίτι στο Essex της Αγγλίας ψάχνει για έναν ιδιοκτήτη που να λατρεύει τα φυτά, και ιδιαίτερα τους κισσούς, μιας και είναι καλυμμένο, σχεδόν εξολοκλήρου, από το προσφιλές αναρριχώμενο φυτό, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα της γειτονιάς.

Ανέκδοτο.. κάποιοι όλοι

 Πάει ένας Ιταλός, ένας Τούρκος, ένας Έλληνας,

Φόρεσε τα… μαρούλια της και βγήκε!

Εικόνα
Τα εκκεντρικά ντυσίματα είναι προνόμιο της Lady Gaga, καθώς κατά το παρελθόν την έχουμε δει να φοράει μέχρι και ωμό κρέας.

Διαφήμιση Γερμανός

Εικόνα

Φιλιόντουσαν... 46 ώρες!

Εικόνα
Oύτε μια ούτε δύο, αλλά σχεδόν ένα διήμερο κράτησε το φιλί ενός ζευγαριού από την Ταϊβάν!

Ήξερες ότι ...

Το σωτήριο έτος 1800 μ.Χ. στην Αγγλία, οποιοσδήποτε δοκίμαζε να αυτοκτονήσει και δεν τα κατάφερνε καταδικαζόταν σε θάνατο!

Βόλος: Εκδικήθηκαν τους καθηγητές τους ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο facebook!

Εικόνα
Μαθητές του γυμνασίου του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου - Ν. Ιωνίας φωτογράφισαν καθηγητές και συμμαθητές τους χωρίς την συγκατάθεσή τους και τις προώθησαν στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Π. Ίμβριος: Δεν θα δεχόμουν η Ναταλία να βαφτίσει την κόρη μου!

Εικόνα
Η οικονομική κρίση φαίνεται πως άγγιξε και τον Πέτρο Ίμβριο που έχοντας πλέον οικογένεια και δυο παιδιά, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταναστεύσει και να επιστρέψει στη χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, τη Γερμανία: «Αν δω ότι γίνονται ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, θα το κάνω. Πήγα για πέντε μέρες Γερμανία και ένιωσα ασφάλεια. Είναι τριάντα χρόνια μπροστά». 

Υποδύθηκε τον Καραμανλή για να γλιτώσει πρόστιμο

Εικόνα
Το όνομα του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή χρησιμοποίησε ένας επιχειρηματίας προκειμένου να γλιτώσει από την απάτη που είχε κάνει με την εφορία.

Το πρώτο επίσημο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας

Εικόνα
Το Μιτσουμπίσι Μίεφ, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στον κόσμο, έγινε το πρώτο επίσημο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας.

10 εγγυημένα αφροδισιακές τροφές

Εικόνα
Στρείδια, σπαράγγια, αβοκάντο… Τα κατά παράδοση θεωρούμενα αφροδισιακά οφείλουν, τις περισσότερες φορές, τη φήμη τους στην εμφάνιση και το σχήμα τους που εξάπτουν τη φαντασία και δημιουργούν συνειρμούς. Ωστόσο, η επιστήμη χρησιμοποιεί πιο αμερόληπτες διαδικασίες για να αναδείξει το top10 των τροφών της αγάπης.

Η σέξι Έλενα είναι μόνη!

Εικόνα
Είναι δυνατόν αυτό το κορίτσι να κλείνει δύο χρόνια χωρίς σύντροφο; Κι όμως, η Έλενα Παπαβασιλείου εξομολογείται σε περιοδικό πως δεν μοιράζεται το κρεβάτι της με κάποιον εδώ και πολύ καιρό, κυρίως λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Ανέκδοτο..Ο φυσιολογικός...

Εικόνα
Δύο φίλοι συζητούν στο καφενείο: -Ξέρεις Γιάννη, το Σάββατο που μας πέρασε, στο χοιροστάσιο που δουλεύω, το "έκανα" με ένα γουρούνι!

"Ήμουν 13 όταν συνειδητοποίησα την ομοφυλοφιλία μου"

Εικόνα
Για τα ναρκωτικά, για την κατάθλιψη που πέρασε, την απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά και την ομοφυλοφιλία που του έχει σημαδέψει τη ζωή μίλησε ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γιάνναρης. 

