Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 25, 2011

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι παίρνει μαθήματα κοπής... δέντρων

Εικόνα
Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Ο δολοφόνος με το τσεκούρι Τόμας Μακάλοκ που μαζί με τον σύντροφό του το 1976 είχαν σπείρει τον θάνατο με τσεκούρια σε ένα νοσοκομείο, παίρνει άδειες από την φυλακή για να κάνει μαθήματα κοπής δέντρων... Το 1976 οι δυο άντρες είχαν σκοτώσει μια νοσοκόμα, έναν ασθενή και έναν αστυνομικό σε ένα νοσοκομείο στην Σκωτία.

Ατάκες για καμάκι

Εικόνα
Έχει πολύ ζέστη εδώ μέσα ή απλά εσύ ζεσταίνεις την ατμόσφαιρα; Είσαι από τη Χιροσίμα; -Όχι γιατί; (εύλογη απορία) – Γιατί μωρό μου είσαι βόμβα!

87χρονος έκανε αίτηση διαζυγίου

Εικόνα
Θέλει να χωρίσει την 70χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια... Αίσθηση προκάλεσε χθες (28-09-2011) στα δικαστήρια του Ηρακλείου η περίπτωση ενός 87χρονου, που βρέθηκε στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, ζητώντας να χωρίσει από την 70χρονη σύζυγο του! Η τελευταία είναι αλλοδαπή και παντρεύτηκαν πριν από 8 χρόνια. Φαίνεται μάλιστα να είχαν αρμονικό έγγαμο βίο. Ωστόσο τα προβλήματα στην σχέση τους ανέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πήρε άδεια από τη φυλακή για να πουλάει θάνατο!

Εικόνα
Καταδικασμένος για ναρκωτικά είναι ένας 29χρονος Έλληνας για τον οποίο το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Ναυπλίου όπου εκτίει την ποινή του έκρινε ότι είχε δικαίωμα να πάρει τακτική άδεια εννέα ημερών. Όμως, μόλις εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του στην Σπάρτη, άρχισε να πουλάει και πάλι «θάνατο» στους νέους!

«Περνώ και μόνη μου καλά»: To 60% των γυναικών αυτοϊκανοποιούνται!

Εικόνα
Που μας κατάντησε η κρίση; Απογοητευτικά για τις γυναίκες είναι τα στοιχεία έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία το 60% αυτών… αυτοϊκανοποιούνται! Και μην βιαστείτε να συμπεράνετε ότι φταίει ο σύντροφος, αφού… δεν υπάρχει σύντροφος! Σύμφωνα με την έρευνα, το 69% των γυναικών δεν έχουν καθόλου… έτερον ήμισυ, ενώ το ποσοστό αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο στις γυναίκες ηλικίας 25 με 34, στις οποίες αγγίζει το 75%! Εκτός από υψηλά ποσοστά «αποχής», οι ηλικίες αυτές, να σας υπενθυμίσουμε, εμφανίζουν και τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας.

Αυστραλία: Σάλος με αποκάλυψη για το Facebook

Εικόνα
Μέτρα για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή των χρηστών του υποσχέθηκε ότι θα λάβει το Facebook μετά το σάλο που προκάλεσαν καταγγελίες στην Αυστραλία. Όπως κατήγγειλε ο ειδικός σε θέματα Facebook, Νικ Καμπρίλοβιτς, «ακόμα κι αν εμείς αποσυνδεθούμε» από την συγκεκριμένη σελίδα, η σελίδα δεν «αποσυνδέεται ποτέ από εμάς».

Η γοργόνα της Κρήτης ήταν τελικά... "δράκος"!!

Εικόνα
 Το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στο διαδίκτυο και μας έδειχνε μια "γοργόνα" που πιθανότατα στην προσπάθεια της να βρει τον Μέγα Αλέξανδρο δυστυχώς πέθανε και ξεβράστηκε σε κάποια ακτή της Κρήτης (!) μάλλον μας "παραμύθιασε" τελικά. Γιατί το αλλόκοτο πλάσμα στο βίντεο δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα του καλλιτεχνικού οίστρου του δημιουργού ανάλογων τεράτων του ωκεανού Juan Cabana.

Το στοιχειωμένο σπίτι…

Εικόνα
Μια γυναίκα που εμφανίζεται σε μια φωτογραφία, έχει βάλει σε σκέψεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που βλέπετε. Όπως ο ίδιος σημειώνει, το σπίτι ανήκει στην οικογένειά του από το 1800. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί παλιότερα από κάποιο μέλος της οικογένειας και την ώρα που έγινε το …κλικ, στο σπίτι δεν βρισκόταν κανείς.

Ελεονώρα Μελέτη: Έδειρε άνδρα στην τουαλέτα!

Εικόνα
Τον... νόμο στα χέρια της πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, που δεν δίστασε να δείρει έναν άνδρα και, μάλιστα, μέσα σε τουαλέτα! Κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον «Δρόμος 89.8 fm», η 33χρονη παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τον «τσαμπουκά», που έλαβε χώρα αρκετά χρόνια πριν και με αφορμή τον πατέρα της. Η Ελεονώρα μιλούσε για ένα καινούργιο εμβόλιο κατά της τριχόπτωσης. «Η τριχόπτωση επηρεάζει την αυτοπεποίθηση των αντρών. Εμένα ο μπαμπάς μου είναι φαλακρός και δεν με ενοχλεί καθόλου» είπε και έκανε την αποκάλυψη...