Ανεκτίμητο κειμήλιο

Εικόνα
Ένα αγκάθι που λέγεται ότι προέρχεται από το στεφάνι που φορούσε στο κεφάλι του ο Ιησούς κατά τις τελευταίες ώρες της ζωής Του, φυλάσσεται σε δημόσιο κολέγιο της Βρετανίας επί 200 χρόνια: Από το Stonyhurst College της περιοχής Clitheroe του Lancashire, το κειμήλιο εκτίθεται κάθε Πάσχα σε εκκλησία της περιοχής.

Εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο

Εικόνα

Δείτε τον σκύλο που του αρέσουν οι ηλικιωμένες γυναίκες!

Εικόνα
Λοιπόν με το βίντεο που θα δείτε είναι σίγουρο πως θα ξετρελαθείτε στα γέλια!

«Σφήνα» στο Facebook το κοινωνικό δίκτυο Color

Εικόνα
Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας, ο Μπιλ Ενγκουγιέν, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Apple, ανακοίνωσε ότι ξεκινά μια νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, με την ονομασία Color (Χρώμα), με στόχο να "ρίξει το γάντι" στο Facebook και ταυτόχρονα να επεκτείνει την ιδέα του Twitter σε νέους χώρους, ιδίως στην αυτόματη ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο. Η ιδιαιτερότητα του, υπό δημιουργία, δικτύου είναι ότι θα πηγαίνει πέρα από τους προσωπικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θα βασίζεται στην κινητή τηλεφωνία.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Θέλουν να πάνε στα δικαστήρια ανθοπώλισσα που δεν έδωσε λουλούδια σε 'γάμο' ομοφυλόφιλων

Εικόνα
Μία ανθοπώλισσα στο  New   Brunswick   του Καναδά, έχει γίνει στόχος ομοφυλόφιλων ακτιβιστών επειδή αρνήθηκε να παράσχει τα λουλούδια του σε ένα ζευγάρι λεσβιών που τα ήθελε για τη τελετή του "γάμου" τους.

Πήγε στο δικαστήριο με το πιθηκάκι μέσα στο σουτιέν της

Εικόνα
Η Donna Bruce από το Madison Heights του Michigan πήγε στο τοπικό δικαστήριο Amherst County Courthouse για να τακτοποιήσει κάτι δουλειές που είχε. 

Η αποχή από το σεξ είναι ... άποψη!

Εικόνα
Αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που δεν έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι την ηλικία των 44 ετών, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ.....

Πυροβόλησε το γείτονα γιατί αρνήθηκε… να τη φιλήσει!

Εικόνα
«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» τονίζει ο 53χρονος Ντουάιτ Μπέτνερ από τη Φλόριντα ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από την 92χρονη γειτόνισσα του επειδή αρνήθηκε… να τη φιλήσει!

Τι θα συμβεί αν βάλουμε μια mentos μέσα σε coca cola?

Εικόνα

Μπουτάκια έξω λοιπόν!

Εικόνα
Και τι δεν άκουσε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του «Dancing with the Stars 2»… Για τα παραπανίσια της κιλά, τα «μπουτάκια» της και τα «μπρατσάκια» της!

Έκλεψαν το κινητό... ιερέα από εκκλησία

Εικόνα
Το κινητό ιερέα την ώρα μάλιστα που βρισκόταν μέσα στην εκκλησία αφαίρεσαν δύο άνδρες ηλικίας 22 και 27 ετών οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

Νέο ριάλιτι θα αναστατώσει το γυναικείο πληθυσμό

Εικόνα
Ένα νέο ριάλιτι έρχεται να αναστατώσει τις γυναίκες της Αμερικής.

Αυτός ο γητευτής φιδιών κάτι έχει κάνει λάθος

Εικόνα
Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο εν λόγω γητευτής έχει κάποιο πρόβλημα να τιθασεύσει τις κόμπρες που έχει απέναντι του. 

Ρώσος χάκερ στη "φάκα" για ένα "κακό αστείο"

Εικόνα
Σε ποινή φυλάκισης ενάμισι έτους καταδικάστηκε ο Ρώσος χάκερ, ο οποίος προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη Μόσχα βάζοντας πορνογραφικές ταινίες σε μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα με βίντεο.

Δημιουργήθηκε σπέρμα στο εργαστήριο - Ελπίδες για τους άνδρες με προβλήματα γονιμότητας

Εικόνα
Προς το παρόν το επίτευγμα αφορά σε... ποντίκια, αφού οι Ιάπωνες επιστήμονες προτίμησαν να πειραματιστούν με αυτά και όχι απευθείας με ανθρώπινο σπέρμα, ωστόσο η επιτυχία τους γεννά ελπίδες για τους άνδρες.

H Τζούλια αεροσυνοδός!

Εικόνα
Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει στροφή στην καριέρα της…!

Ανέκδοτο: Η Νταλίκα

Εικόνα
Πάει μια ξανθιά νταλικέρισσα να περάσει την νταλίκα από ένα τούνελ, αλλά η νταλίκα είναι ψηλή και δεν χωράει. Ανεβαίνει η ξανθιά στην οροφή της νταλίκας με ένα σφυρί, και την κοπανάει για να χαμηλώσει.

Το πιο… γρήγορο γραφείο του κόσμου!

Εικόνα
Είστε υπερβολικά πολυάσχολος και δεν θέλετε να χάνετε χρόνο από τη δουλειά σας όταν μετακινήστε (με προσωπικό οδηγό, εννοείται); Η Brabus σας σκέφτεται και δημιούργησε την Brabus 800 iBusiness 2.0, τον ταχύτερο εργασιακό χώρο που πατάει στη γη, χάρη στον κινητήρα V12 με ισχύ 800 PS!

80χρονη πήρε το αυτοκίνητο του εγγονού της και πέρασε μερικά ευχάριστα δευτερόλεπτα!

Εικόνα
Μία… γιαγιά, ηλικίας κοντά στα 80 έτη, αποφάσισε να πάρει στα κρυφά την BMW του εγγονού της και να περάσει μερικά ευχάριστα δευτερόλεπτα μαζί της. 

Μητέρα κάνει κάθε 3 μήνες ενέσεις Botox στην 8χρονη κόρη της – Σοκαριστικές φωτογραφίες

Εικόνα
Το κάνω για να γίνει η κόρη μου διάσημη και να βγάζει εκατομμύρια δηλώνει η διαζευγμένη 34 χρονη μάνα που έχει την επιμέλεια(!) της κόρης της.

Το σεξ μπορεί να σκοτώσει (τους αγύμναστους)

Εικόνα
Οι απότομες «εκρήξεις» έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το σεξ, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου, ιδίως για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να ζουν μια καθιστική ζωή και δεν ασκούνται τακτικά ή για τους μεσήλικες που δεν κάνουν σεξ συχνά ούτε ασκούνται σωματικά με άλλο τρόπο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Αστεία και περίεργα αυτοκίνητα

Εικόνα
Αστείες επισκευές αυτοκινήτων και αστείες αυτοκόλλητες ετικέτες αυτοκινήτων. Σκέφτομαι ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων θα ήταν οι διασημότεροι άνθρωποι στην πόλη, επειδή αυτά θα ήταν τα περισσότερα διάσημα αυτοκίνητα στην πόλη.

"Ψινάκη γερά, πάρ' τους τα μυαλά"

Εικόνα
«Μετά βαΐων και κλάδων» υποδέχτηκε ομάδα συμβασιούχων τη Δευτέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αθηναίων τον δημοτικό σύμβουλο και γνωστό μάνατζερ-τηλεστάρ Ηλία Ψινάκη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της νομίμοποίησης τους. 

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

-Πώς λένε τον αδερφό του Καραϊσκάκη;

Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό: 22 Μαρτίου

Εικόνα
Η Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό καθιερώθηκε στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ σχετικά με το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Ζανέιρο της Βραζιλίας το 1992. Τη σχετική απόφαση πήρε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 22 Δεκεμβρίου του 1992, που όρισε την 22α Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό.

Έκανε τατουάζ σε όλο του το πρόσωπο!

Εικόνα
Η μανία για τα τατουάζ τον οδήγησε να σημαδέψει για πάντα το πρόσωπό του… Ο λόγος για έναν 27χρονο Βρετανό, ο οποίος έκανε τατουάζ ένα κρανίο... σε πραγματικό μέγεθος!

Προσφορά για ΔΩΡΕΑΝ κρουαζιέρα μόνο απο το S.G.B

Εικόνα
Βρετανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο ετοιμάζει μία άκρως δελεαστική επταήμερη κρουαζιέρα στις κροατικές ακτές για 22 άτομα. Μοναδική προϋπόθεση; Οι συμμετέχοντες πρέπει …

Ανέκδοτο..Τα τσιγάρα

Εικόνα
Ένας επαρχιώτης από ένα μικρό χωριό, κατεβαίνει στην Αθήνα. Σταματώντας σε ένα περίπτερο να αγοράσει τσιγάρα, ακολουθεί ο εξής διάλογος: 

Η γυμνή εκδίκηση μιας απατημένης 26χρονης!

Εικόνα
Απεγνωσμένα εκδίκηση έψαχνε μια 26χρονη Βρετανίδα η οποία όχι μόνο «έφαγε κέρατο» από τον σύντροφό της αλλά την πέταξε και έξω από το σπίτι που συγκατοικούσαν!

ΔΕΙΤΕ: Δίψα για ζωή

Εικόνα
Δείτε το βίντεο...

Γυμνός γάμος ...

Εικόνα
Η Kelly Clinton και ο Lee Wiggets είναι ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια, αλλά οικονομικές δυσκολίες πάντα τους απέτρεπαν από το να παντρευτούν με τον τρόπο που και οι δύο ονειρεύονταν.

Ο Μητροπάνος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Ζήνα!

Εικόνα
Ο Δημήτρης Μητροπάνος που τα τελευταία δυο χρόνια βρέθηκε στη σκηνή μαζί με την Πέγκυ Ζήνα ήταν αυτός που ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο το βράδυ ότι η γνωστή τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα και δεν σταμάτησε να χειροκρατά την ερμηνεύτρια.

Θύμα απάτης και η Έλλη Κοκκίνου!

Εικόνα
Αρκετοί επώνυμοι έχουν πέσει θύμα απάτης στο… facebook! 

Ενα τριαντάφυλλο σε μεγάλο βάζο;

Εικόνα
Ενα το τριαντάφυλλο, αλλά μεγάλο το βάζο και δεν μπορείτε να το στερεώσετε; - Υπάρχει κολπάκι: Βάλτε ένα χωνί ανάποδα μέσα στο βάζο... και βάλτε το τριαντάφυλλο στο χωνί... κι αν το βάζο είναι διάφανές, σκεπάστε το χωνί με αλουμινόχαρτο Πηγή: http://meacolpa.blogspot.com

Τέχνη που ανοίγει την όρεξη

Εικόνα
                        Παντζάρια, μπανάνες, αγγούρια και πολλά άλλα εμπνέουν μια 29χρονη καλλιτέχνιδα να δημιουργήσει νέα μοναδικά είδη ζώων αλλά και απίθανες ιστορίες όπως το Μικρό Καρότο που αναπαριστά τον Μικρό Πρίγκιπα (pics)

Το άλυτο μυστήριο του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Εικόνα
'Ενα εξαιρετικά τοξικό βακτήριο από τα ύδατα της Στυγός, ενός από τους ποταµούς που κατά την ελληνική µυθολογία οδηγούσαν στον Κάτω Κόσµο, µπορεί να κρύβεται πίσω από τον πρόωρο θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σύµφωνα µε οµάδα επιστηµόνων.

Άντι να παραδώσουν “άρπαξαν”

Εικόνα
   Είναι απίστευτο το θράσος των ληστών, που μπαίνουν στα σπίτια χτυπώντας το κουδούνι και όχι μόνο! Στο Αμπάρι οικισμό του Ξηρόκαμπου στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας μία 73χρονη γυναίκα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της σε δύο ληστές!

Οι μικροαπατεώνες

Δύο μικροαπατεώνες συναντιούνται στο δρόμο: - "Χαρούμενο σε βλέπω. Έκανες καμιά καλή δουλειά;", ρωτάει ο ένας.

Μην είστε αφελείς: οι αφέλειες δεν πάνε σε όλες!

Εικόνα
   Μπορεί να το έχετε συνδέσει με την παιδική σας ηλικία –μιας και τότε οι περισσότερες κάποια στιγμή είχαμε αφέλειες- αλλά δεν είναι πάντα τα πράγματα όπως νομίζουμε. Κι αυτό το αποδεικνύει η τάση που θέλει τις αφέλειες να κάνουν δυνατό come back.